Gå til innhold

Queequeg

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Queequeg

  1. Jeg og familien vurderer å flytte fra Bærum, pga boligprisene. Det man må punge ut for et klaustrofobisk rekkehus her, kan man kjøpe seg en stor enebolig for andre steder. Vi har kikket på hus flere steder, blant annet på Nesodden og rundt om kring øst for Oslo, men er åpne for forslag. Lenger vest enn vi bor nå blir uaktuelt mtp jobb.

     

    Barnet vårt har imidlertid noen ekstra behov, og trenger en god del tilrettelagt undervisning på skolen. Barnet er i normal skole i dag, og vi er nervøse for at han skal bli "stuet" bort på en spesialskole dit vi eventuelt flytter på grunn av ressursmangel. Da blir det uaktuelt med flytting.

     

    Håper derfor det er noen her som kan bidra med erfaringer rundt dette, enten det er selvopplevd eller gjennom familie. Jeg kan godt ta en dialog over pm om noen ikke ønsker å kommentere i tråden, men som likevel har noe å bidra med.

  2. Jeg tjener 173,42 kr i timen i grunnlønn. Med UB-tillegg og overtid nå og da blir ikke lønna så verst med tanke på at det er 4 uker med utdanning for å bli vekter.

     

    Jobben varierer veldig fra firma til firma. Der jeg jobber går det mest ut på stoppe butikktyver. Det er til tider veldig spennende, og pulsen kan bli ganske høy av og til. Og så føler jeg jo at jeg gjør en samfunnsnyttig jobb, selv om det sikkert er en del av de jeg har stoppet som sikkert er ganske uenig i det :)

     

    Syns det er en veldig grei deltidsjobb ved siden av studiene hvertfall, og kan absolutt anbefale deg å prøve det hvis du har muligheten.

  3. Det er veldig dårlig betalt. Jeg jobber deltid som vekter ved siden av studiene og tjener 168,42 i timen. I tillegg kommer UB-tillegg og et ansvarstillegg som gjør at jeg får en relativt god inntekt som deltidsarbeidende student.

     

    Om du er organisert så kan du ha rett på mer lønn, om tariffavtalen for din sektor gir en høyere lønn enn det du har i dag. Vi har ingen minstelønn i Norge, så om du/dere ikke er organisert så har du dessverre ingen lovfestet rett på høyere lønn.

     

    Det er jo flere muligheter om hva du skal gjøre. Den mest opplagte er vel å bytte jobb, og finn en bedre betalt jobb.

     

    Men du kan jo også ta en samtale med sjefen din der du tar opp saken med ham. Det er absolutt ikke umulig å få lønnsforhøyelse, og det verste som kan skje er jo at du får et nei.

     

    Husk at det er aldri lurt å gjøre seg til uvenn med en arbeidsgiver med tanke på fremtiden. Ikke gjør problemet med lønnen din til en konflikt som skader "ryktet" ditt!

     

    Lykke til!

  4. Dette er forresten mitt første innlegg på et forum noensinne, så sifra om jeg bryter noen som helst "etikette" eller noe.

     

    I hvertfall: jeg veit ikke om noen har postet det her før, men jeg synes det her er helt forkastelig og rett og slett ganske skremmende

     

    http://www.youtube.com/watch?v=_lKrA76RdqU

     

    Jeg ville aldri vist mine barn noe så forferdelig som det de viser i disse "Hell Houses". Jeg ville jo heller aldri hjernevaska barna mine til å tro uansett.

×
×
  • Opprett ny...