Gå til innhold

ash_d

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ash_d

  1. Jeg skal kjøpe nye hodetelefoner. De skal brukes til musikk og noe spilling. Hører mest på musikk med mye bass og den slags. Noen gode forslag?? Maks pris ca. 2000 spenn.

     

    Har god erfaring med Koss. Men hvis andre har erfaring fra andre merker vil jeg gjerne høre om det.

     

    Kriterier:

    1. gir bra lyd!

    2. gode å ha på skallen

    3. har mer enn 1 meter kabel

     

    Takker for alle tips! :cool:

  2. Jeg hadde nøyaktig samme problemet med macen min. Når jeg ringte support hadde – "heldigvis" – en av reperatørene hatt samme problem med sin mac. Han sa problemet løste seg når han byttet hovedkort, så det gjorde jeg. Har ikke hatt problemer siden da.

     

    Jeg trodde i utgangspunktet det var en software-feil, så jeg hadde aldri tenkt på å bytte hovedkortet selv.

     

    Har maskina di vært sånn hele tiden, eller noe som har begynnt å skje i det siste? Hvis det er hovedkortet, kan du regne med at det blir værre. Til slutt kan det hende du ikke får startet maskina i det hele tatt – ta backup MED EN GANG!!

  3. Jeg tror ikke det er noe galt med skjermen. Hadde det vært det, ville nok skjermen vært svart hele tiden... Mest sannsynlig er det en hardwarefeil. Enten på skjermkortet eller hovedkortet.

     

    Heldigvis har Apple erkjent at det er en produksjonsfeil på endel av Ibook'ene fra omtrent de tidene du beskrev. Så du trenger nok bare ta med maskinen til en Apple-forhandler, så ordner dem problemet for deg. Og selvfølgelig gratis, da dette faller utenfor den "vanlige" garanti-ordningen.

     

    Jeg ville ihvertfall notert ned nummeret på maskina og ringt Apple for å høre om din maskin er blant de med produksjonsfeil. Lykke til!

    :thumbup:

  4. Jeg har nettopp byttet ut masse kort og greier i maskina mi, dvs. hovedkort (ASUS A7V8X, ram (DDR 512, 333 mhz), og skjermkort (GeForce 4 Titanium 4600) pluss prosessor (AMD Athlon XP 2100+).

    I tillegg kan det vel nevnes at jeg bruker WindowsXP.

     

    I bios kan jeg stille inn hvilken hastighet jeg vil at prosessoren skal ha, 1700, 1900 og 2100. Når jeg velger hastighet 2100 er det endel valg som blir "låst", og det er her problemet ligger. For maskina nekter da å starte opp. Kommer til vinduet hvor det spørres om hvordan jeg vil starte windows (sikkerhetsmodus, sist fungerende osv.) Uansett hva jeg velger her rebooter maskina og jeg får samme spørsmål igjen. Hva kommer det av? Hva kan jeg gjøre for å få startet windows og evt. er det stor forskjell om prosessoren kjører på 1900 eller 2100 mhz? :smile:

×
×
  • Opprett ny...