Gå til innhold

Spiffen

Medlemmer
  • Innlegg

    272
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spiffen

  1. 9 kunne det ha fått men ikke 10 da skal det vere perfekt og det er det ikke

    Ingen spill blir perfekte. Ta en titt her for mer informasjon om hvordan vi vurderer spill: http://gamer.no/art.php?artikkelid=11793

    nei det er sant

    men å gi HL2 , 10 er ikke helt bra.

     

    Historien i spillet er ikke akkurat noe å juble over , den er rett og slett boring.

    jeg syntes at det var litt kjedlig å spill igjenom HL2 , når man spiler så sitter man å tenker jaja nå kommer det sikert noen finder der og der så går det 1 min og findene er der du tenkte dem ville komme , heldig vis er dem litt smartere i HL2 en doom 3, satt faktisk å halv såv mens jeg løp\kjørte runt og skøyt monstere.

     

    Men pent å se på er det , kansje det bare er meg men jeg begyner å bli lei spill som likosm skal vere så uber grafikk at folka som lager dem glemmer bort det som er viktigst , historien og ting som skjer helt uventet. Doom 3 var ikke så mye bedere der dem heller men pent å se på var det jo.

     

    HL2 er bra man kunne ha vert bedere

     

    ps masse bugs osv er det og men vilken spill har ikke det :)

  2. syntes Genialt ,Klassisk burde vert på samma 10 poeng

    det viser at detta er et spill man vill huske om 15 år ,

     

    mener at film\spill andmelere missbruker terningen litt når det gjelder sånt , spesielt film andmelere.

    for å ta en eksempel , å gi norsk film 6 (husker ikke noen norske filmer som har fått 6 ) si Uno får 6 på terningen da skal det bety at den er Genialt ,Klassisk at den vil huskes om 20år og at den ligger på topp som Feks gudfaren og andre Klassiske filmer \serier som alle har sett eller hørt om, hvem er det som husker Uno om 5 månder ? ingen.

     

    sånn mener jeg det burde vere med spill også at gir man top score så burde det vere best of the best og ikke bare sette top score barefor at det er super hyppa.

  3. Har ikke blitt ferdig med den lowrider-kappkjøringa nei. Hater slike oppdrag. Det Og loc-oppdraget er også noe herk. Krasjer bestandig med motorsykkelen jeg.

    det hjelper mye å trene masse med motorsykkel \ bil så man går opp i skill da blir det lettere å gjøre enkelte oppdrag.

    samma med skyting =D

     

    så i steden får å bare gjøre missions , er det lurt å bare kjøre runt og gjøre andre ting så man får bedere skills , bruke masse tid til å utvikle seg

×
×
  • Opprett ny...