Gå til innhold

Jonnern92

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonnern92

  1. Dette blir det første Battlefield-spillet jeg ikke kjøper før det får en kraftig prisreduksjon. Skuffet over hvor likt Battlefield 3 det ser ut.Kunne ikke brydd meg mindre om at en skyskraper faller ned, det er alt annet som er relevant resten av tiden man spiller.

     

    Battlefield 3 ser da enda ganske bra ut, og når det kom i 2011, så var det et glims inn i fremtiden, hvertfall på konsoller. Hvis du ikke ser forskjellen mellom BF3 og BF4, så er det vel du som ikke ser ordentlig, jeg ser hvertfall stor forksjell! det multiplayer gameplayet vi har sett fra E3 er i Pre-Alpha mode, så det er absolutt ikke sånn det ser ut når det kommer ut.

  2. Så de som mener at Microsoft skulle kommentert på ryktet, hvordan skulle de gjort det uten å i tillegg annonsere deres neste konsoll? Vi må huske at offisielt eksisterer ikke "720"/Durango...En ansatt sa noe han ikke burde og de beklager det, hvor mye enklere kan det være?

     

    Det er sant at "xbox720" ikke eksisterer, offisielt. men hvor dumme kan man bli da? utviklere har uttalt seg om hvem dev kit som er sterkere, av xbox og ps4. Microsoft har mistet xbox dokumenter, de har mistet dokumenter så lenge at jeg ikke husker når det startet... og ikke glem at det er et xbox dev kit som har blitt solgt for 100.000 til en sivilperson. Det at microsoft ikke ennå har sagt at det kommer en ny xbox er bare irriterende, hvertfall når de ikke klarer og holde inne info om det de absolutt ikke vil kommentere på. hele denne annonseringen til den nye xbox'en blir bare dummere og dummere for hver dag som går. og jeg håper da at 26.april blir dagen de avslører denne. hvis de venter nærmere E3 enn det, så er de fucked.

    • Liker 1
  3. DNF og Aliens: CM har én ting til felles, nemlig at de er et lappeteppe av et prosjekt der flere utviklere har vært innom. Hvem som har skylda for at resultatet ble som det ble er det flere teorier om, utgiverne må nok ta en god del av skylden. Og ærlig talt, om noen kjøpte en pre-order før man kunne få objektiv info via anmeldelser, så er det ikke Gearbox sin skyld at de føler seg lurt..

     

    hva de har til felles er at de er begge startet og avsluttet av Gearbox. Det er gearbox som står som hoved utvikleren og det er dermed dem som skal ta på seg skylda. Det at spillene ble utrolig dårlig er nå så.. men måten gearbox og randy pitchford snakket om disse prosjektene, tok penger fra prosjektene og at de viste falske demo'er, det er det som er helt uakseptabelt! Det er Gearbox som out sourcer spillene, ikke utgiveren. Utgiver gir penger og kommer med sine krav. Aliens CM var i utvikling i 6år! Gearbox har hevdet at de sto for 80% av spillet, mens de egentlig hadde gitt prosjektet til et annet studio, for så og få tilbake et ødelagt produkt som de prøvde å fikse, jeg tipper 1 måned før spillet kom ut i februar. og grunnen til at folk pre orderer er jo fordi de har tro på spillet, de har sikkert sett mange intervjuer og videor av spillet, jeg gjorde dette med Aliens CM(som skulle representere en av mine favoritt franchiser) fordi videoene jeg hadde sett, folk som hadde hatt "hands on" med demo sa at spillet så lovende bra ut. Når alt dette da er byttet ut, stemningen er borte, lange ganger har brått en vegg foran deg, xenomorphene er dummere enn noen gang osv... Så vil jeg si at det er gearbox sin feil. heldigvis så jeg anmeldelser før jeg dro å kjøpte spillet, noe jeg er veldig glad for! Jeg bestiller også vanligvis Collector's edition så jeg putter mye tanke bak det spillet jeg bestiller, og det at jeg gikk rett på det gearbox sa har fått meg og veldig mange andre til å virkelig hate dem!

  4. Whoa whoa whoa, slapp av gutter. Borderlands er et knallbra spill, og spillene Gearbox lager selv holder stort sett høy kvalitet

     

    høy kvalitet? de tok penger fra Sega som var til Aliens: CM og brukte de på borderlands 2, de outsourca aliens og duke nukem til 3-4 developers. Når de snakker piss til alle intervjuere og viser en DEMO som er ser bedre ut enn selve SPILLET! da kan de dra langt til HELVETE, uansett hvor bra 1 eller 2 spill fra dem er.

  5. rart det er kommentarer her som faktisk ennå ikke klarer å forstå at Bioshock Infinite er et jævli bra spill som har en veldig god sjanse på Goty. spesielt Per17, klager på at det IKKE er multiplayer!! for du og så veldig mange spille multiplayeren i Bioshock 2, far cry 2 og 3, tomb raider, uncharted, crysis... lista går langt! spill med multiplayer verdt og spille er vanligvis spill som Battlefield, cod osv... og det at Bioshock Infinite ikke har "replay value" tror jeg absolutt ikke. du går sikkert forbi utallige steder med informasjon og hjelpemidler. Og det med at du aldri dør, det er veldig lange mellomrom mellom autosaves, og det er ikke alltid Elizabeth er der for å hjelpe. at det er vanskelig å dø tror jeg på, men det plager ikke meg, det er 1 av tingene som frustrerte meg med Bioshock 1, at du døde ganske fort. gleder meg til å hente Songbird edition min på Spaceworld imorra, og dette er nok et spill jeg spiller igjen. er veldig glad for dette med at det ikke er Multiplayer, med Tomb raider var det et annet team som laget MP, men med crysis, ser man hvor legge til MP korter ned singleplayer opplevelsen.

    • Liker 1
  6. Generisk FPS, etter hva jeg har sett. mye action ikke mye guffen stemning. Det som gjorde Systemshock og bioshock litt skummelt, var det klaustrofobiske omgivelsene hvor du var stengt inn i et bygd. Og kunne ikke forlate det. Her er jo du oppe i en luftig by. :roll:Også var at du alene, og hadde relativt lite ressurser, ikke altfor OP evner.Etter hva jeg har sett har du en OP partner som har gode evner, du har selv overnaturlige evner, og du slakter jo fiender som om du spilte en serious sam spill, eller noe ala bulletstorm.For all det hvis du er ute etter et actionfylt spill...Jeg føler at serien har tatt en 180 grader retning. (Bioshock 2 var 90 grader)

     

    først. Bioshock 2 sto ikke Irrational Games for, det var 2K marin med andre selskaper...

     

    vi har bare sett kamper mot vanlige menneske fiender og en handyman. Handyman kampen måtte man bruke kreftene sine ganske ofte og bruke de riktig. og det er en dev som spiller..

     

    Jeg skjønner virkelig ikke folk som er skuffet over at det ikke er i Rapture eller et annet nytt klaustrofobisk setting. vi har fått det 2 ganger og det er utallige spill som har denne typen. Jeg syns Rapture var en ganske åpen verden til å være så lukket, siden man kunne gå gjennom nesten alle dørene. hvis jeg vil har klaustrofobisk setter jeg på Dead Space 1 eller 2.

     

    Nå vet ikke jeg hvor mye du har sett av Infinite. men du har sikkert sett 15min gameplay fra pax eller E3... personen som spiller der dør faktisk, men han har på god mode såklart. Ansatte hos IGN som har spilt gjennom Infinite sier det er ganske vanskelig og at man kan ikke bare hoppe inn i kamper, så OP er Booker kanskje ikke. Irrational har sagt Booker er betydelig sterkere enn Jack fra Bioshock 1, men det er pga Booker har vært med i flere store slag som Battle at wounded knee. hvis han da dør etter 2-3 slag fra det antallet fiender du kan møte på 1 gang i Infinite, hadde det gjort spillet uspillbart. du møter opptil 10-20 stk samtidig og alle følger godt etter deg, Bioshock er jo også kjent for sin litt klokere enn vanlig AI.

     

    Greit hvis du er Bioshock 1 fan og liker det mer lukkede området. men gjør litt research før du uttaler deg om combat og om han er OP.

  7. wtf er det med folk her??? generisk fps spill? mw4 har bedre sjanse for Goty???? flopp?

     

    Grunnen til at de har lagd Columbia, "nye rapture". De ville ikke lage enda et spill i et utopia under vann, og 2K marin lagde Bioshock 2 som også var i rapture og ga dem mindre grunn til å gå tilbake dit. Hvis Infinite blir flopp, så er det pga at verden renner over med retarda mennesker som deg, per17.

     

    Har dere sett gameplay?? jeg blir grenseløst irritert over hvor mye dere ikke vet om dette spillet. dere vet vel ikke at "partnern" din åpner "tears" som kan hjelpe deg i combat ved å hente inn våpen, ammo, cover osv... Bioshock er så mye mye mer enn et normalt fps spill. se litt mer på youtube på videor, hvis dere tenker det samme etterpå får dere kose dere med det dritet dere like å spille. dere fortjener et "slap" rett i trynet.

    • Liker 3
  8. Eneste season pass jeg har kjøpt er til Battlefield 3 som jeg ikke angrer et sekund på og BioShock Infinite, mest fordi jeg stoler på spill direktøren som har lovet mange ekstra timer med story.

     

    Season pass er noe man kan skaffe seg etter man har sett eller faktisk spilt den første dlc'en, spesielt når det gjelder multiplayer spill. og kaste bort 350kr eller mer på season pass til black ops 2 og såvidt spille det er vel helt meningsløst, før man kjøper season pass bør man hvertfall gjøre litt research på hva du har i vente. Dice og EA gjorde dette perfekt syns da jeg, sikkert mange som er uenig, men de sa hva de skulle gi ut gjennom året i juni 2012 rett før den første ordentlige DLC'en kom ut dager etterpå. og jeg spiller bf3 enda, det er hovedspillet mitt snart 18mnd etter release. Season pass kan være bra, men er man ikke helt sikker bør man vente, du kan skaffe deg season pass selv etter den første dlc'n er ute.

  9. Hei, jeg tenkte på å kjøpe Star Wars når det kommer, men vet ikke om pc'n min er bra nok. jeg har en Hp Pavillion G7 1210.

    PC: http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=651412#extra

    Star Wars: http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_The_Old_Republic

     

    hvis en kunne sett om pc'n er bra nok, please svar!! :)

     

    jeg spiller vanligvis på konsoll, derfor vet jeg ikke helt hva som er bra eller best for spill som dette..

×
×
  • Opprett ny...