Gå til innhold

Lassjus

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lassjus

  1. Hei. Det var jeg som filmet heli-videoene i ROX park. Øver stadig på å få bedre kontroll på helien og stødigere video. På videoen ser dere Martin Skogholt, Sondre Hylland, Christian Halland og Andreas Ygre Wiig, litt cred til gutta som kjørte :) Kom gjerne med konstruktiv kritikk. Håper dere liker den.

     

    • Liker 3
  2. Pc'en min bruker 100% av cpu'en nesten uansett hva jeg kjører. Om jeg kjører 1 vindu med Internet explorer for eksempel. Eller om jeg åpner Paint - 100% CPU Usage. Pcen ble formatert i dag og problemet oppstod med en gang. Hadde ikke installert noen programmer eller noe.

     

    Håper noen har opplevd dette tidligere eller kan hjelpe meg på noen måte.

     

    MVH Lasse

  3. Hei. Har en Canon speedlite 430EX, men har lyst på en blits til. Vurderer å kjøpe 540EZ, men har lest at dette bare kan brukes på analoge kameraer eller digitale på manuell modus. Gjør dette noe egentlig? Hvis jeg skal ha blitsene på trådløse utløsere må jeg vel styre de manuelt uansett...? Vil noen anbefale å kjøpe denne blitsen brukt?

     

    Takk for svar!

     

    MVH Lasse R Farstad

  4. Har et 2 år gammelt olympus UZ500 (eller noe sånt) og lurer på om jeg kan bruke eksterne blitser av andre merker med dette kameraet?

    Et annet spørsmål også: Har dere noen tips til en startblits for en student med litt dårlig økonomi? Har ikke tenkt til å bruke mye penger på dette, men har lyst til å prøve meg litt frem med ekstern blits, og kanskje lage en softbox.

  5. Jeg sikler, som så mange andre, på iphone. Jeg har sett en sammenligning av 3G'en og 1.generasjons iphone på siden her, og den sammenligningen gir uttrykk for at eneste forskjell er at den nye har 3G og GPS.

     

    Er det noen her som har personlig erfaring med de to modellene? Er det noe særlig forskjell i det heletatt? Lurer på om jeg skal se om jeg får kjøpt 1 gen fra USA, hvis den fortsatt er i salg. Noen tips?

     

    Lasse

  6. Vi bruker panasonics VDR-M50, men har alltid problemer med å få overført filmen til PC. Enten får vi feilmeldingen sirkulerende overflødighetskontroll, CRC, eller så er ikke formatet kompatibelt med noen av redigeringsprogrammene. Kameraet lagrer filmen i VRO format, som for meg er helt ukjent.

     

    Noen som har noen svar, tips eller liknende erfaringer?

     

    Lassjus

  7. Jeg har laget noen småting på siden min som krever at jeg må bruke server extensions. Dette er for eksempel et lite diskusjonsforum. Hvordan fungerer disse Frontpage server extensions? Et sted leste jeg at man ikke må laste opp siden sin med ftp hvis man skal bruke frontpage server extensions, hvordan skal man da laste opp sidene sine?

    Håper noen har vært borti problemet før.

     

    Vet at dette ikke er helt riktig forum, men vet ikke helt hvor jeg skal skrive dette..

     

    --Lassjus--

  8. Hei.

    Et lite tips til alle som brenner dvd'er, eller cd'er for den saks skyld: Brenn med lav hastighet. Om du brenner en DVD i hastigheten 2,5 X i stedet for 8 vil kvaliteten være merkbart bedre. Flere spillere vil klare å lese den, og den vil ikke begynne å hakke halvveis i filmen, som hjemmebrendte dvd'er har en lei tendens til å gjøre.

     

    Lykke til.

    Lassjus

×
×
  • Opprett ny...