Gå til innhold

wha96

Medlemmer
  • Innlegg

    347
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wha96

  1. Hei!

     

    Nettopp kjøpt meg en Samsung A70 og et cover/lommebok til den av typen Ferrelli. Når jeg setter telefonen på riktig plass i dekselet blir skjermen som regel mørk og jeg får ikke til å låse den opp, men telefonen er fortsatt på. Nå Istad funka det litt, men fingeravtrykksensoren kom ikke opp?

     

    Flytter jeg derimot telefonen 1-2cm fra normal plassering i dekselet så forsvinner buggen. Er det noen løsning på dette eller må jeg bytte deksel?

  2. Halla

    Jeg skal søke utdanning i dag på samordna opptak, men det jeg lurer på er: 

     

    Jeg har 2 års yrkesfaglig og 1 år påbygg. Nå vurderer jeg å søke ingeniør utdanning på NTNU. Hører flere i klassen si at jeg kan søke på dette på Samordna opptak og at de dekker forkurs? Vet ikke om dette er rett jeg? Noen som kan hjelpe meg? 

    På hvert studium på samordna står dette på opptaks kravene: HING: Du må dokumentere Matematikk R1 (eller Matematikk S1 og S2) og R2 og Fysikk 1. Har du nyere godkjent 2-årig fagskole i tekniske fag, må du dokumentere kunnskaper tilsvarende Matematikk R1 (eller Matematikk S1 og S2) og R2 og Fysikk 1. Du dekker kravet hvis du har bestått 1-årig forkurs for 3-årig ingeniørutdanning og integrert masterstudium i teknologiske fag etter fagplan av 2014 eller bestått 1-årig forkurs for ingeniør- og maritim høyskoleutdanning eller bestått 2-årig teknisk fagskole (rammeplan fra 1998/99 eller tidligere ordninger).

    Skjønner ærligtalt ikke dette, vær så snill å hjelp

  3. Vet ikke heeelt hvor jeg ska poste denne ettersom det er en sak jeg aldri har vært borti før. :p

     

    Men til saken: Snakket med min mor i går og hun hadde fått faktura i posten, helt tilfeldig av Trondheim Bomveisselskap der det står passeringer av bilen hun kjørte til vraking for 4 år siden! Hun har aldri fått noe lignende, kun på hennes nåværende bil. Bilen ble altså vraket for 4 år siden og hun har aldri fått faktura på dette før, jeg synes dette var veldig rart. Er det noen som har rappet bombrikken etter den ble kjørt på høggern, for også begynne å bruke den nå? Vet det er den gamle bilen fordi reg.nr står på fakturaen. Hun har fått fakturaen på bilen hun kjører nå, som det skal være, nå nettopp.

     

    Perioden står fra 29.07.2015 - 22.09.2015

     

    Noen som tror de vet hva som har skjedd? 

     

    Skal selvfølgelig ringe de opp på Mandag. 

  4. Hei! Langkjøring er en del av sikkerhetskurset på veg. Sikkerhetskurs på veg er det samme som den gode gammeldagse landeveiskjøringen. Sikkerhetskurs på veg består av innledende teori, en lengre kjøretur (langkjøring), kartkjøring og oppsummerende teori. Sikkerhetskurs på veg er obligatorisk sammen med to veiledningstimer og sikkerhetskurs på bane (glattkjøring), samt teoriprøven og oppkjøring. Om man er flere i bilen varierer fra kjøreskole til kjøreskole. Noen har flere i bilen, der hver elev kjører halvparten hver på langkjøringen (typisk bytte etter matpausen). Derimot på min kjøreskole var det vanlig at vi kun var en i hver bil sammen med kjørelærer, der vi var to biler, noe som var praktisk med tanke på forbikjøringsdelen. Men som sagt er det helt forskjellig fra kjøreskole til kjøreskole.

    Tusen takk for bra svar! :) Har tatt glattkjøringen for noen dager siden så skal snart på langkjøring, så bare lurte på hvordan dette fungerte.

  5.  

     

    Har ikke så mye peiling på dette men: kommer S6 med Android L? I såfall vill de fortsatt ha touchwiz? For å matche designen på telefonen synes jeg de bør droppe touchwiz, ettersom touchwiz designet ser litt mere gammeldags ut, og fra bildene som er kommet ser telefonen veldig moderne ut.

    Sier du det samme om IOS?

    Nei det gjør jeg ikke, fordi IOS sitt ser faktisk litt bedre ut. Synes bare at samsung har hatt nesten det samme designet for litt for lang tid nå. Og Apple kjører jo egen programvare så er vell ikke noe måte for de å droppe IOS?

×
×
  • Opprett ny...