Gå til innhold

hypobyte

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hypobyte

  1. Minner meg litt om hysteriet med "svarte prikker" for 5DmkII - hvor for en gangs skyld Ken Rockwell hadde noe fornuftig å si: http://www.kenrockwell.com/canon/slrs/5d-mark-ii/black-pixels.htm

     

    Dpreview er et sted med høy kvalitet på artikler, men dessverre også med et tidvist enormt volum på forumet fra både hylekor og troll.

     

    Ja, det er mye rart som foregår i forumet, men det var der problemet ble oppdaget. Og det er et problem:

     

    http://www.dpreview.com/news/2011/12/07/fujifilmplansfirmware

     

    Her ser du at både DPReview og Fujifilm selv innrømmer det.

  2. Bra at dere har testet dette, har sett en del på kameraet, og det ser veldig bra ut. Men:Det har vært masse snakk om WDS (White Dot Syndrome!) på disse sidene i det siste:http://forums.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1012Her er noen eksempler:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1012&thread=39979712Det finnes mange flere på forumet.Når jeg ser på denne artikkelen, virker det som om bildet av kranen på sidene om optikk har en STOR HVIT DOTT på seg. For meg ser det unaturlig ut. Hva mener dere? Har dere lagt merke til dette problemet når dere skrev anmeldelsen?

     

    Jeg må innrømme at jeg selv har lagt merke til at dette er å finne på flere av bildene jeg har tatt siden jeg fikk kameraet. Har lurt litt på hva dette kalles, så det er greit å få å finne en sykdom som passer med symptonene. Når det er sagt så har det ikke gjort spesielt utslag på bildene mine, og for min del er det heller ikke avgjørende. Allikevell flott at det nevnes og dras fram i lyset :)

    Takk for svar. Jeg har og en følelse at problemet ikke er så ille, og forhåpentligvis kan det rettes i firmware, men noen av eksemplene fra dpreview.com er ganske groteske. Kult om du kan prøve litt med blits eller sollys og se hva resultatet blir!

  3. Bra at dere har testet dette, har sett en del på kameraet, og det ser veldig bra ut. Men:

     

    Det har vært masse snakk om WDS (White Dot Syndrome!) på disse sidene i det siste:

     

    http://forums.dpreview.com/forums/forum.asp?forum=1012

     

    Her er noen eksempler:

     

    http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1012&thread=39979712

     

    Det finnes mange flere på forumet.

     

    Når jeg ser på denne artikkelen, virker det som om bildet av kranen på sidene om optikk har en STOR HVIT DOTT på seg. For meg ser det unaturlig ut. Hva mener dere? Har dere lagt merke til dette problemet når dere skrev anmeldelsen?

×
×
  • Opprett ny...