Gå til innhold

HeppHypp

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeppHypp

  1. mmorpg spill klarer seg somregel fint med "bare" over 200.000 spillere så jeg tror ikke de går F2P med det første Zealuu:)

     

    Problemet ligg i at å klare seg fint er ikkje godt nok til å imponere investorar og aksjehaldarar (diverre) - spel som LoTRO og Champions Online hadde til dømes ein stabil og relativt lojal brukarbase på nokre hundre tusen, men innteningspotensialet vart rekna for å vere større med freemium pluss mikrotransaksjonar. Noko som jo til slutt viste seg å vere sant, med mindre Turbine og Cryptic lyg. :p

     

    http://www.gametrailers.com/video/whiners-vs-pach-attack/729997?

     

    Den mannen har kanskje ikke alltid rett, men i denne episoden føler jeg han treffer spikeren på hodet. Spol ut til syv minutter, ettersom han svarer på spørsmål angående Old Republic der.

     

    Anbefaler forøvrig alle å se hele episoden, ettersom han tar et aldri så lite oppgjør med all sytingen i industrien. Fantastisk å høre på!

    http://www.youtube.com/watch?v=TE7kXJe0PUs

    Av alle folkene du kunne velge, måtte du velge den største, mest uinformerte hykleren som noensinne har ytret sin mening. Nei takk.

  2.  

    Btw, hva skjer om jeg

    dreper Dark Sun Gwyndolin? Han har tydeligvis lagd en illusjon som er Gwynevere. Blir hu borte da? Leste litt på Wiki. og det står bare at han lagde hu som en illusjon, men ikke om hu blir borte om man dreper han. Anyone know? :)

     

     

     

    Firekeeperen ved det første bålet i anor londo angriper deg og du kan ikke bli med i blade of the darkmoon lenger, men ellers går det fint. Gwynevere dør bare hvis du angriper henne.

     

     

    Invading phantoms må være innen level range ja, og det er +/-(dittlvl * 0.10)

    Kanskje formelen er litt mer liberal etter patchen.

     

    Nope. Hvis du er darkwraith kan du bare invadere de som er høyere SL enn deg, hvis du er darkmoon tror jeg det bare er lavere, og hvis du er i forest hunter er det ingen regler.

×
×
  • Opprett ny...