Gå til innhold

AlMulimann

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlMulimann

  1. Bra artikkel. Akkurat det siste der likte jeg å lese.

    Fant ut for ca 3 uker siden, at jeg skulle koble opp gode gamle nintendo64. og satte på mario64.

    Herregud for et mas :) Jente 6 år: spillemariospillemariospillemariospillemario!?!? gutt 3 år: spille maro(som et ekko hver gang den eldste sier det).

    De får ikke til alle knappene så det blir en del spilling på meg og, men de syns at det er moro bare å løpe rundt( bokstavlig talt i han minste sitt tilfelle, noe som faktisk kan være nyttig i mario64).

    Har også med stort hell spilt banjokazooie med de også. Neste blir zelda oot. jeg har like mye moro sjæl og, må jeg si. fin tid.

  2. Når vi først snakker om spill til barn, vil jeg benytte anledningen til å be om et råd ang. spill til barn:Noen som kan anbefale et PC-spill til en guttunge på 3 år? Jeg sliter med å finne ting som passer, "Giggles Computer Funtime for Baby" begynner å bli litt for barnslig...Eller er det Nintendo Wii som er tingen for den aldersgruppen? Isåfall hvilke spill?

     

    Vi kjøpte et spill (eller egentlig flere) i en serie som heter comfy, til vår eldste når hu var ett år. det var veldig stas. lillebroren som nå er 3 har senere arvet dette, og det er like populært der og.

    Vei ikke hvor man får kjøpt det nå, men det er en serie med spill fra ett år til skolestart. og det fine er at det følger med eget tastatur også. behøver ikke være redd for at dem trykker feil på noe, kan faktisk sitte med det aleine en god stund. Anbefales til de minste.

    Ps. tror vi kjøpte vårt på Obs lillestrøm, men det er som sagt 5 år siden.

×
×
  • Opprett ny...