Gå til innhold

TeSp

Medlemmer
  • Innlegg

    633
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TeSp

  1. I helgen var jeg innom HiFi-klubben og så på en Libratone Lounge (Lydplanke). Den ser bra ut og det høres bra ut. Jeg er ingen HiFi freak/entusiast, men endte opp med og bestille en.

     

    Siden det er litt leveringstid på den. Sitter jeg og planlegger litt. I dag står TVen på en TV-benk som er ca. 50cm høy. TVen står på denne og er ca. 70cm høy. Jeg hadde tenkt å feste Libratone Loungen over TVen. Ca. 135 cm fra gulvet. Siden jeg ikke har noe peiling på HiFi tenkte jeg å høre om det ødelegger/påvirker lyden at den henger såpass høyt. Hva mener dere?

  2. Nå som film sesongen står på trappene er jeg på jakt etter ett hjemmekinosystem som jeg skal bruke til:

    -film

    -tv

    -Xbox

    -ps3

    -musikk

    Jeg ønsker ikke å ha store høytalere og trekke kabler rundt i leiligheten. Derfor har jeg sett litt på ett soundbar system som jeg syntes virker bra. Men jeg har aldri hatt noe lydanlegg/hjemmekino så har ingen erfaring! Så her trenger jeg hjelp med anbefalinger/råd.

     

    Jeg har en Phillips tv (8-series) og jeg ser at Phillips Hts 9140 systemet vil passe fint. Men jeg ønsker og bruke systemet til tv/film/Xbox/ps3 og som anlegg. Vil det passe bra til det bruket? Jeg ser på testene at det får minus pga mangel av hdmi innganger. Men hva betyr det i praksis?

     

    Har dere noen erfaringer med det systemet eller anbefaler dere noe annet?

  3. Visningen av navn fungerer kun i telefonlista, ikke i inboxen. :(

     

    Er det noen grunn til at FW-oppdateringene ikke er tilgjengelig fra Nokia? Blir liksom litt skeptisk på det, om jeg rett og slett kan ødelegge telefonen.

     

    Utrolig tungvint med smileys altså. Det er utrolig rart at ikke nokia har implementert denne i en såpass ny og fancy telefon.

  4. Har fått meg en ny telefon (Nokia E65) som virker veldig okay. Men det er enkelte ting som små irriterer meg. Når jeg har telefonen i ventemodus, er det ingen mulighet for å velge hva som skal vises på skrivebordet og ikke, slik som på 6233 osv? Hvordan kan jeg endre hvilke som skal være snarveis knappene på ventemodusen?

     

    Hvordan kan jeg endre rekkefølgen på etternavn og fornavn i inboxen på meldingene.Altså jeg får etternavn og fornavn istedenfor fornavn etternavn som virker logisk. Ialfall for min del.

     

    Hvor er smileysene? Har nokia droppet disse?

     

    Også lurer jeg på om det kommer ut en firmware oppdatering eller noe fordi når jeg drar slippen fort igjen så skrur den seg av.

  5. I løpet av kort tid blir jeg en Wii eier, håper jeg. Jeg bor i et bo-kollektiv og vi har derfor kun en TV. Den ene samboern min har også en wii, som er koblet opp mot den TVen i stua. Så da må jeg kjøpe meg en egen TV, til å ha på rommet. Jeg har et forholds vis lite rom, så jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe veggfeste til TVen. Hadde egentlig tenkt å kjøpe sånn dreibar arm, men tror de tar litt for stor plass, TVen blir da stikkende for mye ut av veggen og da blir det problematisk med wii, sensoren. Ved å henge den opp sparer jeg å miste bordplassen min.

     

    Jeg har egentlig sett for meg en 26" LCD TV, som har støtte for veggfeste. Gode specs er jo alle ute etter men ser for mag at synsvinkelen er kanskje det viktigste. Men dette koster vel også.

    TVen bør være:

    HD-Klar eller HD-ready, hva er egentlig forskjellen?

    HDMI-inngang

    Gjærne 2xscart

    S-video

    Dvi (Fordel ved å bruke laptoppen som DVD-spiller)

     

    Jeg skal bruke TVen til mest wii-spilling, men kommer nok til å koble opp laptoppen til den og bruke den som DVD-spiller. Altså det kommer ikke til å bli TV-titting på den foreløpig.

     

    I utgangspunktet hadde jeg tenkt å bruke så lite som mulig på TVen fordi den egentlig skal bare brukes til Wii-spilling og DVD-titting. Men jeg vil også ha en TV som jeg kan bruke når jeg er ferdig med å studere og flytter til egen leilighet så den bør jo være god. Gidder ikke å kjøpe meg en ny TV-igjen om et år. Jeg vil helst kjøpe TVen i butikk.

     

    Ser at flere av dere her på forumet anbefaler:

    Elkjøp sin Philips LCD-TV

    Samsung LCD-TV LE26M51B

    Samsung LCD TV LE26R71B

    Samsung LCD TV LE26R72B

    Samsung ØCD TV LE26M51B

     

    Ellers så er jeg rimelig usikker, var bare noen TVer som jeg fant som jeg tenkte at jeg kunne få litt hjelp til å titte på. Noen som har hørt noe spesielt om pixelmania.com egentlig?

     

    Er åpen for forslag!

  6. Jeg har sent mail til netshop men desverre så har jeg ikke fått noen svar fra dem. Utrolig skuffende må jeg si. Har vært fast kunde hos dem siden de startet opp og har vært veldig hyggelige med å gjøre, men siden i sommer når jeg kjøpte en DOA telefon fra dem begynte problemene. Utrolig synd at de heller ikke svarer på mailer. Skikkelig synd det der altså.

  7. Tviler sterkt på at butikkene som selger wii for 2000kr selger den med tap. De selger den heller kun bare med mindre fortjeneste. Se på abseluttspill.no hvordan kan da selge spillene såpass billig uten de selger de med tap. De selger spillene såpass billig fordi fortjenesten dems er mindre pr.spill.

     

    Bestilte meg en wii-mote, og to nun-chucker. Så nå venter jeg bare på at komplett sender meg min wii sammen med wii-play. Rayman og Monkeyball har ligget klart siden 8.desmember.

  8. Nei jeg fikk ikke tak i noen wii, møtte opp på Elkjøp gjøvik rundt 0500 men da var det 16-17 stykker som allerede hadde møtt opp, så da ga jeg meg og dro hjem. Viste at gjøvik fikk færre en 18stykker så da følte jeg at det ikke var noen vits i å sto der og vente. Da får jeg heller lese til eksamens til neste forsyning av wiier kommer. Noen som har en idé når neste forsyning med wii kommer??

  9. Dersom "speakeren" var ødelagt når du fikk telefonen, da skulle forhandleren gitt deg en ny telefon istedenfor å sende den på service. Nokia har 7 dagers DOA rutine. Men du brukte kanskje mer enn 7 dager på å si ifra til butikken om feilen?

    6972513[/snapback]

     

    Kjøpte den på netshop.no så vet ikke helt hvordan rutinene er der, men jeg bare ga den inn til telekiosken som sente den til nokia. Men jeg har nå erfart å kjøpe mobiltelefon via nettet er bare tull, neste telefon jeg kjøper skal være via en teleforhandler. Vil ha ny 6233 med en gang. Men må helt sikkert sende den inn igjen.

  10. Nå døde telefonen min igjen, nå har det seg slik at min kjære Nokia 6233 hadde en ødelagt speaker fra frabrikk så det gikk fint med å sende den inn og få ny speaker.

     

    Men nå netopp fikk jeg plutselig en rar beskjed på telefonen om at jeg måtte taste inn en begrensningskode, så da tenkte jeg at jeg tar en omstart, og nå får jeg den ikke på engang. Jeg tastet ikke inn noen kode eller gjorde noenting. Hva skal jeg gjøre? Dette er sinnsykt irriterende! Jeg kjøpte netopp denne telefonen fordi jeg var så fornøyd med min 6230. Veldig typisk det her.

     

    HJELP!

  11. Jeg er på jakt etter en billig billig PC, som kan skal brukes til å spille skjelden på. Skal bare brukes til å spille på en gang i blant, er ikke kresen på grafikk. Men den må kunne kjøre FPS spill CS og BF2 i ok grafikk. Alle PCer kan kjøre CS. Men BF2 må gå greit nok.

     

    Satt opp denne pcen:

    AMD Athlon 64 3200+ 2.0 Ghz BOXED

    - Socket 939 512KB cache "Manchester"

    kr 1 395,00

     

     

    AOpen H500B 300W Silent, ATX Tower.

    - Midi Tower m/24pin PSU kontakt for S775

    kr 695,00

     

     

    DDR-DIMM 512MB PC3200 (400MHZ)

    - Standard DDR minne

    kr 425,00

     

    Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4X

    - ATX/S-ATA/GB-LAN/8ch-LYD/1394B/PCIe

    kr 850,00

     

    Maxtor 120GB S-ATA 7200RPM

    - DiamondMax Plus9 8MB cache

    kr 625,00

     

    PowerColor Radeon X800GTO 256MB PCIe

    - TVout, DVI, retail

    kr 1 475,00

     

    Totalt: kr 5 465,00

     

    Jeg har skjerm og mus og tastatur så det er ikke noe problem. Er det noen som kan sette opp en billigere PC som er bedre eller er dette et greit opsett?

     

    Takker!

×
×
  • Opprett ny...