Gå til innhold

Ares

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ares

  1. Hei.

    Husker vi hadde en gammel searay(båt) som hadde tepper inne. Disse teppene var kneppet fast I gulvet, og skulle man vaske de kunne de bare kneppes opp og vaskes I vaskemaskinen. Prinsippet var at man hadde underdelen av en knepp knapp skrus fast I gulvet og overdelen var I teppet. Dermed var det bare og kneppe på. Noen som vet hvor jeg kunne fått tak i noe lignende?

    Prinsippet var at man hadde underlegen av en knepp knapp skrus fast I gulvet og overdelen var I teppet. Dermed var det bare og kneppe på.

  2. De skriver "med forbehold om skrivefeil yada yada" i disse kundeavisene så jeg tror nok ikke det går. Du kan prøve da, i så fall skriv her om det går :)

    Har lurt på det samme spesielt da jeg ikke fant noe sted i avisen at det stod noe forbehold om verken trykk eller skrive feil.

     

    Elkjøp reklamerer med nye Apple iPod touch til 1590,- i ukens katalog (se bilde under). Dette er 800,- lavere enn hva Apple selger den for.

    post-39786-0-50072200-1350917157_thumb.png

     

    Forsøker man å kjøpe iPod Touch til 1590,- på Elkjop.no blir man henvist til 4. gen, altså den forrige modellen.

     

    Spørsmålet er om jeg kan gå til en fysisk butikk og kreve den NYE (5. gen) til denne prisen, da det tydelig er den nye som er avbildet og de skriver nye flere ganger. Takk for svar!

     

    Fant dog en artikkel på forbrukerrådet som jeg følte var litt tvetydig. http://www.forbrukerombudet.no/id/11008999.0

    Det med prismatch på Lefdal kunne vært moro og prøve, reklamerer de fortsatt med at de matcher andre på pris?

×
×
  • Opprett ny...