Gå til innhold

Diceman

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diceman

  1. de fleste som sier det "husker" bare de gode minnene, etttersom det var mye skit spill som kom du da og, men jeg har inntrykket av at det kom ut MYE flere spill på den tiden, og utviklerteam trengte ikke være så store, så mange som hadde gode kreative ideer klarte og lage mange spillperler dvs de vi husker nå. Det har også litt med at mange spill som kom ut på den tiden hadde noe helt nytt og komme med istedet for å bygge videre på noe, noe som gjorde WOW faktoren mye større.

     

    Er noe av det jeg tror, men det er veldig mye diverse grunner.

  2. Hei, er ikke helt sikker på om det er riktig kategori og poste i men bare flytt hvis det er feil :)

     

    Var nylig i Korea og der bruker de vel bare 3G nett utifra det jeg har forstått, har selv en LG KU990 og trodde det skulle funke fint og bruke den der da, men det viste seg at jeg kunne kun ringe ut fra mobilen og kunne ikke motta verken sms eller samtaler.

    Noen som vet hvorfor?

    Er litt noob :p

  3. Har drevi og lett etter gamle spill i det siste som jeg spilte når jeg var mindre, men så kom jeg på et spill men fant ikke CD-en.. Husker jeg hadde det på en gammel cd jeg fikk i et "Komputer" blad en gang i tiden.. Var no space greier der du hadde mange romskip du kunne velge mellom, så skulle man kjøpe motor og våpen og masse heftige greier og blei du skutt mista du vingene og sånt, gammalt 2D spell tbh.. Var også no greier med at du skulle skyte no greier i space, det var da at når man skulle inn i space så fikk man opp alle mappene på pc'nm så gikk man inn der og skjøt på filene sine elrns :p

     

    Hvis noen har no peil elr hint om hva det kan være så plix reply :thumbup:

     

    Har også sett etter dette spillet, var utrolig vanedannende. Håper noe vet svaret :)

  4. Piratene går etter de med høyest bounty på seg når klokka har gått ned.

     

    Må bare advare folk om at det ikke er noe singleplayer campaign på dette spillet, men er visst nok noe rykter om at de skal lage det etterhvert.

     

    Ellers er spillet genialt, kanskje lagt litt mer vekt på kamp enn diplomati, noe som er litt synd.

     

    Jeg tror ikke spillet har noen lanseringsdato i Europa ettersom jeg mener å ha lest på forumet at de ikke har noen til å utgi spillet her.

  5. Jeg er på jakt etter ett spill jeg spilte da jeg var mindre.

    Det var ett tanks-spill der man styrte en futuristisk tank ned laserkanoner.

    Man så det i 3. person. Jeg husker glimt av ett brett der man starta på en lastebil men så blir lastebilen sprengt. Da kjører du av bilen og ut på en strand der det er/kommer andre tankser/biler. Jeg tror også at da man kjørte videre så kom man til en bensinstasjon. Der sprang man en søyle slik at det ble ett hopp så man kom seg videre.

    På slutten av brettet tror jeg vi måtte sprenge noen rakett-siloer før rakettene tok av.

     

    Noen som synes det høres kjent ut?

    9062969[/snapback]

     

    Du vet ikke omtrent tidsrommet dette spillet kom ut?

     

    Woohooo Firvulag fant spillet :D

    Ufouria: The Saga

  6. Jeg spilte et spill til PC for mange år siden. Husker ikke så mye fra det, men kjenner det igjen hvis jeg ser noen screenshots.

    Du var en mann, som sprang rundt i en jungel og skjøt romvesen (tror jeg). Det var sidescrolling, og 2D. Det ligner kanskje litt på Contra, men tror ikke det er det.

     

    Noen som har noen forslag?

    8859533[/snapback]

     

    Flashback?

     

    trenger hjelp til enda et spill :p

     

    jeg tror det var et NES spill

    spillet var sidescroller men man kunne altså gå i alle retninger (opp også)

    grafikken var kanskje litt kiddy med japanske aner.

    man startet med en liten figur med blå lue (hvit i ansiktet?)

    ikke mennesker altså.

    han hadde sine evner og etter en stund kom man til en boss som etter at man hadde vunnet ble på din side. så kunne du bytte til han og bruke hans evner til å komme deg videre.

     

    husker det var et spøkelse med øyne som kunne sendes ut mot fiendene som man kunne få,

    og en (rød?) monster sak som var rask i vann og treg på land :p

    og starter figuren såklart som jeg TROR kunne klatre på vegger.

     

    det er vel alt jeg husker :/

    8867445[/snapback]

     

    Vet akkurat hvilket spill det er, men kommer ikke på navnet selv, hadde det liggende her hjemme en stund, men alt av gamle NES'en har blitt gitt bort:( For å gi litt mer informasjon; hovedpersonen er en liten hvit rund figur som har en blå liten vinterlue på, han leter etter vennene sine som er bossene på brettene, er vel hvis jeg ikke husker helt feil spøkelse med solbriller, liten rød dinosaur og en grønn alligator(eller frosk).

  7. Det er sant det du sier, men det er vel fordi folk flest vil være snille. KoToR 1 og 2 har jo faktisk en ond slutt.

    Rollespill generelt vil jo mange være den som får heder og ære, redde verden og slikt, men teknisk sett selv om du er ond og bare tenker på deg selv, tjener jo man ikke noe akkurat på om verden går under, eh?

     

    Det er lettere å se det på denne måten i rollespill FPS som call of duty er det lite man få gjort, utviklerne antar at man ikke vil være de som starta andre verdenskrig.

  8. Jeg tror at(dette er vel mest rettet for de som har holdt på med spill lenge), er at vi har sett det meste, og opplevde det meste med spill derfor er det heller ikke no "wow" faktor på spill utenom grafikk. Det betyr ikke at jeg ikke koser meg med spill lenger, men det er liksom ikke noe wow faktor som sagt. Jeg har kjøpt en haug med spill opp gjennom årene, og jeg må si at det var ikke bare gull og grønne skoger før i tia heller, var mange spill som var helt tragiske der og.

     

    Men jeg tror mange blir påvirket av ting de leser på nettet av, enten ignorante folk, ellet super kresne folk. Når jeg kjøpte spill før som jeg hadde det jævlig kult med og spilte til jeg ble blå i tryne, som jeg har sett i ettertid har fått sånn average reviews, er det meg det er noe galt med da?

×
×
  • Opprett ny...