Gå til innhold

Eraze

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eraze

  1. Det er et veldig addictive spill, vanskelig å legge fra seg. Legger spillet kun fra meg når jeg får vondt i ryggen og håndledda.

     

    Det som er synd er at BF3 er et broken game der folk utnytter haugevis med bug/glitches til å spille skittent.

    Når folk camper oppå den kanten ved Grand Bazaar og spammer granater og C4, da er det litt kjipt.

  2. Det du må tenke på er at du må ha noe å tilby.

     

    Jeg starta i 2006 bare for morro skyld. Lasta opp noen vids med GoldenEye 64 emulator fordi jeg skulle teste fraps. Etter noen år ble kanalen litt mer seriøs.

     

    Det er veldig få som gidder å titte på vids'a dine vis du ikke har din egen stil. Da forsvinner du bare i alle de andre som lager montager osv.

     

    Husk å putte vannmerke på vids'a. Mange der ute som kopierer de mest populære. Enkel måte å beskytte deg for alt arbeidet med å lage vids.

     

    Lykke til da :D

  3. M16A3 er ikke nødvendigvis det BESTE våpenet. Den største plussen med denne rifla er at du reloader veldig fort. Jeg velger veldig ofte å bruke AEK isteden. AEK med HOLO funker som bare det, da balanserer du sikte med spread'en.

     

    Problemet med dissa assignments'a er de er latterlig enkle på mange måter.

     

    100 kills med pecheneg? hva faen! gi meg 1000 kills. Der har du en challenge.

     

    Gi meg assignments med guns som veldig sjeldent blir brukt.

     

    - KH2002

    - AN94

    - TYPE 88

    - SG553

     

    Håper på at vi får noen artige gadgets fremover. De vi har er ganske kjedelige.

     

    Medic Bag eller M320?

    T-ugs eller Mav?

    Claymore eller C4?

  4. BioShock 2. Gå og kjøp nå. Vis ikke så kommer jeg og slår deg.

     

    BioShock er ikke like bra som 1'ern. De kan ikke sammenlignes, men 2'ern er bedre enn mye. mye annet ute der.

     

     

    Ble 3 ting på meg i dag.

     

    1. Trine franchise: Kan like godt kjøpe pakka for en halv euro ekstra.

    2. SimCity 4: Digger bygge spill.

    3. Tropico: Har sett noen vids på youtube og digger stilen.

     

    Impossible to resist these prices!

     

     

    edit: Fredz10. Bli vant til "Shops open boys" Måten hun sier det på. Morsomt når du møter Santa Clause med rocket launcher :D

  5. Bulletstorm er en av de beste fpsene gjennom tidene etter min mening, så det er et spill du burde sjekke ut!

     

    Gøy en stund, men blir litt repetitive i lengden.

     

    1. BioShock 1: bedre på alle måter. Historien, atmosfæren osv.

    2. Killzone serien: God historie, bra grafikk. Love it.

    3. Borderlands: Sykt spill, så mye forskjellig stuff som skjer. Herlig.

    4. Just Cause 2: Stort open world spill. Mye spill for pengene.

     

    DU kan sjekke Play.com. Gå til first person kategorien og sjekk etter de med flest positive reviews. MEN husk at de beste spillene blir sjeldent lagt merke til, det er noe du må finne sjøl.

  6. Gratulerer med PS3!

     

     

    1. BioShock 1

     

    Her snakker vi om et virkelig bra spill. Historien suger deg inn til du ikke klarer å legge fra deg kontrollen. Dette var min beste opplevelse gaming wise på lenge. Anbefales på det sterkeste.

     

    2. Borderlands

     

    Dødskult spill der du har millioner av forskjellige våpen og bruke. En kryssing av RPG og FPS. Du driver å quester fram og tilbake. Du har mange muligheter for å utforske, du kan få tak i "loot" av høy verdi.

     

    3. Battlefield 3

     

    Du skal letelenge før du finner noe bedre. BF3 leverer en pakke som er utrolig fantastisk. Når hele laget går fra flagg til flagg og capper får du en følelese av tilhørighet. Alle passer på hverandre. Samarbeider du med 3 andre kan du drive med veldig presis krigføring. Taktikk er key.

     

    Du må bare utforske å leite. De fleste GODE spillene er det få folk som prater om. Du er nødt til å leite selv.

  7. Det er greit at BF ikke er noen militær simulator, men jeg er ikke så veldig glad i disse småmodusene der man ikke gjør annet enn å løpe rundt og drepe. Det er greit at de er der, men per dags dato er det bare CQ og Rush å velge mellom dersom man vil spille med to lag, mange spillere og squads og ha objectives å følge.

     

     

    Jeg ønsker meg en gamemode som er en slags blanding av rush og CQ -- Det ene laget angriper det andre, kartet er noenlunde lineært og det er ett/to objektiver (flagg) som skal tas om gangen. Men til forskjell fra rush skal ikke lagene ha samme antall spillere/kjøretøy, det skal føles ubalansert, veldig ubalansert, selv om man i lengden vil se at begge lagene vinner like ofte.

     

    På et slikt kart (Conquest Rush, CR) skal begge lagene ha hver sine fordeler og ulemper. På en 32-spillers server kan det angripende laget for eksempel ha 20 spillere, noen kjøretøy og et helikopter, mens det forsvarende laget bare har 12 spillere og få eller ingen kjøretøy, men terreng, bygninger og stasjonære våpen som favoriserer forsvaret kraftig (antall spillere kan også være likt bare det er ubalansert på andre måter). Det skal føles som om man angriper en ugjennomtrengelig festning, og det skal føles som om man forsvarer seg mot en hel armé.

     

    I likhet med Rush går man videre til neste objective(s) etter at man er ferdig med første steg, og man kan ikke gå tilbake til forrige. Men til forskjell fra rush vil ikke tickets bli nullstilt etter hvert punkt, det vil bli gitt et visst antall tickets ved begynnelsen av runden til begge lag. En jevn ticket bleed som er uavhengig av antall flagg (siden man bare tar et flagg, og så kan det ikke tas tilbake) skal favorisere det forsvarende laget og samtidig forhindre camping fra motstanderens side. Dette betyr også at det forsvarende laget i teorien kan tape allerede på første flagg, dersom de mister alle tickets. Alternativt så kan det være en timer i stedet for tickets, og så vil det bare være det forsvarende laget sin jobb å holde minimum et flagg (altså siste flagg) når tiden er ute (Survival mode).

     

     

    Rush har noe som CQ ikke har, og det er det at alle vet at de har ett oppdrag, og det er enten å angripe eller å forsvare. I CQ føles det alltid som om to sider angriper samme område, uansett hvordan kartet er lagt opp. Dessverre blir Rush ofte kjedelig, spesielt når spillere på begge lag camper langt unna objective, dessuten stiller lagene som regel alt for likt og det hele føles litt rart. Jeg håper på en spillmodus der den ene siden skal virke veldig underlegen og at det skal være stor forskjell på angrep og forsvar, men at det likevel skal være statistisk sett like stor sjanse for at begge lagene vinner (en gamemode der forsvar bare hadde 1/5 sjanse til å vinne kunne også vært kult, men vi vet alle at det hadde ført til enorme mengder lamejoining).

     

    Hva med en modus der du bare får cappet flagget vis alle i din squad er i nærheten. Da kunne man dele opp laget, og kordinere hvem som skal cappe hva og hvor de eventuelt skal gå etter.

     

    Greit vis folk må bli pressa til å samarbeide, nok av tullinger som sniper her og der. Vi trenger liksom all hjelp vi kan få..

     

    Merker at Battlefield 3 blir veldig intenst når hele laget jobber sammen. Går fra flagg til flagg. Dør noen så løper de som bare det for å revive. Da er det liksom så jævlig hyggelig å gjøre det samme igjen.

     

    E.

×
×
  • Opprett ny...