Gå til innhold

kupoflupo

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kupoflupo

  1. Kjedelig.. hvorfor kan de ikke spille gjennom dark souls 3? Doom på insane, starcraft 2 på høyest vanskelighetsgrad eller lignende.

     

    Gjør litt research før du kommenterer.

    De skal spille Dark Souls 3 "all bosses" kategori på lørdag den 12 ca kl 20.50. Beregnet å ta ca 2 timer.

    De skal også spille Ultimate Doom og Doom 2.

     

    Her er forøvrig hele sendeplanen:

    https://gamesdonequick.com/schedule

     

    Det varierer fra år til år hva de spiller og prøver mer enn før å gi plass til nisjespill istedet for bare å velge de populære kategoriene.

    • Liker 3
  2. En liten stund siden nå, men skøyt en peggie (hva står det for igjen?) fra over 150 meters hold, head shot kill, og fikk en achievement for det. Var egentlig veldig fornøyd, men så sto det at ca 95 % hadde klart samme greia.. Litt skuffende! :p hehe.. Skjønte at det var flere, men kanskje ikke så mange.. :)

     

    Project at Eden's Gate = PEGgie

  3. Obs! Mulig endgame bug på PC.

    Jeg og flere andre som har rundet spillet på pc, sitter fast på credits når man trykker continiue, noe som gjør at det ikke er mulig å fortsette å spille etter man har rudnet spillet, og må da evt starte en ny save (man kan bare ha en).

    I diverse fora så sier folk at de har klart å fortsetete å spille, så dette er ikke noe som rammer alle, men for de av dere som har tenkt å "runde" spillet for så å fortsette å spille, vær klar over dette :/

  4. Om du ikke hadde spilt noen AC spill tidligere og du ser bort fra ytelsesproblemer, hvilken karakter tror du at hadde du gitt spillet?

     

    Du skriver en lang anmeldelse, så jeg rekker ikke lese alt nå, men det virker som spillet gjør det meste "helt greit" men ikke mer?

    Hva vekter du tyngst når du satt karakteren, i begge retninger? Er det noe som er såpass bra at det veier opp for noe annet og omvendt (sett bort fra frame rates og likt tidligere spill)?

     

    Hadde satt pris på et svar, trenger ikke være langt :)

  5. Begynner å bli bra, skal jeg være pirkete så hører jeg at RM og AX er bygget av forskjellige firma og på forskjellige plattform.

    AX / AXi serien er Corsair flagskip mens RM er noe i midten....hvilket betyr at du valgte bort kvaliteten pga. prisen.

    Men nå er jeg pirkete og det er ingen dårlig PSU, leverer bra effekt, full modulært + + +

     

    Angående skjermkort, ettersom du ønsket et 1080, så ville jeg valgt MSI, den har fått bra kritikk.

    Men igjen, nå er jeg bare pirkete.. !!!!

     

    Hovedkort er noe av de vanskeligste valgt jeg vet om, helt sikkert knall god hovedkort det der.

    Uansett valg, så gjør du sikkert et godt kjøp.

    Da er det bare hovedkort som gjenstår å velge :) Ser at ingen av de jeg har valgt har bluetooth så da faller nok valget på denne: https://www.komplett.no/product/909946/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/intel-socket/asus-rog-strix-z270e-gaming-socket-1151#

    Blir spennende å se hvor bra wifien er på denne også om jeg går for den

  6. For det første må du "del liste" for at andre skal få se hva du har valgt, dermed ser jeg ikke hvilke hovedkort du valgte.

     

    Den CPU-Kjøler du linket til passer 115x, så det er ikke noe problem å overføre.

    Den er faktisk bedre enn det jeg linket til og vil holde i massevis.

     

    7700K vs 7600K stock / 4.8GHz Gaming Benchmarks

    Så kan du selv avgjøre hva du vil ha.

     

     

    Sånn, endret listen over til: https://www.komplett.no/wishlists/cdd527ed-5088-4a04-a9ff-4bff67884292 . Ser at 7700k gir omtrent 50% bedre fps enn 7600k i witcher 3.. (100 vs 150 fps) det er jo betydelig! Mer likt i de andre spillene

  7. https://www.komplett.no/wishlists/cdd527ed-5088-4a04-a9ff-4bff67884292

     

    Sånn.. Håpløst å prøve å lage en liste når ting forsvinner fra lageret til komplett hele tiden :p Er sånn passe fornøyd med listen, og har lagt til en 120gb ssb til windows, så får jeg kjøpe en 2-3 tb hdd senere til film o.l :) Falt også på et 1080 kort som et kompromiss, så får har jeg "spart" 2000 kr til et 1180 kort om noen år.

     

    fem konkrete spørsmål før jeg bestiller:

     

    Vurderer også et i5 7600k, da denne er nesten 1000kr billigere.. vil jeg virkelig merke så stor forskjell ved spilling på denne vis i7 7700k? 

     

    Er hovedkortet overkill? er dette som Funkweb linket til tilstrekkelig? er jo 500 å spare. https://www.komplett.no/product/910133/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/intel-socket/gigabyte-ga-z270-hd3p-socket-1151#

     

    Vedr. kjøling: Har en https://www.komplett.no/product/512803/datautstyr/pc-komponenter/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-luftkjoeling/noctua-nh-d14-cpu-kjoeler# fra før, så setter den inn i maskinen.

     

    Psu på listen min ser ut til å få greie reviews på komplett og er jo litt billigere enn tilsvarende modeller av de dere har linket til som ikke er på lager.

     

    Har en da 5 år gammel intel 520 ssd sata 3.0 550/500 .. kan denne brukes igjen?

     

    Igjen tusen takk for hjelp :) lærer masse!

  8. Hvorfor skal den ikkje overklokkes?

     

    Idag er mye gjort med noen få tastetrykk, og med en skikkelig vifte(som du uansett kjøper) så merker du svært lite på temperatur økning på cpu.

     

    Gpu overklokking har eg aldri forstått vitsen med da det er svært lite du tjener. Med mindre eg har misforstått totalt!

    Skrev det slik at jeg ikke fikk tips om deler til noe jeg ikke kommer til å gjøre :)

  9. Med Intel Z270 hovedkort er det ingen fordel å fylle opp alle 4 RAM slotter, heller motsatt. 2 x 8GB eller 2 x 16GB brikker i kit er best. 16GB RAM holder til dagens spill. Så kan du heller bytte dem ut med et 32GB kit om 2 år f.eks.

     

    - ASUS ROG Maximus IX Hero eller Apex er begge gode kort. Apex varianten er bedre for høye RAM hasigheter, og NVMe SSD'er.

    - i7 7700K er et godt valg etter det du ønsker. Noctua U12S, U14S eller D15S er alle gode valg som CPU kjøling.

    - Corsair LPX 3200 Mhz brikkene er bra, men du får raskere brikker hos Proshop.no om du ønsker det.

    - Gå for et MSI GTX 1080 Ti Gaming X. Koster flesk da, men du trenger ytelsen om du ønsker en 3440x1440 skjerm.

    - Som nevnt, en Samsung 850 EVO på 500GB eller 1TB holder til gaming enn så lenge. NVMe SSD kan du kjøpe senere en gang.

    - Den Seasonic PRIME strømforsyninga er bedre enn de andre satt opp her, men den også koster penger. Skal være mer stille enn den til EVGA.

     

    Angående kabinett. Dette er vanskeligere å anbefale deg. Du får jo en støy isolert som Fractal Define R5 da, men det har ikke best lufting. Jeg har bytta vifter i mitt (har ett R5) med vifter som har bedre mottrykk. Jeg har også det Corsair 780T kabinettet. Finnes også andre kabinetter som du vet. Hvilket som er best for deg kan jeg ikke si, men hvordan du setter det opp med vifter er viktig. Skal du ha det stille må viftene holdes under 900 rpm, etter min mening. For lav rpm, og viftene flytter ikke nok luft igjen.

     

    Kommer nok til å gå for en 1440p 27" og ikke uw pga budsjett og da vurderer jeg liksågodt å "spare" ca 2500 ved å gå for en 1080 av typen https://www.komplett.no/product/896862/datautstyr/pc-komponenter/skjermkort/pci-express/evga-geforce-gtx-1080-ftw-dt-gaming#  .. oppsettet blir vel da omtrent https://www.komplett.no/wishlists/1843042 .. noen komponetner som er veilvalgt eller kan få noe vesentlig bedre ved å bruke ca 10% mer?

  10.  

     

    Jeg ville ha prøvd å fylle opp alle 4 minnesporene, kanskje et 4x4 kit er bedre?

    Så 4x4 på 2800mhz vil fungere bedre i teorien enn en 2X8 3000mhz?

     

    Godt mulig jeg tar feil her, tror ikke det er noe ytelse å hente mellom 2x8 vs 4x4

    Jeg vet ikke helt hvorfor jeg sa det, var vel fordi jeg husket for lenge siden en kar sa: mindre stress og bedre distribuert mellom ram og hovedkort med 4x4, men hva vet jeg... ugh. 

    Selv kjører jeg 4x4 (har 16GB)

     

    Forresten, din 2x8 er 3200MHz ikke 3000.

    2x8 vil nok være mer enn nok antar jeg, garantert noen her på forumet kan svare bedre enn meg. !!

     

    Ja, mener å huske de sa det samme da jeg bygde min forrige i 2012 :p  Men når alt kommer til alt  så er vel det egentlig ikke det der jeg evt kommer til å angre på valg av evt oppsett :) Må virkelig sette meg mer inn i cpu, kjøling, hovedkortfunksjoner.. ol har glemte så mye ..hehe

×
×
  • Opprett ny...