Gå til innhold

1000000

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1000000

  1. Ja, det skal du vel få tilbake. Det ville jeg da ihvertfall tro at man har krav på såfremt du ikke hadde kjørt over grensa før du skrudde opp grensa.

     

    Hadde ikke kjørt over grensa før jeg forhøya årlig antall km.

    Og var mye "ubrukt forsikringstid" igjen.

     

    Forsikringsselskapet sier jeg ikke får noe tilbake, men mener dette må være feil. Jeg har betalt for en vare jeg ikke har fått.

  2. Unnskyld, jeg trodde du hadde skrevet visningsdagen. Da er kanskje saken litt annerledes ja. Dersom de har utelatt å skrive om det i sin egenerklæring før salg, så tror jeg du kan potensielt ha en god sak. Dersom du har tegnet eierskifteforsikring så ville jeg benyttet meg av den nå.

     

    Jepp, det er det han har!

    Men problemet mitt er at jeg ikke har tegnet kjøperforsikring, siden jeg leste at dette var bare noe tull. Innbiller meg at jeg har lest innboforsikringa eller en annen forsikring dekka eventuell rettssak?

     

    Kan jo sende et brev til selger og legge fram saken og si at saken vurderes oversendt til forliksrådet hvis han ikke betaler for reparasjonen ?

  3. Kjøpte meg en leilighet for noen uker siden. På overtagelsesdagen fikk jeg opplyst at det var en gammel fuktskade på veggen under det ene vinduet, pga. det hadde stått blomsterpotte der som hadde søla. Jeg skrev under på at overtagelsen var i orden, men burde det ikke stått om denne fuktskaden i salgsoppgaven fra megleren når selger åpenbart visste om dette. På visningsdagen var den mindre synlige fuktskaden skjult av en gardin. Har nå senere revet vekk tapeten der, og platene på veggen er sterkt angrepet av muggsopp. Har jeg noen mulighet til å klage på dette? og få dette erstattet av selger?

     

     

  4. Risikoen er særlig knyttet til situasjonen om man skulle få et boligkrakk, dvs at prisene faller betydelig. Gjennom realkausjonen skal banken ha dekket hele sitt pantekrav, og om prisen faller nok så vil egenkapitalen din kunne være tapt. Dvs prisen faller mer enn 50 %.

     

    Det var det jeg fryktet! Gjør meg skrekkslagen å høre det der! :confused: WÆÆÆH!!!!! Får vondt i magen ....

  5. Jeg og kjæresten har kjøpt leilighet sammen - 50 % hver. Jeg har ikke lån på min halvdel, men kjæresten min låner nesten hele beløpet til sin halvdel. Banken som hun lånte hos krevde at jeg måtte stille som realkausjonist for at de skulle kunne ta pant i leiligheten pålydende lånebeløpet. Kan legge til at hennes far står som medlåntaker/garantist.

     

    Lurer nå på hvilken risiko jeg tar ved å gjøre dette? Blir litt nervøs av dette :confused:

  6. Skal kjøpe en leilighet sammen med kjæresten min. Lurer på hvordan man enklest ordner dette juridisk. Tenker på det at vi må skrive en kontrakt over hvor stor eierandel vi har hver. Hvor får man gjort det?

     

    Så var det det med lån og hvordan vi enklest ordner dette. En variant er at jeg kjøper hele leiligheten først og så kan kjæresten min kjøpe seg inn etterpå. Tenker at det er enklest å gjøre det slik siden vi har to forskjellige banker.

    Eller så kan vi kjøpe oss inn begge to med en gang, men da blir det bare kluss med bankene kanskje.

     

    Noen som har erfaring med det å kjøpe sammen? og kan fortelle hvordan dere ordnet det?

     

    Takker for alle svar!

  7. Har et anneks med tjukk tømmervegg. På utsiden er den kledd med utlekta bord. Det er ingen vindsperre mellom tømmerveggen og kledningen. Har tenkt å lekte ut innvendig med 75 mm for å få retta opp veggen, og kle med trepanel.

     

    Hva bør jeg gjøre med isolering, vindperre og fuktsperre? Er kanskje ikke nødvendig å isolere i utlektinga innvendig når det er så tjukke tømmervegger?

×
×
  • Opprett ny...