Gå til innhold

Stavanger_Foto

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stavanger_Foto

  1. Hei!

     

    Rykende ferskt registrert her, dette gjelder et prosjekt vi har gående.

    Vi er et team som nå går i gang med innspilling av en film som omhandler Stavanger.

    I den forbindelse er vi sårt trengende for materiale å arbeide ut ifra.

     

    Det vi trenger er flest mulig fotografier fra Stavanger sentrum i tidsområdet som brer seg fra 1985 og frem til 1999. Alt innenfor dette spekteret er ønskelig, men vi er spesielt på utkikk etter bilder fra sentrumsområdene; torget, kjøpesentere, handlegater og omgivelser slik som parken (Breiavannet), men også fint med foto fra litt utenfor akkurat den hardeste bykjernen.

     

    Etter flere forsøk der vi har saumfart nettet, sitter vi igjen med heller lite flaks.

    Filmen skal omhandle Stavanger rundt 1991, men årene før (spesielt) og årene etter kan være til stor hjelp i forbindelse med modellering og CGI/dataverktøy når kulisser og annet skal samstemme med årstallet filmen skal utarte seg i.

     

    Vær så snill, om du skulle ha noen som helst foto som kan tilpasse vårt prosjekt: post dem gjerne her, eller send dem på mail til [email protected]

     

    Det hadde vært til utrolig stor hjelp!

     

    NB! Vennligst oppgi, dersom det er av betydning, om du/dere helst vil unngå videreformidling grunnet rettigheter eller annet. Ingen foto av personer er særlig viktig, men folkemasser og lignende (med tanke på klær) kan være til litt hjelp. Si også ifra om samtykke til eventuell videre bruk av materialene. Men det vil mest sannsynligvis bare bli brukt som mal og inspirasjon til gjenkonstruksjon.

×
×
  • Opprett ny...