Gå til innhold

Tretsy

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tretsy

  1. Finnes det noen grei oversikt over Dota noe sted? Ser jo det engasjerer, men har sett ett par kamper, uten at jeg synes det var så veldig spennende, har ikke spilt den type spill selv, og det var litt vanskeligå skjønne når det skjedde noe spennende, bare masse fighting mange steder, og så etter en stund hadde den ene siden overtak, skjønte aldri helt hva som var en avgjørende trefning, og om det gikk bra eller dårlig i trefninger, man kan jo respawne virker det som?

     

    AtW

     

    http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

    Denne er ganske grei for å lære litt generelt om hvordan man spiller

    • Liker 2
  2. Trenger hjelp til å finne en gaming ish laptop for å komplimentere den stasjonære pcen min ettersom den er tungvindt å dra med til en gaming kveld hos en venn osv. Laptopen hadde jeg trengt og også bruke når jeg begyner å studere til høsten. Vet ikke noe særlig om prisklasse, sikter på under 10k. En laptop som passer behovet mitt og ikke mer hadde vært greit. Spiller hovedsaklig Dota 2, EU4, Civ og mmos.

  3. Har hatt et vedvarende problem med nettet jeg får levert fra telenor, problemet er at jeg blir disconnecta fra spillservere når jeg feks loader en ny LoL match, eller bytter sone i gw2. Dette problemet gjentar seg også ved loading av vods eller nettsider, hvor de bare stopper å loade totalt midt inni. Uten noen åpenbar grunn og tvinger meg til å refreshe. Problemet oppstår kun i spill når jeg skal koble meg til, jeg kan spille 4 timer i samme zone feks, men hvis jeg bytter zone blir jeg som oftest dca og må logge inn på nytt.

     

    Har ringt telenor flere ganger, og fått bytta ruter og de sier de har fiksa en feil etc. Men problemet kommer alltid tilbake i løpet av kort tid. er det noen her som kan hjelpe meg?

  4. Jeg har et problem med standard ruteren fra telenor, zyxel p2812. hvis strømmen går mens den er på, så er packetlossen så høy etterpå, at det feks er umulig å spille spill, fordi du blir disconnected hele tiden. sist gang jeg hadde problemet sendte telenor ny ruter, nå har det skjedd igjen.

     

    er det selve ruteren som blir ødelagt eller er det noe jeg kan gjøre med den for å evt fikse den.

  5. Hei

     

    Jeg skal kjøpe ny pc deler nå, og jeg lurte på om mitt oppsett var greit

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=660227

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=745855

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=758964

     

    PCen brukes primært til spill. strømforsyninga i nåværende kabinett er en silver power 500 watt.

     

    jeg lurte også på hva som skjer med oset mitt når jeg setter in de nye delene. jeg regner med at jeg må laste ned alle drivere på nytt, men hvil windowset mitt funke på et nytt os?

  6. Hei!

     

    Etter jeg kjøpte mitt CM Storm Sirius headsett forrige desember så har jeg i løpet av de siste 2 ukene hatt problem med headsettes mikrofon. det kommer en høy pipelyd på micen når den er på, men dette fikset jeg i en uke med at jeg teipet ledningen i en spesiel posisjon. dette fungerer ikke lenger og jeg lurer på om jeg kan sende headsettet til komplett og evt få det reparert eller få sendt et nytt et. går dette på garanti/reklamasjon, headsettet utenfor dette er i god stand.

     

    Tretsy

  7. etter å ha kjøpt gw2 merker jeg at jeg kanskje trenger nytt skjermkort og prosesor.

     

    opsettet jeg har nå er en 500 watt silverpower psu, ikke modulær.

    8 gb lp ram

    amd 640 3 ghz

    ati 5770

    et eller annet hk

     

    det jeg tror jeg trenger å bytte er hk prosesor og skjermkort. det jeg hadde tenkt var et 7870 kort til 1900 og i5 3570k og et z77 kort. det kom på 4600+ frakt

     

    grunnen til at jeg vil oppgradere er å få bedre fps i gw2 og starcraft. jeg har 25.35 fps i gw2, helt greit i pve men i ovo, spesielt da i wvwvw kneler pcen og går ned til 5-10 fps som kan være irriterende.

     

    bør jeg kjøpe nytt nå, eller kan det være lurt å vente til april neste år når haswell serien til intel kommer?

  8. Etter at en kamerat flyttet en 1090t prosesor fra et hoved kort til et sabertoth 990 fx for å sette opp crossfire så har cpu led på kortet begynt å lyse.

     

    vi har plugget inn alle kablene riktig tror jeg og cpu leden lyser, er det noe man kan gjøre med det?

     

    Etter at det ikke funket, byttet vi alt tilbake igjen til det vi hadde før med det gamle hovedkortet og nå funker ikke engang det som funket for en dag siden.

     

    Har prøvd tre forskjellige processorer og to forskjellige skjermkort(radeon 6970) og en del forskjellige plasseringer av ram brikker og så og si alt vi har tenkt på.

×
×
  • Opprett ny...