Gå til innhold

LQ Princess

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LQ Princess

  1. Vet jeg kanskje er treig, men jeg så nettop en av de nye episodene av two and a half men, der charlie sheen er død, og ashton kutcher har kommet inn som hovedrolle!

     

    Hva synes folk om dette? Jeg for min del føler det er en helt ny serie... blir aldri det samme uten charlie... charlie VAR two and a half men for meg...

    Skulle virkelig ønske han ikke dreit seg ut og fikk sparken-.- var en av mine favorittserier-.-

  2. Jeg skjønner ikke hvorfor alle skal være så sinte på Ice. Jeg synes Ice leverer en bra løsning jeg. Selvom hastigheten kanskje ikke er like bra som 3G fra telenor eller netcom der de har dekning, så leverer ice fortsatt jevnt "brukbar" hastighet, har dekning nesten overalt, og dette knuser fortsatt telenor og netcom der de ikke kan levere HSDPA. Dessuten kan man bruke retningsantenne med ice sin løsning for å forbedre signalet, noe man i utgangspunktet ikke kan med netcoms eller telenors løsninger uten å bryte lovene for sendeeffekt.

     

    Jeg tror at de som sliter med hastighet på ice er de som bruker det i områder med dårlig dekning, eller de som har brukt opp kvoten.

     

    Jeg har av og til opplevd at hastigheten er elendig (~0.08Mbit) en liten stund etter at ruteren har blitt slått på, men når jeg lar ruteren stå på en stund, kommer den etter en stund opp på hastigheten den skal ha. Hva dette kommer av, vet jeg ikke, men det kan kanskje være at modemet kobler seg til en sender med dårlig signal før det går opp for det at det er en bedre sender i rekkevidde.

     

    Selv får jeg rundt 0.8-1.2Mbit nedlastning i gjennomsnitt på ice, noe jeg synes er helt ok for en mobil bredbåndstjeneste. På netcom kan jeg få alt fra 0.6-6Mbit, men dekningen er ikke i nærheten like god som på ice, og jeg mener at sålenge en mobil internettjeneste kan oppnå minst ~600kbit, så er dette "godt nok" for meg, og alt utover dette er bare en ekstra bonus. Derfor foretrekker jeg ice fremfor netcom/telenor selvom hastigheten på ice ofte er tregere der begge har dekning.

     

    Mine råd er:

     

    - Sjekk dekningen, hvis Ice har dårlig dekning der du bruker det, kan du ikke forvente noe bra hastighet. Hvis Ice ikke har dekning, tviler jeg på at deres konkurrenter kan levere noe bedre alternativ.

     

    - Skaff den trådløse ruteren til ice, da denne har bedre rekkevidde og kan plasseres i vinduer med bedre dekning. Ikke forvent å få noe bra signal hvis du sitter i en kjeller med USB-modemet.

     

    - Mange glemmer hva slags tjeneste dette egentlig er. Husk også at dette er en "mobil" bredbåndstjeneste, ikke en fast internettlinje, og har derfor begrensning på hvor mye du kan laste ned. Det er ikke i utgangspunktet tiltenkt fast hjemmebruk, selvom noen bruker det fast. Man bruker ikke en batteridrevet lommelykt til å belyse stuen med hjemme hvis man har stikkontakter, lommelykten brukes der strøm ikke er tilgjengelig. Samme gjelder mobilt bredbånd, du bruker det der du ikke har fast nett, og når du har brukt opp kvoten, er det det samme som å ha brukt opp batteriene i lykten.

    Jeg vil likevel påstå at ice leverer mer "solid" utstyr for fast bruk enn sine konkurrenter.

     

    - Hvis dekningsforholdene er vanskelige, bestill en retningsantenne fra ice og monter den utendørs mot en av senderene til ice, da får du optimal hastighet.

     

     

    Område kan det umulig være, i og med at jeg har flyttet den 3 ganger nå, forskjellige steder, Jessheim, Oslo og Asker, og alle stedene er like dårlige:s Jeg har den trådløse ruteren, har på alle antennene og den står i vinduet i 2. etasje! Har ringt ICE, og de sier dekningen her ikke skal være noe problem. Prøvd å koble i nettkabelen da blir det bittelitt bedre men likevel ikke nok til at jeg kommer inn på noe som helst! Denne mnden har jeg ikke lastet ned noen ting, har nesten ikke vært hjemme! Ganske irriterende, for nå må jeg dra på biblioteket for å betale regninger, når jeg egentlig skulle hatt nett!

     

    Og en annen ting.. for en stund tilbake når jeg fortsatt bodde hos faren min, hadde han akkurat det samme nettet fra ICE som jeg har nå, da satt jeg, han og kjæresten min på nett samtidig, og det var laaaangt ifra så treigt, mens nå bruker jeg bare en pc:s

  3. Hvis du skriver ned tallene som kommer opp neste gang dette skjer så kan du finne ut hvorfor den kommer. En Bluescreen kan komme av veldig mange grunner.

     

    Se etter tallene neste gang den kommer og skriv de ned.

     

    Eksempel på hva du må se etter: 00x00000124

     

    Det er som oftest 00x etterfulgt av flere nuller og noen tall l slutten.

     

    Okei takk, da skal jeg se etter det neste gang^^

  4. snip

    1 - Dump han

    2 - Abort - Du er ikke i en situasjon der hverken du eller barnet ditt er tjent med at du beholder det.

    3 - Snakk med banken om en endring av nedbetalingsplanen som passer deg.

    4 - Flytt

     

    Ja lånet og alt ser jeg nå at er mulig at ordner seg! Men abort funker dårlig, er i 7. mnd nå, for når jeg ble gravid, hadde vi ett sted å bo, fast inntekt og ting så lyst ut.. og jeg regna ikke med at han pluttselig skulle bli en skikkelig drittsekk, så vi ble enige om å beholde det!

     

    Ikke legg opp til at han skal finne ut hva det er du vil han skal finne ut av. Finn ut hva du skal si, ta med bevisene på hva han har gjort, og si hvordan du fant det ut. Spør hvorfor han gjorde det. Krev svar, ikke la han snakke seg vekk. Si hvordan du føler det - akkurat hvordan du har det og hvor jævlig du synes det er. Finn ut av om du vil være sammen med ham på tross av det som har skjedd fordi du vil dele livet ditt med han, eller fordi du er redd for det økonomiske.

     

    Hva har du lån på? Om lånet står på deg er det isåfall juridisk sett bare ditt, og du kan gjøre hva faen du vil med det uansett hva slags eierforhold han måtte føle for det.

     

    Forbered deg godt! Du er den det er synd på her, ikke han, UANSETT!

     

    Takk, jeg skal ta det opp med han nå! Høre hva han har å si!

  5. Konfrontert ham med dette?

     

    Det han sa. Eneste du kan gjøre... Finn gjerne ut hva du vil si eller spørre om på forhånd så ikke følelsene dine styrer samtalen. Spør gjerne hva han hadde gjort i ditt tilfelle også.

     

    Trist sak, håper det løser seg.

     

    Ja, holdt jo på å gjøre det med en gang jeg fant det ut, men tror det er smart jeg klarte å holde meg i skinnet!

    Vi har vært sammen en god stund, og han leser meg ganske lett, pluss at det er ikke veldig vanskelig å se på meg om det er noe galt, uansett hvor hardt jeg prøver, så han har spurt flere ganger hva som er galt, men jeg vet ikke hvordan jeg skal ta det opp, tenker jeg feks. kan si, ''kan du komme på noe som kan gjøre at jeg er sånn?'' kanskje han sier det selv da.. jeg vet ikke, hva tror dere?

  6. Hei!

     

    Jeg fant ut for ett par dager siden at samboeren min har møtt tilfeldige jenter på nettet, som han har hatt sex med, så bare kommet hjem til meg og latet som ingenting! Fant det tilfeldigvis ut da jeg skulle låne pcen hans her om dagen! Hadde lyst til å drepe han der og da, men klarte heldigvis å holde meg fra det!

     

    Jeg vet folk kommer til å si, dump han, han er ikke verdt det, osv, men vi leier hus sammen, vi har lån sammen, og jeg er tilogmed gravid:/ om det blir slutt, sitter både jeg og han uten bosted(ingen av oss har kontakt med familie) og mye gjeld som havner på meg, i og med at jeg var så dum og satt lånet på meg en gang i tiden!

     

    Vet ikke om noen egentlig kan hjelpe meg, men trengte bare få det ut ett eller annet sted.. føler jeg virkelig har kjørt meg fast i gjørma her og aner ikke hva jeg skal gjøre:s

  7. Hei!

     

    Jeg har egentlig ikke noe svar på problemet ditt, for sitter med det samme selv..jeg fant ut for ett par dager siden at samboeren min har møtt tilfeldige jenter på nettet, som han har hatt sex med, så bare kommet hjem til meg og latet som ingenting! Fant det tilfeldigvis ut da jeg skulle låne pcen hans her om dagen! Hadde lyst til å drepe han der og da, men klarte heldigvis å holde meg fra det!

     

    Men jeg har også det at, vi leier hus sammen, vi har lån sammen, og jeg er tilogmed gravid:/ om det blir slutt, sitter både jeg og han uten bosted(ingen av oss har kontakt med familie) og mye gjeld som havner på meg, i og med at jeg var så dum og satt lånet på meg en gang i tiden!

     

    Vet dette kanskje ikke hjelper så mye, men er godt å få det ut fordet, for min del hvertfall! Håper du finner ut av ting med henne, følg hjertet ditt, men hør også på hjernen.

  8. Hei!

     

    Jeg har for en mnd siden bestilt ICE bredbånd, da det var på tilbud, halv pris i 7 mnd! Men opplever nå at det er utrolig treigt, sjekka hastigheten på itavisen.no, og fikk opp 0,04 mb/s, er det noen som har samme problem? Dette er uansett tid på døgnet! Når jeg ringte ICE sa de bare at jeg måtte vente til neste mnd da kvota starta på nytt, som er på 6 MB, denne starta vel rundt 1. Men rundt den 3-4 var det like treigt igjen! Alt jeg bruker nettet til er vanlige ting som finn, facebook, betale regninger osv, så jeg kan umulig ha brukt opp alt så fort! Har hørt at ICE generelt er treigt og ganske dårlig nå nylig, men så utrolig treigt kan det da ikke være.. må jo finnes en måte å ordne det på! Akkurat nå kommer jeg ikke inn på nettbanken, og det tar omtrent 2 min å komme inn på google! Noen som har noen ideer?

  9. Hei!

     

    Jeg har nettop kjøpt meg en ny pc, og kun få dager etter kjøpet stoppet pcen opp og det kom opp bluescreen, jeg lot den gå, og sjekket pcen for virus og alt annet rett etter at jeg hadde skrudd den på igjen, men ingenting ble funnet, så skjedde det samme ett par dager senere! Nå skjer dette ca. en gang i uken, og jeg aner ikke hvorfor, det ser ikke ut til at det er noe galt ellers! Har lagt merke til at noen ganger det skjer, er pcen ganske varm, men ikke alltid! Så lurer på om noen vet hvorfor dette kommer opp?:s

     

    Jeg har en toshiba satellite

  10. Hei!

     

    Jeg har nettop flytta fra Jessheim til Asker, og nå må jeg flytte bilen min! Den må flyttes med henger fordi bremsene gjør at den ikke er i stand til å kjøres! Jeg har ikke førerkort, så har ingen mulighet til å kjøre den på henger selv, og ingen jeg kjenner kan hjelpe! Så jeg lurte på om det finnes noe firma eller lignende som kan ordne dette? Som ikke koster en formue!

     

    -Chiru

  11. Hei!

     

    Jeg har nettop flytta fra Jessheim til Asker, og nå må jeg flytte bilen min! Den må flyttes med henger fordi bremsene gjør at den ikke er i stand til å kjøres! Jeg har ikke førerkort, så har ingen mulighet til å kjøre den på henger selv, og ingen jeg kjenner kan hjelpe! Så jeg lurte på om det finnes noe firma eller lignende som kan ordne dette? Som ikke koster en formue!

     

    -Chiru

×
×
  • Opprett ny...