Gå til innhold

AedionGame

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AedionGame

  1. Tenkte å spille igjennom det for et noen år siden, men da vurderte jeg det som for foreldret grafikkmessig, så det er jo bra det kommer en HD-patch selv om den virker mest basert på AI-upscaling for majoriteten av HD.

     

    ...

    Hadde akkurat samme tanken som deg da jeg bestemte meg for å spille igjennom serien for første gang i fjor. Droppet The Longest Journey og startet heller på Dreamfall: The Longest Journey. Elsket både Dreamfall: The Longest Journey og Dreamfall: Chapters, så spørs om ikke jeg nå blir å prøve meg på dette også :)

  2.  

    EDIT: Poenget mitt var uansett at det er mulig å kjøpe skins med gratis currency - selvom det tar lang tid.

     

    Og det har jeg vel egentlig prøvd å poengtere med mine innlegg. :)

    Jesus... Du leste tydeligvis ikke alt det andre jeg skrev? Det tar lang tid helt avhengig av hva du er ute etter. 30 eller 60 crafting metals trenger ikke nødvendigvis ta lang tid å få tak i. Det var det jeg prøvde å få fram.

     

    "Som tar veldig lang tid å grinde seg til... "

     

    "Man får det svært sjeldent."

     

    Beriker ikke akuratt diskusjonen med info, syntes du? Det ser mer ut som du har bestemt deg for å være negativ. Prøvde bare å være til hjelp for de som evt. ikke visste at det var noen måte for unlocks uten å bruke penger.

  3.  

    Tenkte på crafting metals ja :) Men man får vell disse i lootboxes man får via lvling også, eller tar jeg feil her? Riktignok tar det jo lenger tid å få tak i disse etterhvert som man blir høyere level og kun får lootboxes hvert andre level da.

     

    Man får det svært sjeldent. 

    Mulig jeg har vært lucky, men jeg sitter på 1000 stk på lvl 28. Jeg er enig med deg da... Det tar lang tid. Er det kun legendaries man sikter etter, blir det fort til at man bare klarer å få craftet seg en item før man gir opp.

     

    Håper de etterhvert kommer opp med ett system der man f.eks kan scrappe itemskins man ikke bruker for mer crafting metals.

     

    EDIT: Poenget mitt var uansett at det er mulig å kjøpe skins med gratis currency - selvom det tar lang tid.

  4.  

     

     

    ...

     

    mulig jeg tar feil men har ikke sett direkte skins for gratis currency eller ei lootboxes for gratis currency. hadde man kunne kjøpt lootboxes for gratis currency hadde det vært bedre. 2000 pr hadde vært ok imo

    Bare å dobbeltklikke på skinnet, banneren osv. du har lyst på, så ser du at de også kan låses opp med gratis currency :)

    Ah du tenker på crafting materialen, den får man vel bare i lootboxes. som kun fåes via $

     

     

    jeg tenker på den røde currencyen man får 600 av pr lvl.

    Tenkte på crafting metals ja :) Men man får vell disse i lootboxes man får via lvling også, eller tar jeg feil her? Riktignok tar det jo lenger tid å få tak i disse etterhvert som man blir høyere level og kun får lootboxes hvert andre level da.
  5. Gleder meg som en liten unge til dette! At Guild Wars 2 kun er grinding er noe av det absolutt dummeste jeg har hørt. Har spilt i mange år nå, men er haugevis av puzzles, achievements, collections osv. å jobbe med fortsatt. I tillegg får spillet kontinuelig nytt innhold i form av nye quest i såkalte "Living World"-pakker som også kan inneholde helt nye områder å utforske. Noe grinding er det selvfølgelig, men er da ingenting i forhold til gjennomsnittet innenfor sjangeren. Alt avhenger av hva du ønsker å oppnå.

  6. Hei!

    Har nettopp tatt steget videre fra såkalte "gaming-headset" og over til studio/stereo headset for en (forhåpentligvis) bedre opplevelse både med musikk og gaming. Gikk først til innkjøp av Beyerdynamic DT770 Pro 80 ohm, men merket fort at lukkede klokker ikke var noe særlig til bruk for gaming. Byttet de derfor til DT990 Pro 250 ohm og kjøpte meg samtidig Asus Xonar DX, som jeg senere fant ut at ikke har noen form for forsterker. Merket forsåvidt også dette litt på 80 ohm-klokkene ettersom at jeg ikke fikk helt den "punchen" som jeg tror de skal være istand til. Tenkte derfor jeg skulle kjøpe meg en forsterker å koble til lydkortet og fant da denne Argon HA1 på Hi-Fi klubben.

    Noen som har noen formening om dette kan være en god kombo? Om Argon HA1 også klarer å dra DT990 Pro 250 ohm gjennom Xonar DXen?

    Edit: Linker produktene, slik at det blir lettere å finne fram specs:

    Beyerdynamic DT990 Pro 250 ohm
    Asus Xonar DX

    Argon HA1
     

  7. Bortsett fra høy skrytefaktor blant fjortiser er det ikke mye nytteverdi av en slik slepbar kloss.

     

    Det er mye smartere å kjøpe en kompakt stasjonær, som blant annet gir følgende:

    - Bedre ergonomi på skjerm og tastatur.

    - Bedre ytelse for skjermkort, CPU og RAM.

    - Mye bedre skjermer å velge i.

    - En kraftigere mini-PC vil lage mindre støy enn denne håndleddgrillen.

    - Billigere.

    Bitch, please. Du har tydeligvis ennå ikke forstått hvorfor bærbare eksisterer - nemlig fordi de er bærbare og tar liten plass. Når det gjelder ytelse... Selvfølgelig vil en stasjonær med hardware i størrelsen den trenger for å yte optimalt yte bedre, og jo mer kompakt du skal ha denne teknologien = dyrere pris. Blir ikke imponert når folk skal pisse på noe, bare rett og slett fordi det er noe som ikke passer dem selv.

     

    Sitter selv på en stasjonær PC og ville ikke byttet ut denne med en laptop, men det er ikke fordi jeg nødvendigvis har noe imot laptops, men heller det at jeg faktisk har plass til en stasjonær. Bestilte nylig en G75IJY til samboeren, ikke fordi jeg mener laptoper er bedre enn stasjonære, men fordi vi rett og slett ikke har plass til en stasjonær til og en bærbar passer hennes bruk mye bedre.

    • Liker 1
  8.  

     

    Herregud. Se nå ihvertfall på hele artikkelen (som inkluderer en video) før men begynner å whine da.

    Er vel ingen grunn til å svare på denne måten vel? For meg var det en teknisk sak som forhindret artikkelen og jeg trodde derfor at videoen lå på URL som lå under. Lite konstruktivt av deg å legge inn sånne innlegg..

    Du var ikke den eneste som klagde på saken. Mener at folk i det minste må se etter før de begynner å kaste ting rundt seg. Blir jo helt krakilske bare det står "Ekstra" en eller annen plass på siden. Og som AtW sa.. ditt innlegg og flere andres var heller ikke så veldig konstruktive at det gjorde noe.
  9. Jeg er på vippen til å kjøpe dette. Jeg har aldri synes krigføring er det mest interessante aspektet ved slike spill da det stort sett koker ned til å produsere flest mulig soldater og slenge dem i riktig retning, mens veien frem dit der du bygger infrastrukturen i samfunnet er langt mer givende. Jeg liker virkelig tanken på et helt spill dedikert til den prosessen.

     

    Jeg må allikevel spørre; spiller man under stort tidspress? Jeg har spilt lignende spill tidligere (noen husker kanskje Constructor på PC) der mye av spillegleden ble ødelagt av at jo lengre man kom dess mer stress ble det og hvor lenge man klarte seg avhang mest av at man beveget musepekeren så fort man kunne og trykket på pause hver gang man måtte tenke. Jeg forstår at det er et tidsaspekt her, men hvis jeg må dra musepekeren rundt som en villmann mens jeg banner og sverter, så står jeg over.

    Det er absolutt ikke ett stressende spill :) Ut ifra det du forklarer her, tror jeg Banished er noe du kommer til å like godt. I verste fall kan du bare trykke pause mens du utfører det du skal.

  10. -snip-

    Vell.. han har kanskje tatt tilbake ting han har lovet tidligere, men poenget er at det han har trukket tilbake i stor grad har kommet i lyset etter alpha-release på Steam - altså er penga allerede kommet inn. Og det du mener om at han selv ikke har vært med på å hype opp spillet... Vell, jeg er uenig med deg (sier ikke at et er en unaturlig ting å gjøre... lever tross alt av salgene).

     

    Forstå meg rett though.. Har allerede fått igjen for penga. Syntes bare ikke noe om hvordan man ordlegger seg når man har folk som har fulgt utviklinga og gleda seg så lenge. Rocket har tross alt stått som en frontmann her, og mange har vell på lik linje med meg hatt trua/håpet om at han skulle føre skuta videre her.

  11.  

     

    Må si han legger lista lavt for DayZ SA på slutten der.

    +1

     

    Detta var skuffende greier. Har sett på han som en ærlig kar, men med denne uttalelsen mista jeg egentlig litt respekten altså. Føler egentlig at han driter litt på oss som har hatt trua på både han og prosjektet fra begynnelsen av.

    for og være ærlig? meste av DayZ er egentlig overhyppet til himmeles av hva den egentlige opplevelsen er mot det man hører,

     

    DayZ har fårsat eit veldig bra konsept men det henger igjen i Arma verden selv i SA versjonen som ødelegger potensialet til den (og hvor vanskelig han har hatt og utvikle nye ider pågrunn av sterk motstand til "tradisjon" som har blitt til i dayZ nå akkurat som CS serien, han har veldig lite frie tøyler som eksemple iden hans om undergrund tunneler er blitt mer eller mindre stoppet helt

     

    så mer eller mindre det han sakt via forumet og livestream at han ønsker og prøve noe nytt og lage noe selv som er bedre.

    Joa... Klart det er hypet, men jeg syntes måten han har snakket om DayZ SA og måten det på alle mulige måter skulle bli så mye friere med en SA er bullshit når alt er snakk om at man bruker samme motoren med de samme fundamentale feilene. Han har jo selv hypet oss med hva han skulle gjøre videre med spillet - og det uten at det skulle slå i mot den såkalte "tradisjonen" du nevner. Var jo snakk om mer frihet.

     

    Men men.. han er sikkert fornøyd. Tjente noen kroner alikevell.

×
×
  • Opprett ny...