Gå til innhold

Staalino

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Staalino

  1. Ser ut til at Sony endelig har kuttet Ericsson og funnet seg selv igjen.
    Nå har aldri Sony vært noe råskinn på mobiler, så jeg er ganske glad de ikke har "funnet seg selv". Da hadde de endt opp med noe sært som før de tok til fornuften og fikk profesjonell hjelp fra Ericsson.
    Hvem betaler 5200 kroner for en mobil da? vi skifter telefon 1 gang viser tall om oss nordmenn og da synes jeg alt over 5000 er helt bak mål.
    Jeg, og alle jeg kjenner? Må slite for å komme på noen som ikke har en iPhone, en Galaxy-modell, toppspekket Xperia, eller lign. Alle telefoner som ble lansert til rundt 5000,- Eneste unntaket jeg kommer på er de (som meg) som har en Nexus-modell, men så er Google ganske crazy på prisnivå om dagen.
    Siden det er Androide kan man automatisk trekke minst 1 poeng, siden den som tester sikker bruker Androide i sitt daglige virke. Sikker på at den kun hadde fått 4 dersom dette hadde vært en Nokia med WP på. Selv om det hadde vært akkurat det samme, hadde den da fått trekk på kamera (ikke så godt som forventingene var), for tung, og skjermen hadde ikke blitt nevnt i pluss delen av vurderingen. Det 2. poenget i trekk hadde den jo selvfølgelig fått fordi 150 000 app å velge mellom er jo alt for dårlig.Blir overrasket over å lese at det er positiv med en lade krybbe. Den burde jo heller ha fått trekk for at den ikke har trådløs lading!
    Android er et utmerket OS for mobile enheter og absolutt ikke noen grunn til trekk. Ladekrybbe er absolutt et pluss, spesielt sammenlignet med å plugge i en lader på "vanlig måte". I tillegg sparer man slitasje og risikoen for å skade micro-usb-kontakten. Som andre også har påpekt: "trådløs" lading er ekstrautstyr. Dessuten er det ganske liten forskjell på å legge mobilen flatt på ei plate kontra å sette den på høykant i en dock.

     

    Greit jeg har en LG 4X HD den kostet meg 2,5 noe som jeg stiller som en maks pris, men selvfølgelig kan det være den kostet rundt 5 ved lansering det aner jeg faktisk ikke. Tviler på om Sony xperia Z kommer ned på det prisnivået. Kjøpte tlf min 3-4 mnd etter lansering.

  2. ?? Ca 5000,- er da helt normal pris for en toppmodell!

    Må si denne mobilen virker å være noe av det bedre jeg har sett på lenge, kult att Sony er tilbake i kjent stil. Ser de allerede er inne med 3 mobiler på Netcom 10 mest solgte mobiler, og denne kommer i tillegg. Tror Sony kan bli den nye "store" innen smartmobiler:-)

     

    Eneste jeg skjønte ikke hvorfor testen gjorde så stort nummer utav USB-OTG... Det er jo ikke noe nytt og noe som vi har hatt på toppmodellene i årevis, men joda kjekk funksjon om man vil eks. koble til ekstern HD samtidig som den er koblet til TV via HDMI som media-senter:-)

     

    Synd det er en normal pris for ellers hadde de nok kapret flere kjøpere, har tidligere hatt sony telefon når de var i lag med svenskene men nå har jeg en LG 4X HD men ville gått tilbake til sony om de hadde lagt seg på et mer "normalt" prisnivå, sammenliknet med andre elektronikk produkter i norge så er jo prisene på mobiltelefoner gått helt av skaftet synes jeg. Kan jo også være at jeg er en gjerrigknark...hehe:-)

  3. LoL LoL, mener jo ME3 og ikke MW3 xD
    Derfor man har redigerknapp. ;)Er enig i at BioWare har mye å bevise. Jeg var nærmest blodfan i Baldur's Gate-tiden og frem til Knights of the Boring Republic, men etter det har det gått raskt nedover med dem. Mass Effect 1 var bra, men resten stinket. Har ikke engang giddet fullføre ME3, men så slutten på youtube. Er glad jeg gjorde det, og ikke gadd slite meg gjennom hele mølet selv. Maken til idiotslutt skal man lete lenge etter.

     

    Nå ble vel ME3 noe av det mest solgte og omdiskuterte spillet i hele fjor, så å kalle det et dårlig spill er jeg ikke enig i, at slutten ikke endte opp slik som mangen håpet der de var storm forelsket i Tali eller Liara å ble lykkelig med de i alle sine dager får så være. Selv håpet jeg på en slutt der jeg sto å holdt Tali i hånden å så på solnedgangen:-) hehe... Kanskje ME4 så dukker sønnen til Shepard opp, hvem vet litt som i RDR. Jeg også fan Knights of the old republic og baldurs gate også alle ME spill.

  4. Kjøpte denne telefonen i helgen fra Cdon for 2649,- ser nå at prisen er kommet opp igjen i 3490,- som er noe mer normalt for en slik telefon. Fornøyd med prisen på telefonen, håper bare jeg like fornøyd med telefonen siden dette er min første LG, har for det meste holdt meg til sony ericson. var mest inntressert i en ny sony men prisen var alfor høy på sony telefonene jeg vurderte som f.eks Acro S. Håper på en god telefon som kan vare i noen år, noen som vet om tips til å få kameraet til å fungere bedre? vil knipse mangen og gode bilder av min datter:-)

  5. Jeg har veldig lyst på en s3, men gidder ikke å kjøpe en så dyr telefon som jeg må være redd for, når man kan få en som tåler litt.. Men enig i at den kunne vært litt billigere, link til tilbudet på Expert?

     

    Hei

     

    Tilbudet på expert var visst 4399. kjøpe en veske og en kanskje noe gummi beskyttelse, så tåler den mye. Og tar jeg ikke feil så har vel S3 ripfrittglass.

  6. Xperia S kostet rundt 3800 kr da den kom i butikkhyllene.. Acro S koster 4020 kr og her får du litt alt som Xperia S har + litt bedre byggekvalitet, vanntette mobil, plass til minnekort, dokkstajson.. Dyr? Nei..

     

    Denne telefonen kommer til å floppe hvis de ikke senker prisen, i morgen har expert f.eks et tilbud på Samsung S3 til 4299 eller noe sånt, og en acro S koster rundt 4000, hvem velger en to kjerne prossor fremfor 4? de fleste vil ha de råeste, greit at den tåler litt mer men hvem bryr seg?, kunne tenkt den selv men prisen burde vært 3000 og den hadde blitt en suksess. Nå blir det en flopp....

  7. Fatter ikke at dere synes dette spillet er så bra? synes at det er kjedelig. Spillte igjennom det da det kom ut å ble veldig skuffet, selve historien er ufattelig kort, å disse dragene kom altfor ofte. Likte Oblivion mye bedre, foruten lvl scalingen da.
    Hvis du ikke finner noe å glede deg over i Skyrim har du dårlig fantasi. På den filen jeg har brukt desidert mest timer har jeg ikke engang aktivert dragene, og jeg har ikke rørt borgerkrigen. Jeg ble bare Harbinger i Companions, og drar rundt om i landet og løser oppdrag for store og små. Fantastisk rett og slett!

     

    Jo takk for det da:-) mine favoritt spill innen rolle spill er da Baldurs gate, Planeskape Torment, Star wars knights of the old republic og fallout og til dels dragon age:-) så fantasien for god Rpg er i allefall tilstede, Synes skyrim er svært vakkert lage både grafikk messig og lydmessig men synes ikke det et Rpg i det hele tatt, synes det er mer et Fps. Dette er min menig og snakker av litt erfaring:-) men skjønner at mangen sikkert er uenig med meg men de av dere som har spillt en stund er kanskje tildels mer enig med meg??

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...