Gå til innhold

ilyena

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ilyena

  1. Ang problemet med å få Styx til å henge på kanter. Hvis du leser turtorialen på begynnelsen av spillet, så hadde du sett at så lenge man holder inne knappen for å gå og ikke løpeknappen foran en kant , så får man tak i kanten i alle tilfeller det er en kant man kan henge fra. Det er blant annet testet i denne walkthroughen : https://www.youtube.com/watch?v=txyZlHDNnOw&list=UUry1op01bJeIXDItcTT0GrA

  2.  

     

    Må man gå rundt og finne dem på kartet, eller kan man gå inn i menyen og spille dem derfra? Synes nemlig det er litt rotete å finne frem i byen. Savner en fast travel til alle bydelene.

    Det ser ut som du kan gå inn på challenge eller noe i menyen og spille brettene du har tatt tidligere. Jeg har ikke prøvd den enda, men så de brettene jeg hadde unlocket lå der inne.

     

    Synes dette spillet får litt streng kritikk fra noen anmeldelser. Det er ikke perfekt og har sine feil, men det er faktisk ganske morsomt å spille.

  3. Jeg har spilt et par timer nå og er veldig enig i anmeldelsen her. Tyveri biten av spillet er ekstremt tilfredsstillende og veldig gøy. Det har vært klaget mye på at spillet er lineært men jeg tror den største svakheten er at det blir litt mange korridorer i spillet, kanskje litt som i Deus ex. Ellers er ikke historien sånn super bra helet tiden. Men jeg har hatt det overraskende ganske gøy i spillet til nå.

  4. Ikke kjøp dette spillet . Jeg har ikke tid til å spille Eve lengre og så etter et singleplayer spill i samme sjanger. Jeg er typen som ikke bryr med så mye om det er litt bugs så lenge spillet har en bra historie og er spennende.

     

    Jeg fikk beskjed om at de fleste spill fra Egosoft har bugs fra release men jeg hadde ikke trodd at det skulle vært så ille at man ikke kan spille det en gang, men dette blir helt sikkert fikset med tiden.

    Det store problemet med spillet, og grunnen til at det er så mye sinne på forumene, tror jeg er fordi folk veldig redd for at det ikke er noe spill under alle bugsene som kan reddes.

     

    Denne synes jeg er veldig bra beskrivelse av spillet http://www.rockpapershotgun.com/2013/11/21/wot-i-think-x-rebirth/#more-177082

  5. Jeg trenger noen på Piken Square som vil være med og ta noen Fractals med meg! Må starte fra lvl 1

    Anyone?

    Edit.: Etter mye om og men, så fikk jeg med meg et par fra klanen! Fractals var artige greier forresten, bør prøves ut

     

    Du kan finne grupper til dungeons http://gw2lfg.com/ hvis du ike viste om det. Fungerer over forskjellige servere hvis du er i Lions Arch owerflow eller inne i dungeon.

  6. ja er ikke lett det der. Hørte at den nye expantionen skulle gjøre litt nytt med wardecking og, så da kan det jo hende jeg går tilbake til det. Men lurte også litt på å prøve wh allianse eller noe. Greait å få masse isk, men håper det ikke blir for kjedelig.

     

    Ellers er kanskje npc nullsec litt mindre blobbing?

  7. Da har jeg endelig begynt å bli aktiv i eve igjen og :) bare lurer på hva jeg skal gjøre der inne nå, finner liksom ikke en god allianse etter min gamle gikk til grunne i fjor sommer etter ccp kaoset.

     

    Lurte litt på å prøve meg som pirat men virker litt stress med å ikke kunne dra til highsec. Noen av dere som har prøvd det? ellers har jeg prøvd null og likte ikke all blobbingen, og finner ingen gode merc allianser som kunne være gøy å joine igjen :( Hadde kanskje vært gøy å gjøre noe helt nytt i eve egentlig nå.

×
×
  • Opprett ny...