Gå til innhold

Lissibett

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lissibett

  1. Dere som har peiling på master: Hvordan anser dere sjansene for å komme inn på en master i england med C i snitt? Skjønner at man da ikke kan velge fra øverste hylle, men må vel være mulig å finne en skole i London eller også university of portsmouth er aktuelt, som kan ta meg inn? Skal ikke søke før neste år, så stresser ikke ennå, bare planlegger :-)

     

    Gjelder økonomi-relaterte fag!

     

    Hei, jeg har søkt meg inn på master I international business I england, og har blitt akseptert ved kingston university. Jeg søkte gjennom across the pond, de er veldig hjelpsomme. Så du kan ta kontakt med de dersom du har spørsmål. Og jeg hadde C I snitt. Kom også inn ved oxford brookes.

     

    Lykke til!

  2. Skal søke bath, manchester, lancaster og kanskje newcastle :)

     

    International business fokuserer på det internasjonale markedet. BA er gjerne litt mer generelt, slik jeg har forstått. studere økonomi du og?

    Ikke verst! Høres ut som en spennende erfaring! :) Ja, jeg studerer ved NHH, men er bare førstekullist enda, så får vente noen semestre før jeg reiser ut. Eller ved nærmere ettertanke så kan jeg vel utveksle. :)

     

    Ja, det er det :) anbefaler deg å utveksle! Beste året mitt :D

  3. Ok! Så du skal søke Bath og Manchester?

     

    Hva er forskjellen på International Business og Business Administration? Bath har jo f.eks. Management eller Finance.

     

    Skal søke bath, manchester, lancaster og kanskje newcastle :)

     

    International business fokuserer på det internasjonale markedet. BA er gjerne litt mer generelt, slik jeg har forstått. studere økonomi du og?

     

    Jeg skal ta Msc I international business. Ja, jeg vet. Venter bare på siste anbefalingsbrev så er jeg ferdig :)

    Som «postgraduate» da eller? (mtp. alt snakket om professorer...)

     

    Ja, er ferdig med bacheloren min:)

  4. Lissibett: Hvordan får du anbefalingsbrev? Er dette noe professorer kan skrive selv om man ikke kjenner dem?

     

    Jeg har vært på utveksling I usa, og der blir professorene bedre kjent med deg. Så jeg det er to av professorene mine der som skriver for meg :) men du kan nok få norske professorer til å gjøre det, du får bare spørre :)

  5.  

    Så flott! :) lykke til med valget! :)

    Jeg skal søke ves bath og manchester og:)

    Hva har du tenkt å studere?

    Og du bør skynde deg; 15. januar er en anbefalt deadline for oss også.

     

    Jeg skal ta Msc I international business. Ja, jeg vet. Venter bare på siste anbefalingsbrev så er jeg ferdig :)

  6. Nå har jeg fått fem tilbud og alle er praktisk talt unconditional. :D

     

    Så var det å bestemme seg før 7. juni da...

     

    Grattis!! Hvor da? Og hva skal du studere? :)

    Takk :D

     

    Computer Systems Engineering ved Bath, Birmingham, Essex, Manchester og Sheffield.

     

    Så flott! :) lykke til med valget! :)

    Jeg skal søke ves bath og manchester og:)

  7. Kunne tenke meg en fin plass (siden jeg skal være der to år), altså ikke Kansas City eller Omaha...

     

    Men det må jo samtidig være en god skole da, så vet ikke helt hvor. Har sett en del på noen av Ivy League-skolene, men det virker så vanskelig å komme inn der!

     

    Ja, skjønne ke du mene! NY anbefales sterkt :) var på 1års utveksling I NJ, rett utenfor NY :)

     

    Ja, virker ganske vanskelig.. Og sviin dyrt! :p

  8. Ikke verst! Fikk veldig lyst å ta masteren i utlandet nå, synd at det er fem semestre til... :)

     

    Når bør jeg begynne å planlegge for å ha god nok tid? Vil studere i UK, USA eller Nederland.

     

    Du bør begynne tidlig, hvertfall hvis du vil til usa. Da må du ta både toefl og gmat, pluss skrive essays. Ble for mye arbeid for min del :p

  9. Ja, men jeg syntest jeg hadde lest at du kunne bli tildelt tittelen etterpå hvis studieprogrammet ditt i utlandet ble godkjent av staten eller noe. :)

     

    Jaja, men det virker interessant da! Har litt lyst å studere i Rotterdam også, men får ikke helt samme forhold til Engelsken da! Men det er veldig billig, pluss at den er ranket nr 7 på FT.

     

    Du får ikke nok studiepoeng til å få tittelen, da må fikse at du kan få ta de resterende poengene ved et norsk studiested.

     

    Ja, syns jeg også:) kommer til å søke ved bath, lancaster og manchester :) og får hjelp gjennom study across the pond :)

  10. Men er det veldig vanskelig å komme inn på disse skolene for oss nordmenn?

     

    Fant ingen Master in Business Administration. Men de hadde en for finans da. Tror dere jeg får godkjent det til sivøk-tittelen her i Norge?

     

    Du får ikke tittelen siviløkonom.. Det er en nordisk tittel. Men utfra hva jeg ble fortalt av econa så stiller du like sterkt med en msc fra england. Arbeidsgivere vet at sivøk er nordisk og ikke brukt andre steder :)

  11. Jeg har _prøvd_ å satt meg inn i det, noe som er langt ifra enkelt siden jeg blir en kasteball hos fylkeskommunen og ingen vil gi meg noe svar. Kjenner flere som har tatt master i England og som går rett ut i jobb i Norge uten problemer.

     

    Derfor, så vidt jeg har forstått er det null problemer å ta master i England og få den 'godkjent' mtp på lønn i Norge. Problemene kan oppstå hvis du tar master i England for så å ønske å studere videre i Norge, for da har du ikke rett antall studiepoeng for mastergrad.

     

    Jeg snakket med NOKUT og de sier at dersom du vil ha godkjent en full norsk master grad må du ta kontakt med et norsk studiested og høre om de kan innpasse det du har gjort utenlands hos dem og ta det gjenstående hos dem. Dersom jeg bare må ta de resterende 30studiepoengene er det jo ikke noe problem, men de sa og at mange ville at du skulle ta et helt år for å få full norsk mastergrad.

     

    Jeg skal ta master innen økonomi og ledelse, så jeg tenker jo på det å få status som siviløkonom. Men dersom det er slik at arbeidsgivere godtar en engelsk master så er det betryggende i hvertfall :)

  12. Er det noen her som har tatt master i UK? Eller kjenner noen som har gjort det? Vurderer veldig sterkt å gjøre det, men innser at det kan bli litt problemer angående godkjenning når jeg kommer hjem igjen. Det jeg lurer på da er hvordan folk har løst dette..? Eller om arbeidsgivere godtar en engelsk master?

×
×
  • Opprett ny...