Gå til innhold

Remi_Lurud

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Remi_Lurud

  1. Hei,

    små sprekker i betongdekke har ingen stor betydning når du skal legge nytt belegg. Det er viktig å prime godt før du legger skifer, så skifterbelgget sitter. Produkter og leggeveledning får man som regel hos leverandør av skifter og betong også, om de er seriøse.

     

    Lykke til!

     

    Med hilsen

     

    Remi Lurud

  2. Hei,

    jeg ville anbefalt deg å ta med planen om å bruke bod som soverom til kommunen du bor i. Der kan du få en forhåndskonferanse på planene dine, og svar på alle spørsmål du har i forhold til prosjektering, lover og forskrifter rundt det å etablere et soverom.

    Lag en enkel skisse som viser rommets størrelse, vindusplassering. Ta med takhøyde og mål på glass i vinduet på skissen også.

     

    I utgangspunktet er ikke innvendige vegger/ lettvegger i forbindelse med soverom klassifiserte.

     

     

    Lykke til!

     

    Med hilsen

     

    Remi Lurud

  3. Hei,

     

    Om du har en takst på huset ditt fra før, vil du se på denne at Markedsverdien på et hus består av to deler. En del teknisk verdi (på huset) og en del tomteverdi. Disse to delene angir altså Markedsverdien på boligen din.

    Du kan jo da bruke tomteverdien (angitt i takst) og dele denne på antall m2 tomt du har, og gange opp med antall m2 du skal kjøpe, for å finne tomteverdien på delen du skal kjøpe. Ligger tomtedel som du skal kjøpe ugunstig til, vil det være mulig å redusere prisen noe for den nye tomtedelen du også.

     

    Mh

     

    Remi Lurud

  4. Hei,

     

    Jeg ville kontaktet Leca og hørt hvor mye isolasjon du kan bruke på innsiden av den veggen du snakker om. Dette er viktig, da du kan ødelegge veggen om du bruker for tykk isolasjon. Dette har med nullpunktet i veggen, samt hvor du velger å la kulde og varme møtes i Leca-veggen. Flytter du null-punktet for langt inn i veggen, kan dette føre til store frost-skader m.m.

    Du skal bruke plast/fuktsperre mellom oppvarmet rom og isolasjon. Dette fordi at kondens/fukt ikke skal kunne trekke inn i isolasjonen. Gjør den det, mister isolasjonen evnen til å isolere. Dette fordi fukt fylles opp i luftrom i isolasjonen, og det er luftrom i isolasjonen som sørger for at isolasjonen isolerer. Altså, stillestående luft isolerer. Derfor vindsperre på utside, men du oplyste at veggen er slemmet, så jeg vil anta dette er godt nok vindsperre.

     

    Håper dette var til hjelp.

     

    Mh

     

    Remi Lurud

     

    www.gustaveiendom.no

  5. Hei,

    Jeg ville anbefale deg å bygge opp det nye gulvet tilsvarende det gamle, tilstøtende gulvet, slik at du får spon mot spon. Det er alltid lurt å legge papp mellom trevirke og betong, da betong vil hele tiden gi fra seg fukt. Er det slik at du ikke kan gjøre dette pga fukt kommer inn fra yttervegg, har du et større problem som må utredes for seg selv.

     

    Mh

     

    Remi Lurud

     

    wwww.gustaveiendom.no

  6. Hei,

    Det er vanskelig å anslå hvor lenge parafinen vil vare, da det kommer an på mange parametere. Om du leier dette huset, ville jeg tatt en måling etter for eks. èn ukes forbruk ved "normal" fyring. Du kan jo da få en indikasjon på hvor mye du vil bruke på en måned osv..

    Om du skal tenke kostnader, bør du jo ta med at du sannsynligvis vil kunne leie dette huset til en lavere pris enn hva som er normal-leie for et fult isolert og ferdig oppusset hus..

    Det kan jo tenkes at du kommer billigere ut med totalkosten din, selv om du fyrer det ovnen orker hele vinteren.. :O)

    Man kan også måle hvor dårlig/godt et hus er isolert, men dette er dyrt å få utført.

     

    Mh

     

    Remi Lurud

×
×
  • Opprett ny...