Gå til innhold

Vizio

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vizio

  1. Heisann,

     

    Noen som kan anbefale en god barber krem? Jeg har tidligere brukt T&H 1805 og Proraso'en i tube, så har lyst til å prøve noe nytt nå :-) Noen som har noen forslag til noe godt? :)

     

    Et annet spørsmål jeg lurte litt på er, hva synes de av dere som har prøvd barber "knivene" der man kan bytte ut bladet om de? Er de greie hvis jeg har lyst til å lære meg å bruke kniv, eller bør jeg gå for en skikkelig en med slipestein og alt det som skal til? :)

     

    Fredd

  2. Heisann

     

    Jeg har fått et tilbud på en ny Macbook Pro som har følgende spesifikasjoner:

    Intel Core 2 Duo 2.4GHz, 17" TFT, 2GB DDR2, 160GB SATA, Nvidia GeForce 8600 256MB, 8x SuperDrive, Built-in 10/100/1000BASE-T, Airport Extreme, Bluetooth 2.0+EDR & iSight, OS X 10.5 Leopard

     

    Etter hva jeg har fått med meg er vel dette en modell som er rundt et halvt år gammelt eller noe sånt? Jeg må betale ca. 10 000kr for den, er det verdt det eller blir det for fort gammelt nå? ;-) Hvordan er f.eks skjermkort sammenlignet med den nyeste macbook pro modellen? Mye forskjell i ytelse fra 2.4 til 2.5GHz?

  3. Hei

     

    Satt nettopp opp HTC touch'en min mot den nye PC-en. Etter den synkroniserte første gangen forsvant kalender og kontakter fra Touch'en. Litt desperat nå, mest med tanke på alle kontaktene. Notatene ble derimot ikke borte, selv om de vistnok ble synket over til PC-en de og.

     

    Så nå står jeg her, uten kontakter eller kalender på hverken touch eller pc. Noen ideer på hvordan jeg kan få det tilbake?

     

    Kjører Sprite backup, men denne ga meg ikke noe mulighet til å gjenopprette PIMdatabasene.. :-/

    Forrige PC-en jeg synka den med gikk istykker men har harddisken så hvis noen vet hvor jeg finner filene som ble synket og som inneholder kalender/kontakter så kanskje jeg kan fiske de ut av den gamle harddisken?

  4. Da var utstyret i hus :-) Må si barbershop virkelig imponerer når det gjelder effektivitet... big thumbs up!

     

    Har prøvd et par ganger nå, merker det er litt mer tricky å manøvrere den, litt på grunn av størrelsen, men det er vel endel på grunn av meg og, som ikke helt har automatisert vinkelen jeg skal holde den på. Har prøvd litt mellom nivå 1 og 2 foreløpig og jeg er veldig fornøyd med ansiktet. Halsen er litt mer bob-bob synes jeg. Har bare barbert rett nedover, med den gamle Gillette Fusion høvelen min pleide jeg å barbere oppover på halsen, er det noe spesiell teknikk på hvilken vei man skal barbere med safetyrazorene? Når jeg går rett ned som jeg har sett på de youtubeintrovideoene så blir halsen ganske irritert og sår. Så hvilke rettninger shaver folket seg i?

     

    Ellers må jeg si at knitrelyden fra høvelen er heeelt nydelig :thumbs:

  5. Da var sakene bestilt :-) Har lenge hatt lyst til å hoppe i det og prøve meg på litt mer "ordntlig" barbering, så takker alle som har skrevet i tråden som fikk meg til å trykke på bestille-knappen ;-)

     

    Det ble en Merkur Futurhøvel, merkur super platinum barberblader, Truefitt & Hill 1805 Shaving Cream Bowl, og Truefitt & Hill 1805 Aftershave balm.

     

    Gleder meg som en unge og håper det kommer frem før påske :fun:

  6. Heisann

     

    Jeg aner ikke hva de heter for noe, men jeg lurer på hvor jeg kan bestille sånne jakker som dette:

    Wool_Varsity_Baseball_Jacket_with_Leather_Sleeves.jpg

     

    Ønsker det selvfølgelig så rimelig som mulig og vi har lyst til å få vårt eget trykk på ryggen av den. Noen som har noen idé om hvor i Norge, eller eventuelt i andre land det er mulig å få tak i dette fra til en rimelig sum? :-)

  7. Heisann

     

    All out of the blue begynte laptop'en å krølle seg til under oppstart. Det som skjer er at den begynner å laster windows (XP logoen kommer frem) også etter litt blinker det en bluescreen som forsvinner lenge før jeg kan se hva som står der, også restarter PC-en seg. Da får jeg endel oppstartsalternativer (sikkerhetsmodus, sikkerhetsmodus med kommandolinje etc.). Ingen av alternativene får systemet opp, og samme bluescreenen kommer uansett hva jeg velger. Noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre? Noe annet enn å reinstallere windows? finner ikke recovery cd'ene som fulgte med fra packard bell :(

  8. Hei

     

    Prøvde å søke igjennom det 67sider lange emnet om HTC touch ang. problemer med for lite internminne, men måtte til slutt gi meg. Fant ikke noe :-p

     

    Så, problemet er altså at jeg titt og ofte får beskjed om at internminnet er fult. Jeg har alle programmer installert på minnekortet. Hvis jeg f.eks åpner Internett Explorer rekker jeg å åpne ca. 3 forskjellige websider før jeg får beskjed om at minnet er fult og må slette tempfilene. Det må være noe som spiser opp minnet her?

     

    Er ikke så lenge siden kjørte en softreset, så sånnsett burde minnet være ganske friskt. Har og problemer med at endel programmer går ganske treigt. Det eneste jeg kan tenke meg som bruker mye plass er vel kalender og kontakter, er det mulig å la dette bli lagret på minnekortet, eller evt. andre løsninger på problemet?

  9. http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/06/11/503191.html

     

    Hvordan er dette mulig? Etter å ha blitt dratt opp den første bakken er jo ikke berg og dalbaner avhengige av strøm for å rulle igjennom resten av banen?

    Og hva er oddsen for å bli hengende opp ned? Litt for høy eller for liten fart ville vel resultert i at den rullet enten baklengs eller forlengs ned fra loopen?

     

    Er det jeg som ikke har fulgt nok med i fysikk timene eller? :hmm:

  10. Heisann

     

    Virker som mobilen har skjært seg helt idag. Når jeg prøver å skrive en melding får jeg beskjed om "Meldinger: Ikke nok minne til å utføre operasjon. Slett noen data først." Men det som skjer når jeg sletter meldinger er at jeg får beskjed om "Generelt: Ikke nok minne til å utføre operasjon. Slett noen data først"

     

    Har prøvd å ta ut minnekortet, batteriet. Skrudd telefonen av og på, slettet så mange meldinger jeg har klart før den andre meldingen kom.

     

    Utenom meldinger og kontakter så er det ingen ting i telefonminnet. Ingen bilder, videoer, lyder, programmer etc.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse det?

×
×
  • Opprett ny...