Gå til innhold

znaffe

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av znaffe

  1. tror nok uansett at apple har en god høyere fortjeneste på sine produkter enn hva mange andre produsenter har. Det er vel en grunn til at en macbook koster MYE mer enn en tilsvarende pc og at en iPhone koster mer enn en tilsvarende Android mobil, MYE mer.

     

    Men de som kjøper apple har jo ingen andre iOS alternativ så da kan vel Apple prise opp i skyene uten konsekvenser.

  2. Er det kommet noe informasjon om S3? Bør jeg kjøpe S2 nå eller vente til S3?Iphone 4S var ikke akkurat noe mye bedre enn Iphone 4 så lurer på om det er vits å vente på S3 hvis den ikke er noe særlig bedre enn S2..

     

    Tror nok ikke at samsung slipper en litt oppdatert versjon av S2.. med tanke på at de gjerne vil holde følge med resten av verden mtp utvikling. De gir nok heller ikke lett slipp på å ha markedets beste mobil ;)

  3. Men! Kan man laste ned filer og musikk? Utifra testen, nei. Da kan man ikke sammenligne denne med en pc funksjons messig.Er det noen nettbrett som kan laste ned f.eks torrents??
    Det finnes flere torrent klienter til Android, så bare å laste ned en torrent app fra Android market :)https://market.android.com/details?id=com.mobilityflow.torrent&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGl0eWZsb3cudG9ycmVudCJd

     

    jepp, dette funker tilogmed godt på min HTC desire, så det bør funke utmerket på Transformer Prime ;)

×
×
  • Opprett ny...