Gå til innhold

Kverulv

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kverulv

  1. Far cry 3 er utvilsomt årets beste spill, har rundet det på ps3 og har platinum trophy. Er godt igang med runde 2 og er også level 40 på multiplayer, spiller KUN samarbeid. Smaken er som baken og jeg gir vel blanke i hva andre synes om spillet, det påvirker jo ikke min oppfatning av spillet....

    Unger altså.

  2. Testet du ut QuickNavi menyen til kameraet ved å trykke disp til bare info kommer på skjermen, for å så trykke på Fn knappen? Der kan ALT av instillinger endres lettvint. denne funskjonen er genial. eneste "minuset" er at man my trykke på disp igjen for å få liveview igjen. for folk som ikke bruker liveview så kan denne funskonen stå på hele tiden, ingenting er mer genialt og lettvint.

     

    Denne posten skulle være til artikkelforfatter

  3. Testet du ut QuickNavi menyen til kameraet ved å trykke disp til bare info kommer på skjermen, for å så trykke på Fn knappen?

    Der kan ALT av instillinger endres lettvint. denne funskjonen er genial. eneste "minuset" er at man my trykke på disp igjen for å få liveview igjen. for folk som ikke bruker liveview så kan denne funskonen stå på hele tiden, ingenting er mer genialt og lettvint.

  4. Jeg vil gjerne påpeke at dere har en liten faktafeil angående bildestabilisator; Kjøper du Nex-6 med kit-objektivet (powerzoom 16-50) så får du bildestabilisator i objektivet.
    Takker, vi skal se på det! :)

     

    Og kjøper du kittet som inneholder både powerzoomen og 55-210mm linsa så har man også OSS i begge objektiv;)

  5. Jeg har dette kameraet selv og kan gå god for at batteriet klarer nesten 1000 bilder i timelapseappen på et batteri, uten blitz vel og merke men ingen tar timelapse med blitz likevel...

    Timelapse appen er helt fenomenal med alt av manuelle instillinger og bilder i RAW også.

    Jeg er veldig enig med denne "anmeldelsen", har nesten blitt forelsket i dette kameraet.

    Og når det kommer til bildestabilisering så har man det i mange av objektivene.

    Det bør også nevnes av artikkelforfatter at dette kameraet kan bruke "ALLE" objektiver som finnes nesten ved bruk av adaptere... canon,nikon,minolta og også Alphaserien til sony. ikke minst gamle legacy linser fra gamledager..

     

     

     

     

    • Liker 1
  6. Jeg er enigi at man ytterst sjelden trenger noe annet enn blåsebelg og en microfiber, men etter min erfaring så fester det segovertid en slags fettfilm på linsen. Denne er sikkert ikke skadelig i seg selv og synes sikkert ikke på bildene, men jeg liker nå uansett å ha linsene mine fri for slikt. Men som sagt, det er i praksis ytterst sjeldent at man trenger noe ennet enn en tørr mikrofiber og eller en blåsebelg.

     

    Kameraet tørker jeg av med en fuktig mikrofiber med gjevne mellomrom.

     

    Jeg tar ofte bilder på kysten og får da ofte objektivglasset(og kamera) fullt av saltvannsdråper, da nytter det ikke med en klut som bare vil dra vannet utover. Kjøkkenpapir derimot. Landlord glassklar er nok sterke saker men har brukt det i årevis på kameraLCD, objektiver,filter og iPhone/iPad og det fungerer utmerket.. Men tror ikke jeg ville brukt det på et dyrt objektiv . Leser at noen bruker noe som heter Essilor våtservietter som er egnet for "coating", får kjøpt dette hos optiker.. Tror jeg må kjøpe dette for nå ble jeg litt usikker på det å bruke glassklar spray..

  7. Er det så nøye da? kan dere ikke bare gjøre opp deres egen mening? eller er deree avhengig av anders meninger om et spill?

     

    isåfall ta en titt på gamerankings så får dere fanbois endelig svar på om dette er et spill for dere... Min mening om Skyrim...helt fantastisk og for meg er det årets spill uten tvil......men det er bare MIN mening, ander folk kan hate det....noen liker bananer, andre spyr av bananer...........

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...