Gå til innhold

KristofferS94

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KristofferS94

  1. Skal kjøpe min første bil, er det noen ulemper å kjøpe gamle japanske biler? Har spesifikt sett mest på de siden de er mer pålitelige? En bil som kan ta meg fra punkt til punkt hver dag og skal lære selv også med å mekke på bil og mulig få hjelp av noen. Minuset er vel kanskje drivstofforbruket men blir ikke et problem for meg for ruta mi til og fra jobb har ikke bomstasjon så sparer mye på det.

     

    Har sett for eksempel på en Mazda rx8 som er over 10 år gammel. Denne har problemer med rust men ellers ser grei ut.

    https://www.finn.no/142254188

     

    Har mye vinter her i nord-norge jeg bor så det kan vel by på problemer å kjøpe en sånn bil. Skjønner, går litt fram og tilbake på prisklasse så vil ha en ålreit bil som ikke er farlig i trafikken men likevel ønsker litt kraft. Ikke interessert i gamle Audi eller BMW som er dyre å forsikre og dyre deler på.

  2. Har tenkt å kjøpe min første bil på våren. Regner med man kan diskutere det her inne på denne tråden, istedetfor å bare lage en ny tråd?

    Har tenkt på å kjøpe en Mazda 3 for at det passer til mitt bruk som blir mest til og fra jobb som er i byen jeg bor i og er driftsikker og ikke er dyr å forsikre, i tillegg at det blir bare jeg som skal bruke den så trenger ikke noe større bil. Har tenkt på Mazda 6 men blir litt stor for mitt bruk.

    Har tittet på Finn og sett på denne for eksempel som er 2016-modell, har lav km-stand og er innenfor budsjettet.

    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=131768383

     

    Hvis man skal for eks. kjøpe en Mazda så er det best at det er bensin og ikke diesel? Skal brukes mest på småturer(~50km pr dag)

     

    Har sett på en annen men dette er vel ikke litt mistenkelig at den har gått så kort for en bil fra 2016, eller er det bare normalt og ikke trenger å tenke på det?
    https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=140619899

  3. Trenger en bil som kan ha litt krefter når jeg skal kjøre langt. Ikke interessert i å kjøpe noen biler som er eldgamle(mer enn 10 år). En størrelse som Mazda 3 passer nok bra for meg. Vil ikke ha bil som er veldig dyr i drift(som Audi, Mercedes, Volkswagen). Nå har jeg jo allerede sagt hva jeg trenger hvis du bare har lest.

  4. Audi A4 etc men da må du være forberedt på dyrere (evt eldre) bil og vesentlig høyere driftsutgifter.

     

    Så for eksempel ville ha valgt A3 istedetfor A4?

     

    Takk for alle svar fått. Elbil er ikke noe alternativ for meg siden at jeg ikke har lademuligheter hjemme. Har elbil på jobb så spørs om jeg kan lade bilen på jobb. Samme hvis jeg kan kjøpe hybrid.

     

    Jeg kjører opp til manuell gir så det åpner opp mer muligheter hvis jeg har bare kjørt opp til automat.

  5. Hei. Jeg er snart ferdig med opparbeid til bilsertifikat og har kikket på Finn om hvilke biler som kan passe for meg og tenker man får veldig mye respons her inne da mange spør om råd om det.

     

    Er 24 år så var litt sen med å starte oppkjøring. Har vært mye gjennom noen år med utdanning og sånt.

     

    Er litt usikker på budsjett egentlig men ser ikke før å bruke noe mer enn 200k. Må sikkert ta billån uansett. Det jeg vil ha er jo å ha en bil som man kan føle seg trygg å kjøre på veien. Skal kjøre hver dag til og fra jobb og en god del ganger i året kan det bli noen langkjøringer.

    Har sett på merker som Audi,Volvo,Toyota og Mazda. Trenger ikke så veldig stor bil, men må ha litt plass i bagasjerommet når jeg skal bruke bilen for langturer.

     

    Så iallefall en trygg bil og ikke bryter utslippskrav hvis jeg skal kjøre gjennom noen store byer. Det kan bli noen ganger kjøring til Sverige og kanskje mulig noe lengre. Jeg bor i Bodø som ikke er en veldig stor by men hvem vet om det blir strengere utslippskrav her.

    Er ikke noe mye kjent med bil som å mekke på den men kan mulig lære noe istedetfor å sende hver gang på verksted.

     

    Hvis noen heller anbefaler å lease en bil så er jeg innenfor for det og og kanskje spare opp til noe bedre nybil når den tid kommer.

  6. Ja er godt forberedt på at det kan bli lang ventetid for å reise inn til USA, sånn som intervju og sånt.

    Trodde at innreise til USA var mye strengere enn Canada. Jeg skal ikke reise med fly inn til Canada.

    Jeg har tenkt å reise til Victoria og Vancouver.

     

    Jeg tenkte at siden jeg skal oppholde meg i Seattle og når Canada ligger så nært så

    tenkte jeg meg å ta en tur dit og.

  7. Hei! Jeg skal reise til USA i sommer. Har fått godkjent visum for å reise inn til USA.

    Imens jeg skal opprinnelig oppholde meg i USA har jeg tenkt å ta en dagstur inn til Canada.

    Må jeg søke om et til visum eller noe, eller er det nok å vise passet mitt hvis jeg skal krysse grensen over til Canada?

     

    Dette er min aller første tur til USA så vil bare få undersøkt om en del ting jeg lurer på.

    Noen andre her inne som har gjort dette?

  8. Fått noe problemer med å åpne for å se bildene mine. Når jeg trykker på et bilde sier det "ugyldig verdi for registret". Dette er første gang noe sånt har skjedd med min datamaskin. Jeg har Windows 10 64-bit. Jeg har hatt Windows 10 helt siden starten, og har heller ikke sett dette på noen andre operativsystemer. Er det noen som vet hva dette betyr? Det skjer kun med bilder. Alt annet fungerer. Har prøvd å omstarte men det skjer fortsatt. Det skjer ikke bare for bilder i hoveddisken men i alle disker jeg har.

  9. Hei. Min mor har fått feil med iCloud emailen sin til hennes iPad. iPaden har versjonen iOS 8.3

    Hva er mulighetene for å få fikset det? Vil det gå å ta den tilbake til tidligere versjon, eller skal hun bare gå innom Eplehuset for å se om de vet hva som er problemet. Jeg har ikke Apple-produkter selv.

×
×
  • Opprett ny...