Gå til innhold

vdo

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vdo

  1. Fikk iallefall lagt inn bestilling på nytt xfx 6800xt, samme som jeg sendte til RMA. Bare nå var det satt opp med 1800 ,- prøvde å høre med komplett om de ikke kunne gjøre noe med prisen iog med at jeg egentlig kjøpte det til 10200,- -10%.. De kunne ikke love noe, men skulle bare mangle mener nå jeg, når jeg tilogmed i RMA søknaden ba om å havne i kø istede for å få pengene tilbake. 

  2. Ble også kreditert for mitt xfx 6800xt på 

    10 hours ago, Nizzen said:

    Dør alle 6800xt korta eller? :p Bra kvalitet 😆

    Nå er det vell bare meg og lugmeister som har hatt kort som har dødd AFAIK i denne tråden. Men ser du er ganske aktiv i Nvidia tråden også, det er ikke fritt der heller 

    • Liker 6
  3. 21 minutes ago, 6u4rdi4n said:

    Ser ut som litt bøy fra brikka og bakover på bildet, men kan ikke si det ser ut som unormalt mye i mine øyne. Har hatt mye verre uten at det har påvirket noe.

    Har kortet noen problemer?

     

    Jau, det døde brått...tok noen bilder før jeg pakka det ned for retur til komplett 

  4. 20 minutes ago, JarleGutt said:

    750W er nok ikke bra for 5900 + 6800xt ++

    Det er flere nå som påpeker at til og med 850w er iKKE bra nok om man skal pushe de kortene. 1000w anbefales faktisk, kom som en overraskelse på meg for 1 eller 2 dager siden...

    ligger på ca 250w maks på gpu, og 180w cpu, så burde jo være nok headroom. Har en pumpe og noen vifter pluss en snurredisk. så si 500w hvis vi tar i. da skulle det være 250w og gå på.

    Og hadde det ikke vært nok effekt burde den kanskje blitt ustabil, og ikke drepe hw. da burde vi sett masse tilfeller av det rundtom, tenker jeg da 

    • Liker 3
  5. 42 minutes ago, JarleGutt said:

    Ja da blir det jo nærmest umulig å vite hva som skjedde...rart, skjedd nå med 2 kort. Har vel ikke problemer med ustabil strøm der du bor?

    Bare en gpu, og en cpu. Uavhengige av hverandre. Men tankene har gått til psu ja... Corsair rm750x, burde jo være kurrant. 

  6. 1 hour ago, JarleGutt said:

    Hadde du hard overklokking på kortene? Ingen aning om hva som er problemet, bare svart skjerm eller lignende?

    Var begge XFX?

    5900x er cpu. 

    Ikke overklokke en Hz, lett undervolting kun. Maskin sto på i natt, og når jeg kom hjem fra nattarbeid så var skjermen svart, og VGA led på hk lyste. 

    Sjekka litt hva xfx sier om garanti også, og de er veldig rause, de dekker også "overklokking", og montering av vannkjøling. Kortet er jo bygd som en tanks, sykt stort og tungt, men lager ikke en lyd. Og med brace så slipper man sag og ev støtte på kortet. 

    Retur avdelinga til komplett henger bra etter om dagen er min erfaring, når cpu døde var jeg overbevist om at det var hk, og det tok over 3 uker før jeg fikk svar etter at de hadde mottar kortet. 

  7. Mitt XFX 6800xt døde i dag også, uten noen som helst forvarsel. Sendt RMA til komplett.
    Hadde en 5900x som også takket for seg i januar, en ting er jo å sende ting i retur, men når man faktisk har vært så heldig å få tak i de, også må sende de i retur for så å ende opp i køen på nytt, bare bakerst i køen... Yay

  8. Hei har et mist tsunami komplett sett fra Microplex, med pumpen AC41020MI http://www.microplex.no/product.aspx?pid=A...0MI&mcat=14s267

     

    Den bråker litt i overkant, den fikk seg en hard tur i posten før jeg fikk den(bakdeslet delvis knust)

     

    Og ifølge microplex skulle dete sette være gasnke stille gående.

    Den har en tendens til å slutte å bråke i 5 min for så å beggyne å brpke igjen.

     

    Så mitt spørsmål er da, er det bare pumpa mi eller er alle disse pumpene like bråkete?

     

    Takker for alle svar.

     

    Mvh. STian

  9. ja med engang jeg gikk inn i biosen hadde den stilt seg tilbake på 400 MHz, Og ja ganske så sikker på at jeg lagra alle de gangene, ellers ville jeg vell ikke fått en økning i fsb/htt, den er jo rate til 2.1 V, og den sår nå på 2.145 ...

  10. Hei som mange andre her sliter også jeg med riktig hastighet på ramen...

     

    Føsrt kunne jeg velge 800MHz i bios, men dette var noe som ike ville lagre seg.. Oppdaterte biosen, og da lagret det seg, men får forsatt ikke mer enn 200 Mhz oppgitt i CPU-Z, og når jeg ser på SPD innstillgene der får jeg bare opp PC 5300 CL5 333 MHz... Har prøvd litt med å flytte på fsb i ny og ne, finner ingen minne divider eller lignende som gjør at jeg kan kjøre rammen asyncront...

     

    Jeg har følgende maskinvare:

    Geil PC 6400 Cl 4-4-4-12 2.1 V

    Sapphire pure crossfire Am2

    Amd X2 4600+

    Asus X1900XT

    Mist 600W PSU

     

    Håper det er noen som kan hjelpe :)

     

    Mvh. Stian

  11. Hvis man går teknisk fag skole så kan man faktisk bli sivil ingeniør uten å ha generell studie kompetanse, har tenkt på dette selv, men jeg lurer på om jeg da tar meg vann over hodet i og med at jeg synes det vi har nå på skolen kan være vanskelig, og foresten jeg går vk1 elektronikk.

    og btw er det noen som jobber som telekommunikasjons montør? tror dette er kansje en spennede jobb og en man ikke blir for fort lei av, for det er vel ikke noe gøy å sitte på ræva hele året å feilsøke?

  12. Velg Geil, har selv 2*256 Mb golden dragon pc3200 og jeg har klart å få presset fsb en opptil 478 Mhz, men da måtte heg sette forholdet mellom cpu og ramen til 120% eller no husker ikke nå, men jeg er kjempe fornøyd med disse og de utvikler ikke varme i det hele tatt, men deter vel alltids et lite men og det er at av en eller annen grunn går det ikke ann å skifte ram timings :( så hele maskina begynner å pipe værre. ram timingsen er jo forsåvidt ganske bra som de er fra fabrikken da 2,3,3,6 :thumbup:

  13. hehe fikk fiksa det, det viste seg at det var temperatur sensoren som var litt høy, men fortsatt var 4 av beina skeve nå vi pakka op cpuen.

     

    vi la cpuen oppå et speil siden dette skal være ganske rett og den vippet der og, men nå funker det :thumbs::thumbup::w00t:

×
×
  • Opprett ny...