Gå til innhold

010011110100110101000111

Medlemmer
  • Innlegg

    296
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 010011110100110101000111

  1. Ga kanskje litt dårlig med informasjon.

     

    Jeg bruker pc-skjermen min som skjerm og jeg vil bruke headphones jeg har til PC-en til PS4 samtidig for å få Teamspeak + PS4 lydene samtidig. Jeg har en liten DAC jeg kan bruke for å få lyd fra enten PS4 eller PC, men jeg har ingen måte å få lyd fra begge samtidig. Headphones er koblet til et ASUS Xonar Essence STX lydkort.

     

    Det eneste jeg forestiller meg er å på noen måte route lyden fra PS4 til PCen på en eller annen måte, men det kan vel muligens skape noe delay her og der.

  2. Hei,

     

    En venn av meg har noen problemer med ett helt nytt hovedkort, ASUS AI Suite 2 (Han skiftet fra et defekt ASUS kort nylig.) viser at 5Ven hans er på 5,75-6V.

     

    Vi åpnet HWMonitor hvor det stod at 5V var på 5.8xxV og 12V stod på rundt 8.2xxV. De andre spenningene så normale ut da jeg sammenlignet de med mine egne og en annen venn sine resultater.

     

    PC-en fungerer normalt, ifølge han. Han har ikke hatt noe i form av kræsj eller BSoD.

     

    OS: Windows 7 64-bit (Er ikke sikker på hvilken versjon.)

    Hovedkortet er som sagt: MSI Z77A-G43

    RAM: Corsair Vengeance 8GB sett

    Skjermkort: Sapphire Vapor-X R9 280X 3GB (Problemet er fortsatt der uten skjermkortet.)

    Strømforskyning: NZXT Hale 90 80+ Gold 750w

     

    Jeg skal ta en tur bort til han imorgen, så hvis det mangler noe info så si gjerne ifra så finner jeg det frem.

     

    Noen som vet noe om dette eller har sett lignende problem?

  3.  

     

     

     

     

     

     

     

     

    6 ms.. fysj

    Kan ikke spille FPS på 6ms huff.

     

    Da kan du tenke deg de her som spiller på IPS på 60hz... Enda værre :scared:

    Jeg spiller på IPS på 60hz, går fint det :wee:. Hadde selvsagt vært kjekt med et kjappere panel, men er ikke aktuelt å gå tilbake til TN.

    IPS blir jo ikkje like digg i bevegelse, det blir jo graut...

     

    Ser du er mest aktiv i OT-Baren her på forumet. Da er det ikkje rart du har den gode Dellskjermen, hvis du lurker rundt der, og ser i "babetråden" og "puppetråden" :p

     

    Altså IPS er DIGG til stillbilder :green:

    Nå skal jeg ikke si at det er universalt, men jeg har ikke opplevd noe "graut" med IPS skjermen jeg har nå i forhold til de TN skjermene jeg har hatt. Så vidt jeg husker så var faktisk TN skjermene værre (De var nå ikke akkurat de beste skjermene på markedet, men "gode nok").

     

    Har ikke hatt noen problemer visuelt i noen spill enda, skjermen er en Dell Ultrasharp U2312HM. Har ikke blitt knust av noen på likt nivå bare fordi de har 144hz TN panel enda iallefall.

  4. Kjøpte noe jeg trodde var en HDMI - DP converter, noe jeg lærte for noen minutter siden at ikke finnes. (Min egen feil, 300kr i dass) Det står jo heller ikke en drit noen sted om jeg kan bruke HDMI-DVI der DVI går inn i skjerm og HDMI inn i PS3. Internett skal være så fullt av informasjon, men noen ting er hinsides vanskelig å finne.

     

    /rant

  5. Jeg har tenkt til å kjøpe en PS3 i nærmeste fremtid som jeg skal bruke med en av PC-skjermene mine, problemet er at jeg ikke finner noen måte å få lyd fra PS3en da skjermen ikke har en 3.5mm jack inngang.

     

    Jeg har googlet litt og funnet ut at PS3 er relativt kresen på alt av USB -> 3.5mm, noen som har en løsning som helst ikke er alt for dyr? Vil helst slippe å kjøpe et USB headset da jeg allerede har brukbare hodetelefoner.

     

    Takker for svar.

  6. Jeg har akkurat satt opp to skjermer, og jeg lurer på om det er noen måte å gjøre så jeg må holde inne en knapp for å dra musepekeren fra skjerm til skjerm.

     

    Det er ganske irriterende å ikke kunne holde pekeren i kanten av den ene skjermen fordi den bare hopper over i den andre.

     

    Ett annet lite problem: Har en skjerm med 1920x1200 og en med 1920x1080 og jeg har merket at jeg ikke kan legge ikoner helt intil oppgave linja på den med 1080 da dette er hovedskjermen.

     

    Noen som kan hjelpe?

  7. Snakket med kjørelæreren min på en kjøretime med lett-MC, da vi kjørt en litt lengre rett strekning kom vi inn på mopeder og mopedister.

     

    For å gjøre det kort, grunnen til at mopeder er begrenset fartmessig er fordi dere får 10% av opplæringene f.eks en med lett-mc får.

     

    Dere har noen få timer teori og en liten prøve, så kjører dere en liten tur bak kjørelæreren.

     

    Lett-mc har 2 timer teori, normalt 7-10 dobbelttimer praktisk opplæring på vei og i kjøregård.

     

    For å bestå praktisk kjøreprøve med lett-mc må du gjøre fem øvelser i en kjøregård to ganger feilfritt med passe strenge krav. Deretter skal du kjøre en litt lengere tur på vei med minimal veiledning og kjøre nesten feilfritt etter trafikkens regler.

     

    Jeg sier ikke at de som kjører moped ikke aner hvordan man kjører, men jeg vet veldig godt at 90% av kompisene mine som har moped ALDRI burde vært i trafikken.

     

    Nå vet jeg ikke om det er mulig å stryke mopedprøven, men jeg vet iallefall at strykprosenten på lett-mc er ganske høy. Kansje dette setter tingene litt mer i perspektiv.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...