Gå til innhold

Kakelakebake

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kakelakebake

  1. Du kommer til å slite. Det vil si, du sliter visst allerede.

     

    Ekser som dukker opp for å kritisere?! Er du 14 eller?

     

    Hvis en fyr er forelsket i deg, så strekker du til. Og har han mer erfaring enn deg, så kan han faktisk lære deg et par ting som gjør at du blir helt fantastisk. Faktisk kan det være en fordel at en i forholdet har en del erfaring.

     

    Syke kvinnfolk finnes i alle aldre.

     

    Og hvis man har sex uten kjærlighet, da er det ikke sikkert man strekker til. Husk også det er kjedelig for motsatt part når partneren ikke oppnår noen av preferansene = seksuell tenning uteblir.

    Nå har det seg også slik at jeg vil ha en som har mindre erfaring enn meg, ikke like "mye".

  2. Det har veldig lite med makt å gjøre, jeg liker det best når den er delt. Det går vel heller på en slags sjalusi på de tidligere jentene at jeg føler jeg ikke strekker til, og da kommer usikkerheten på meg selv. Dessuten er det kjedelig når eksene dukker opp for å kritisere. Det er også vakkert å utforske alt på nytt, om jeg gjør feil så er det ikke like ille og flaut.

     

    Nå begynner tråden å spore litt av her, det eneste jeg lurte på var hvor jeg kan bli kjent med dem. (Selv om det nå høres ut som jeg skal hamstre uskyldige jomfruer en etter en)

    • Liker 3
  3. Vel, jeg er ikke ute etter å lure noen her på forumet, i form av at folk skal kontakte meg eller omvendt. Jeg trenger bare en dytt i riktig retning. Selv er jeg ikke så ekstremt sosial, er student og finner lite snacks på universitetet. Spillsamfunn o.l er somregel ikke stedet for å pøse ut med "Hei! Jeg vil bli kjent med en tynn, uerfaren jævel!". Ofte er det jo en sammenheng med "uerfaren" og "dårlig selvtillit" som fører til at folk nettopp tror at de blir lurt. Det er ikke den mest populære preferansen :p Er det generelt akseptert å innlede videre bekjentskap med gutter via spill o.l?

  4. Ok, nå har det seg slik at jeg har et sterkt behov for å være sosial! Og jeg har i lengre tid vært på leting etter skinny nestenjomfruelige gutter i 20-åra.

    Disse er digg! Men virker til tider som en utdødd rase. Hvor på nettet finner man slike? Datingsider er omtrent bare fylt opp av 40+ damer og menn som vil ha sex,

    og det er ikke dating som er førsteprioritet her i gården..

×
×
  • Opprett ny...