Gå til innhold

EIIA

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EIIA

  1. Shadow blade er noe man går med når man spiller mot noobs som ikke kan spille dota. Invisible heroes og shadow blade er bare nyttig mot nybegynnere som aldri kjøper sentry, dust og gem.

     

    Liquid tc gikk shadow blade på windrunner i en kamp mot empire for noen få dager siden, er empire noobs som ikke kan spille dota?

    Med den argumentasjonen er vel Nyx og Gondar kun public heroes som aldri burde draftes i CM?

  2. Jo raskere man tvinger fram 5v5 teamfights jo raskere vinner man.

     

    Da er det veldig rart at ikke hvert game er naga,tide,enigma,qop,dark seer vs sandking,panda.veno,silencer,magnus. Det finnes nok ingen uslåelig strategi. Hva gjør du når du ikke klarer å tvinge fram team fights ettersom motstanderen split pusher? Hva gjør du når du stanger mot et tårn fordi motstanderen har draftet kotl og tinker samtidig som de har en PL med freefarm på motsatt lane?

  3. Dotabuff Rating

    2104 (Diamond)

    Percentile

    99%

    Last Match

    19 hours ago

    Level

    29

    Record

    541 - 470

    Win Rate

    53.51%

     

    Synd at ratinga ikke blir å være veldig accurate lengre ettersom.

    UPDATE 23th January

    -- Added a privacy setting in the UI so that players can specify whether they want to allow external 3rd party websites to be able to access their match history (defaulted to private).

  4.  

    Forresten; av erfaring trigges ragerne noe jævli av denne måten å lane mid på. Så det gjelder å være spot on med misscalls, ellers legger de deg fullstendig for hat! :D

     

    Så klart miss calls hjelper litt, men til syvende og sist er det jo vedkommendes egen feil at de ikke følger med på minimappet. Bare å mute slike folk =)

  5. Er nok i ræva match making, foretrekker helt klart HoN fremfor DOTA2 og spiller det derfor heller sjeldent. Forøvrig er det vel fortsatt ingen (lenge siden jeg spilt nå, fyi) synlig ratingsystem, så det å vite hvilket nivå man er på er vel ikke mulig? Føler jeg treffer idioter hver runde. (Ikke at det er så rart.)

     

    Har forøvrig ikke spilt Ursa post nerf.

     

    Ratingsystemet fungerer også slikt at du møter dårligere/bedre spillere ut i fra hvor høy mmr den/de du queuer med har. Alt i alt skal det være ganske balansert.

     

    Måter for å finne ut sånn ca hvor du ligger an er som tidligere nevnt og søke på "watch" / "recent games". Dine solo-queue games viser best hvor du ligger an ettersom at du går opp/ned basert på vennene dine. En annen måte er å finne ut hvilken side på dota-tv dine games ligger på, det kan gi en indikasjon ettersom at dota-tv mer eller mindre rangerer etter mmr.

  6. Er det noe som er broken så er det Cent... Det er blitt litt bedre nå i det siste, men han blir stort sett alltid picked, sammenlignbart med hvordan Morph alltid ble picket før.

     

    Centaur er fortsatt en meget sterk hero, men det går i alle fall an å håndtere han etter at han ble nerfa. Før nerfen var det jo nesten bare å leave når du så centaur på motstanderlaget.

     

    Når det snakkes om broken. så husker jeg weaver i dota 1 før "the swarm" ble nerfa, det var rett og slett bare å trykke the swarm og wips, ultra kill. :D

  7. Lista har sikkert forandret seg siden sist, but here we go.

     

    1. Gothic 2: Night of the Raven - PC (2003)

    2. Arcanum: Of Steamworks And Magick Obscura - PC (2001)

    3. Baldur's Gate 2: Shadows of Amn - PC (2000)

    4. Warcraft III: The Frozen Throne - PC (2003)

    5. The Witcher - PC (2007)

    6. Fallout: New Vegas - PC (2010)

    7. Neverwinter Nights 2: Mask of The Betrayer - PC (2007)

    8. Risen - PC (2009)

    9. Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords - PC (2005)

    10. Dragon Age: Origins - PC (2009)

  8. Gawd, ser ikke ut til d blir gaming på meg i dag. Kom til taris i går, og etter en time gaming der, så havnet jeg en plass der d er en memory leak, så nå klikker spillet hver gang jeg logger inn.

    BW er visst klar over problemet, da en haug med andre spillere sliter med dette, håper patch fikser d snart.

    Har sendt ticket og håper dem flytter meg vekk fra taris snart

     

    Hadde tenkt meg til Taris snart. Kanskje man burde holde seg unna for nå?

×
×
  • Opprett ny...