Gå til innhold

Thaddeon

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thaddeon

  1. Min erfaring oppsummert:

    Forhåndsbestilte 06.07 fra CDON, forespeilet leveringsdato 31.07.

    Fikk forhåndsmelding 20.07 fra posten appen. Senere på dagen fikk jeg melding fra cdon om at den var sendt.

    I går kveld fikk jeg sms/epost fra posten om at pakken var på vei, forespeilet levert mandag 26.07.

    Hentet på lokalt postkontor i dag 22.07. Jeg bor en times tid fra Oslo.

     

    Alt i alt en god opplevelse, fikk PS5 i god tid før forespeilet dato, og det tok kun 2 dager fra den ble forhåndsmeldt til jeg mottok den.

    Takk for tips på dette forumet, som gjorde at jeg fikk tak i PS5 🙂

     

    Da var det bare å vente på at Power skal levere nettreservert Spider Man Miles Morales Ultimate edition til min lokale butikk, hehe...

     

    • Liker 2
  2. 1 hour ago, Robopope said:

    Da fikk jeg mail fra cdon om pakken var sendt :)

     

    1 hour ago, TottenBin said:

    Nei,

    1. Først fikk jeg beskjed på Posten appen at en pakke er på vei til meg.

    2. Etter noen timer ble ordrestatus på Mine sider på cdon endret fra "Behandles" til "Sendt"

    3. Til slutt så kom det mail fra cdon, om at pakken er sendt 

    Samme her. Skal oppdatere når den er framme slik at de som fortsatt venter på bestilling etc. får en viss pekepinn på hvor lang tid det tar.

  3. Fullførte nettopp spillet, eller jeg har ikke fullført Act 4 aka endeløs grinding for å få 2 min cutscene så den så jeg bare på YouTube.

     

    Jeg elsket Shadow Mordor, det var helt klart mitt "Game of the Year" i 2014. Men dette spillet syntes jeg ble alt for mye, og jeg vet ikke om jeg vil kalle det for "for mye av det gode" heller.

     

    Syntes spillet har et helt merkelig tempo og flyt. Det er tydelig at det legges opp til at du skal ha spilt spill nummer en for du blir jo kastet rett ut i det og du unlocker skills i et helt latterlig høyt tempo.

     

    Helt umiddelbart så slakter du jo orcer i øst og vest, og det dukker opp den ene named orc'en etter den andre. For meg så blir det rett og slett for mye. Jeg elsker Nemesissystemet, men det blir litt undergravd når det dukker opp så til de grader mange named orcs som skal kjøre en monolog hele tiden. Og det tok ikke mange timene før du merker at monologene begynte å bli resirkulert også og hele spillet legger jo opp til at du må la deg rævkjøre innimellom ellers så får du egentlig aldri noe forhold til noen av disse orcene og ender egentlig aldri opp med en "Nemesis".

     

    Et av det kuleste tidspunktene i spillet var når du kjemper i arenaen og din Nemesis fra spill nummer en dukker opp som siste boss. Men dessverre så har du jo fått så latterlig mange skills allerede her så du maltrakterer jo det som var din vanskeligste motstander i spill nummer en fryktelig lett så selv om det var kult at han dukket opp så fikk du jo ikke spesielt mye ut av det. Mot slutten av spillet så sloss du jo mot det som skal være din Nemesis fra spill nummer to og jeg ante rett og slett ikke hvem det var... Så lite forhold hadde jeg til den orcen, for meg var det bare en av etterhvert hundrevis av named orcs jeg har myrdet i dette spillet.

     

     

    Historien var jo temmelig avleggs fra starten av, men hadde jo sine morsomme øyeblikket selv om slutten var svært lite tilfredsstillende.. Hovedproblemet mitt med spillet var at det var en endeløs grindfest fra første til siste slutt, og det selv før du eventuelt belager deg ut på Act 4 som jo bare er en meningsløs grindfest helt uten story missions for å låse opp en final cutscene som egentlig  bare forteller deg at alt du har gjort har vært totalt meningsløst...

     

     

    Det er utrolig synd, for spillet har et stort potensiale og Nemesissystemt har også et utrolig stort potensiale. Kampsystemet er morsomt, men det krever en større grad av utfordring og det krever en bedre progresjon og et bedre tempo enn at du får tilgang til nesten alt av skills og ferdigheter etter 1-3 timer i spillet. Og Nemesissystemet faller fullstendig igjennom når spillet fullstendig misbruker hele systemet ved å kaste så latterlig mange named orcs på det hele tiden, selv fra første sekund.

     

    Er det en ting spillet her burde ta innover seg så er det "Less is more". Og selv om spill nummer en også ble litt vel grindy etterhvert og hadde en helt latterlig dårlig slutt så er jo spill nummer to egentlig bare mer av nøyaktig det samme bare enda verre på samtlige punkter. Nye fiender i spill nummer en ble jo gjerne introduserte med diverse single-player missions og når du først møtte nye fiender som Caragors, Graugs osv så var de jo genuint skumle og vanskelig å ha med å gjøre. Når du blir introdusert for nye fiender i spillet her så er det null story missions for å introdusere de og de utgjør egentlig ingen reell trussel for deg heller.

     

     

    Nei må nok dessverre si meg meget skuffet over dette spillet.

     

    bytt til nemesis vanskelighetsgrad...

  4. "Dette også dersom du har lent deg på spillnøkler til nå. Disse telles ikke som kjøp. "

     

    Hæ? Kjøp av spill i en spillbutikk teller ikke som kjøp? Hva faen? Og dere synes dette er helt greit? Det er helt høl i hue. Hva annet er det å bruke penger på? Trading cards? WTF, Steam,... de klarte faen meg å finne en måte å bli enda verre på, og dere er så (sensurert) at dere synes det er helt greit? Hva må Steam gjøre for at dere endelig skal få opp øynene og se hvordan Steam egentlig er? Er det i det hele tatt mulig?

     

    Edit: Skjønner dere er så trangsynte at dere ikke forstår hva jeg mener, så jeg tar det enkelt og greit:

     

    - Kjløp av spill gjennom steam teller.

    - Kjøp av spill andre steder får kontoen din sterkt redusert.

    - Steam TVINGER DEG til å kjøpe spill gjennom sin egen tjeneste, fordi samme spill andre steder teller ikke som kjøp.

     

    Steam tvinger til seg monopol, og det synes dere er helt greit? WTF?

     

    Steam tvinger deg til å kjøpe spill via tjenesten Steam for å få lov til å bruke noen av tjenestene i STEAM. høres fair ut. du MÅ IKKE benytte stem med nøklene dine fra andre butikker.

×
×
  • Opprett ny...