Gå til innhold

DoffeN92

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoffeN92

  1. Hei, Jeg har ett problem som jeg ikke finner ut av,  har vert i kontakt med Telenor på facebook, dem sier de har prøvd sine "triks"  som sikkert er tull,  Som dere ser på bilde har jeg hatt en go stabil linje over langt tid, men nå er alt ødelagt, har prøvd å resette ruteren, nedgradere og oppgradere(firmware) ruteren men ikke noe virker, ruteren fikk jeg en stund før jul da jeg også hadde problemer, helt til den stoppet å fungere fint den 14.02.  det ut til at det blir bare verre.  Hadde en dag med 47Mb/s men etter det rett ned igjen. Jeg ser HomeNet kan levere 40/20 her men har ikke hørt noe serlig bra om dem. Telenor har vist at de har greid å levere 51Mb/s å nå ønsker jeg bare dette tilbake. LHACQWk.jpg

  2. Flott bilde med en rolig og harmonisk fargepalett. Fin diagonal komposisjon. Utsnittet kler motivet veldig bra, men personlig ville jeg kutte litt av toppen og få vekk den lyse stripen helt øverst.

     

    En liten detalj som irriterer meg bittelitt er plastikdunken med den gule korken som stikker ut av lasterommet. Den tror jeg med fordel kunne gå i svart.

     

    Men uansett, et veldig tiltalende bilde på alle måter.

     

    Ny versjon, tusen takk for tips

×
×
  • Opprett ny...