Gå til innhold

betrayer

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av betrayer

  1. Det merkelige er at den ser ut til å ikke klare å koble opp for å aktivere. Trykker jeg aktiver, så får jeg beskjed om å prøve igjen senere.

     

     

    Hadde samme problem som deg, fikk til slutta spamma inn en aktivert versjon, tror jeg trykka på activate i ett sett i 10 min eller noe.

     

    Tror jeg venter med clean install til en annen dag til det ikke er så stor kø :yes: 

  2. Bruker astraweb og eweka som hovedservere. Har også block servere fra blocknews og tweaknews. Har veldig god erfaring med disse men astraweb har blitt raske til å utføre db ca i det siste. Er derfor en er avhengig av diverse andre servere :)

  3. Eneste tastaturet som er tilgjengelig idag, såvidt jeg vet, med alle bokser haket av når det kommer til utføring, farge, funksjoner osv. for meg er Zowie Celeritas...men eneste norske forhandler jeg finner av det er CDon, og jeg er ikke fornøyd med deres support/returordning (og Celeritas har desverre bare påtrykte bokstaver...).

     

    Har selv dette tastaturet, og elsker det, kjøpte det på Netshop og ser at de selger det forsatt :)

    Klarte å søle cola slik at det trakk inn på bakplata, stod bare å tørka litt, så var det like bra å bruke :)

  4. En aux-kabel av høyere kvalitet løste dessverre ikke problemet med lav lyd ved kobling til stereo. Har ingen andre problemer med dette ved tilkobling i bil/stereo hjemme? Såpass irriterende at jeg vurderer å kvitte meg med telefonen og kjøpe noe jeg veit fungerer på denne fronten.

     

    Hei

     

    Hva slags bilstero er dette? Jeg hadde en orginal vw spiller for en stund tilbake, der var det en innstilling for å øke lydnivået på aux inngangen.

  5. Er det noen som veit om denne støtter sang info over bluetooth audi, som f.eks. Tittel artist osv. Den gamle HTC Desiren min gjør ikke dette så hadde vært ypperlig om denne gjør det. Har ikke lyst å bruke penger på en ipod touch når jeg heller kan kjøpe en ny telefon :)

  6. Er det noen her som har bruker og serieliste på www.myepisodes.com?

     

    Kunne det vært noe for oss seriefolk å ha link til denne lista i signaturen vår? f.eks er min liste slik. :)

     

    Bare en liten idé fra min side.

     

    Jeg buker Trakt.tv hvor som er knyttet opp mot XBMC bibloteket mitt, slik at det automatisk marker en episode som sett når jeg har sett den i XBMC :)

     

    Min profil er Trakt: betrayer

  7. Hei

     

    Takker for tips, har litt dårlige erfaringer med gigabyte hovedkort, er sikkert bare tilfeldig. So-Dim er ikke optimalt, siden det blir jo vanskelig å bruke seinere. Har egentlig lyst til å vente på et Z68 itx kort, men har skjønt at da må en vente leeeeeeeenge.

     

    Så jeg tok med med I5-2500 mente egentlig I5-2500K, siden den skal vel ha HD3000 Grafikk, kan hende at det blir litt lett spilling på denne pc'en også.

  8. På hjemmekino rommet mitt på 106" lerret, bruker Blu-Ray hovedsaklig som kilde nå, sinnsykt forbedring fra dvd :) Prøver å poppe litt popcorn når det er filmkveld, må få til den gode kino følelsen, film er best hjemme uten alle tulligene som fikler med mobiltelefonen slik det er på vanlig kino, noe jeg ikke har vært på siden The Dark Knight.

×
×
  • Opprett ny...