Gå til innhold

StrawhatGintaman

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StrawhatGintaman

  1. En helt meningsløs anmeldelse for andre enn fanboys. Hvis anmelder ikke klarer å forholde seg til spillet med upartiske øyne bør han heller ikke anmelde spillet.

     

    Men sier det ikke seg litt selv at direkte oppfølgere appellerer mest til fansen, eller i hvert fall kjenninger av de tidligere spillene? Det har de da alltid gjort.

    Hva er poenget med å hoppe rett inn i MGS4 om du ikke har et snev av peiling på hva som foregår i de andre spillene? Du ber jo selv om en mer begrenset spillopplevelse.

     

    Jeg synes heller ikke denne anmeldelsen er dårlig på tross av at den er skrevet av en som har fulgt serien godt. Det kommer ganske tydelig frem hvilke deler av spillet utenforstående kan ha glede av, men alt jeg dro opp i første avsnitt blir også veldig godt poengtert.

    • Liker 1
  2. Nå har aldri spill mediet vært noe jeg går til for å føle meg voksen, heller motsatt, kan føle meg voksen når jeg tvinger meg opp av sengen og går på jobb hver morgen, når jeg må betale denne månedens regninger istedenfor å kjøpe seg noe gøy, og når en må gjøre alle andre kjedlige gjøremål som tilhører voksenlivet. 

     

    Når jeg spiller er det absolutt det siste jeg vil å føle meg "voksen". Klarer spillet å dra meg tilbake til en eklere tid i bare noen timer uten alle disse voksen bekymringene jeg har i dag med jobb, stress og regninger som skal betalest har spillet oppnådd akkurat det jeg vil :)

     

    Spot on.

  3. Flott skrevet, er en del jeg kan være enig i her. Det er mye rart i disse spillene, men det er også noe av grunnen til at jeg liker de så godt.

     

    Men jeg ble vel kanskje ikke like skuffet av historien. Jeg tenker at det er ytterst få japanske rollespill som klarer å diske opp med noe vi aldri har vært borti før, så derfor skrur jeg ofte ned forventningene. Jeg synes også alt var verdt det da jeg kom til siste kapittel og fikk se hvordan spillene henger sammen.

     

    Er nok heller ikke helt enig i rangeringen av Xenoblade spillene. Jeg har nok fremdeles originalen som favoritt og X plassert "nederst". Synes historien og karakterene var mye mer fraværende i det spillet. Men jeg verdsetter det fortsatt høyt.

  4. For så vidt enig i en del her, men kjip musikk? For min del har Tales-serien alltid hatt ganske blandet musikk. En del låter faller veldig godt i smak, mens noen legges knapt merke til i det hele tatt. Synes det samme gjelder i dette spillet.

     

    Synes kanskje også persongalleriet er det beste siden Vesperia. Har heller ikke hatt særlig problemer med det engelske stemmeskuespillet.

     

    Men rent spillmessig, så er det helt klart at denne serien kjørt seg fast.

  5. Slenger meg nok på flere som har kommentert her. 3DS-versjonen fortjener kanskje 7/10, men Wii U-versjonen er minst et om ikke to hakk opp.

     

    Må også si jeg er ganske uenig i at spillet er kjedelig alene. Jeg har enda ikke fått samlet kompisene i sofaen og har allikevel ikke kjedet meg et sekund jeg har spilt. Jeg kan telle to kamper jeg har slitt med tilkoblingen online, ellers har alle kamper gått knirkefritt. Event matcher, All Star, Classic, For Fun, For Glory, samling av trofeer, musikk osv. Synes det ikke er helt passende å koble ordet kjedelig til dette spillet.

  6. Twilight Princess havner faktisk langt oppe på min liste. Likte det rent visuelle og den mørke og dystre stemningen i spillet. Ocarina of Time og Majoras Mask er jo selvfølgelig hakk i hæl, men de spilte jeg såpass seint som på Gamecube, så jeg har nok ikke samme forhold til de spillene som de som opplevde dem på Nintendo 64.

  7. Å nei... nå er nok wow ferdig (igjen).... Begynner å bli helt latterlig...å høre det hele tiden.

     

    Skjønner godt at subscribsene går opp ved en expansion for så å synke igjen, noen går fortere lei enn andre. Selv for en wow-veteran som meg selv, går det opp og ned. Veldig intensivt i en periode, for så og si ikke spille i det hele tatt på en måned eller to.

     

    Angående Mists of Pandaria, så synes jeg det har vært en god utvidelse. Utrolig mye å gjøre, litt mye grinding til tider, men fortsatt mye mer nytt enn i tidligere utvidelser. Throne of Thunder synes jeg et godt designet raid, med mange interessante bosser og Siege of Orgrimmar er også et raid jeg har stor tro på.

    Angående LFR som folk har så mye imot, så synes jeg det er helt greit at spillere med mindre tid enn andre kan få oppleve end-game raids. Guilder raider fortsatt på Heroic-vanskelighetsgrad så jeg føler ikke LFR har ødelagt for guild raiding. .

     

    Nei....Wow er nok ikke ferdig enda gitt, ikke på langt nær.

  8. Nå må folk huske at det her ikke er Solid Snake, det er Big Boss. David Hayter hadde ikke stemmen til Big Boss i Metal Gear Solid 4 heller, så en SÅ stor skandale er det da ikke.... Selv om Solid Snake er klonet fra Big Boss, så er de i og for seg to forskjellige personer.
    Problemet er vel heller at David Hayter spillte Big Boss i Snake Eater. :)

     

    Stemmer det. Men nå er Big Boss en del eldre i dette spillet, så sånn sett kan jo det til dels forklare hvorfor han har "forandret stemmen" :p Nei altså, ville selvfølgelig hatt Hayter selv, men ser det ikke som noe "skandale" at han ikke er med. Og i hvertfall ikke som noe grunn til å ikke kjøpe spillet.

  9. Jajaja, og folk vil fremdeles ikke innse at WoW fremdeles er, har vært og vil bli et av de mest populære spillene gjennom tidene eller? MoP er rett og slett fantastisk, gleder meg til hver gang jeg logger på WoW nå, Selv om jeg synes Cataclysm var helt ok, er dette omtrent toppen av kransekaka. Så jeg føyer meg inn i rekken av folk som har fått samme positive opplevelse fra MoP, også får "haterne" bare fortsette å være sjalue på at de ikke får ta del i dette (fremdeles) fantastiske spillet! Thojei.

  10. Er vel ikke akkurat uventet dette. WoW er jo inne i en lang dødtid nå frem til MoP release, da vil de nok se en økning igjen. Har jo ikke skjedd noe nytt i WoW på et snaut år, og da er det jo naturlig at en går lei. Selv har jeg Annual Pass, og logger egentlig bare inn for å dra inn litt gold til MoP :)

     

    Føler at det er flere aktive spillere som gjør dette :p Er ikke spesielt mye å gjøre på Wow akkurat nå, jeg har også Annual Pass, men driver for det meste med League of Legends samme med venner nå, mens jeg venter på at MoP skal komme ut.

  11. Takk for innspill folkens. Likte spesielt den til 10 899, men den kan bli litt i dyreste laget for en fattig student :p

     

    Men sånn generelt sett. Er det bedre å velge en PC med f.eks Intel Core I5 i stedet for I7, men som har bedre skjermkort (f.eks NVIDIA GeForce GTX 560M i stedet for NVIDIA GeForce GT 540M)? Det er ikke nødvendig at alle spill skal kunne kjøres på full oppløsning heller, bare det blir bedre enn på f.eks PS3.

     

    Nå vet ikke jeg forskjellen på I5 og I7 heller, men er skjermkortet viktigst når PC'en skal brukes til gaming?

    Og må prosessoren være Quad Core for best utbytte, eller holder det med Dual Core? (Ja, når det kommer til PC specs så er jeg helt sopp xD)

  12. Tenkte å bytte ut laptopen min, siden den begynner å bli litt utslitt.

     

    Har vurdert en stasjonær, men har egentlig lyst til å fortsette med laptop, siden jeg bruker den når jeg studerer og i tillegg til at jeg er mye borte hos venner når jeg gamer.

     

    Så da har jeg egentlig lyst på en bærbar pc som kan dra de fleste spill relativt bra.... bør ikke være det alle beste til 11-12 tusen, men den bør være mer enn god nok til å kunne kjøre spill som Skyrim når det kommer.

     

    Her er spesifikasjonene til pcen jeg har nå (Acer Aspire 7738G)

     

    Intel Core 2 Duo T6600 Processor

    4 GB Ram

    NVIDIA GeForce GT 240 M

    4 GB DDR3 Memory

    17.3 HD+ Led LCD

     

    Kjører blant annet Wow på denne uten spesielle problemer (men kan ikke kjøre på maks ytelse).

     

    Har sett litt og funnet denne

     

    Noen med litt ekstra peiling på PC, som kan vurdere den? Greier den de fleste spill relativt bra? Eller må jeg gå over til stasjonær om jeg vil kjøre spill i over middels/høyt i ytelse?

  13. Jeg testet ut pcen på http://www.systemrequirementslab.com for å sjekke om den kan kjøre Skyrim... er en 2 år gammel laptop :p

     

    Det pcen ikke besto på testen var (recommended specs):

     

    CPU:

    Recommended: Quad-core Intel or AMD CPU

    You Have: Intel® Core2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz

     

    CUP Speed:

    Minimum: Dual Core 2.0 GHz or equivalent processor

    You Have: 1.8 GHz

     

    Video Card:

    Recommended: DirectX 9 compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1 GB of RAM (NVIDIA GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon HD 4890 or higher)

    You Have: GeForce GT 240M

     

    Betyr dette at det kommer til å lagge som faen og jeg må kjøre grafikken på det laveste om jeg velger å prøve PC-versjonen?

     

    PC-en besto heller ikke testen på Lotr: Online og Heroes: Might and Magic VI, som jeg har på pcen, og der jeg merker grafikken er litt laber... jeg kan heller ikke kjøre WoW på Ultra....tror jeg har midt i mellom Medium og High,

     

    Noen med tålig peiling som kan hjelpe? Burde jeg gå for PS3 versjonen eller går det akkurat på laptopen min?

×
×
  • Opprett ny...