Gå til innhold

Fredrinco

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fredrinco

  1. Kun Android som gjelder ja. De aktuelle er S5, Nexus 5 og Xperia Z3. Tidligere har jeg hatt S2 og S3, og var godt fornøyd med de, selv om jeg følte de ble noe trege etterhvert, men det var når de begynte å nærme seg 2 år tror jeg. Xperia Z3 og S5 er jo begge vann- og støvtett, noe som er fint å ha. Jeg er noe usikker på størrelsen til Z3, den virker kanskje litt stor utifra sammenligningen på denne siden: http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Samsung-Galaxy-S5,Sony-Xperia-Z3,Sony-Xperia-Z3-Compact/phones/8202,8764,8744 Compactversjonen synes jeg blir for liten. Nexus 5 har jo fordelen med at den får oppdateringer med en gang, og den er 2000kr billigere. Ellers er vel telefonene nok så like? Jeg lurer på om det er noen grunner som gjør at jeg bør velge akkurat DEN telefonen.

  2. Hei! Det er nå tid for en ny telefon etter at jeg klarte å knuse skjermen på min S3. De jeg har sett på som tilgjengelig er Samsung S5 og Nexus 5. Samtidig har jeg hørt mye bra om Xperia Z2, som også scorer høyest på de fleste tester (?). Nå kommer jo også Xperia Z3, men føler at den kanskje blir i det største laget, og Z2 er vel cirka samme størrelse. En klar fordel med Nexus 5en er jo selvfølgelig prisen, men tenker også at det er en stund siden den kom ut.

  3.  

    Det er jo vanskelig å måle stygt spill i andre ting enn kort, i alle fall sånn i ettertid. Jeg ser ofte Arsenal spille og synes ikke de er et utpreget stygtspillende lag, men det hender jo der også, akkurat som med Chelsea i går.

     

    Jeg synes bare det er greit å feie litt for egen dør, før man kritiserer andre.

    2013/14 - 2 røde på Arsenal, nest flest, Sunderland leder ovelegent med sine 5.

    2012/13 - 5 røde på Arsenal, flest i Premier League. Andreplassen på lista hadde 4 (Stoke, West Brom og Newcastle)

    2011-12 - 4 røde på Arsenal, på delt sjetteplass på lista.

    2010-11 - 6 røde på Arsenal, delt andreplass på lista bak West Brom.

     

    Til sammenlikning hadde United 5 til sammen på disse tre og en halv sesongene, hvorav tre av dem kom for tre år siden.

    Vel, vi blir ihvertfall straffet da, imotsetning til f.eks motsanderen vår i kampen i går.

×
×
  • Opprett ny...