Gå til innhold

Syncz

Medlemmer
  • Innlegg

    1 177
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Syncz

  1. Livet er for kort til å spille/gjøre noe man ikke liker. Ta litt kontroll over livet sitt kanskje? Selv sluttet jeg med wow da jeg ikke lenger ville prioritere raids over venner og trening

     

    Raider du 2-3 ganger i uken har du da tid til alle? Trener annhverdag + venner i helga og klarer 3 raids i uka også :p

  2. Mitt tok kvelden i dag. Msi gtx 770. Begynte å bli gammel dog, men ville ikke oppgradere før jeg kunne spille nye spill på ok settings, men alas ble nødt til det nå (måtte sette inn mitt gamle 5850 hd for å kunne gjøre noe)

     

    Spørsmålet er 1060 eller 1070... Orker ikke å punge ut for 1080 for er ikke laget av penger. Men er den ekstra tusenlappen for 1070 verdt det?

  3. Satt og så på noe youtube mens jeg spilte wow så ble det veldig destorted sound og grafiske feil på skjermene så gikk begge i standby, youtube gikk fortsatt så restartet maskinen. Nå er den i endless loop får ikke startet og den går inn i automatisk repair mode. Masse striper over på skjermen som går bort og kommer frem igjen når jeg muser over. Samme når jeg startet MSI biosen. Er det grafikkortet som har sagt hadet eller er det noe annet?

  4. Jeg speider en stund på spillere for jeg kjøper dem. å når jeg kjøper dei har spillere 4 1/2 til 5 stjerner i potensial. Bruker spillerne fast hele tiden i den posisjonen de er best i. men så etter en halv sesong så er det plutselig bare 3 stjerner der. hvorfor er det sann? :)

     

    De stjernene er vel relasjon til resten av laget, så hvis resten av laget har blitt mye bedre så drar det ned stjernene på den spilleren. Ellers har de fått mer info om spillerern og hadde kanskje overvurdert han den første gangen

    • Liker 1
  5. Ble litt seint kjøp av dette men fikk det mye billigere en steam sin pris iaff. halv pris faktisk.

     

    Ble min vanlige start med Everton med transfer update. Herjer i ligaen etter en slapp start og klarte utrolig nok å komme på 2dre plass etter et suverent city, a poeng med man utd. Tok som regel poeng mot storlagene, men avga mot de små hehe.

     

    Spiller en 3-2-2-1-2 formasjon med 3 CB 2 WB 2CM 1 CAM og 2 angripere, noe lik Everton sin tatikk in zie real life og fungerer som smurt. Baines og coleman er dødlige forover. Holgate er utrolig selv første sesongen og tilogmed jags spiller bra.

     

    Barkley og lukaku er helt sinnsyke da, men lånespilleren valencia spilte så bra at jeg har lyst å signere han... 

     

    Får se neste sesong hvordan det går. Prøve å få nye CB for aldrende williams og jags, men de gode blir snappet av bedre klubber.

    • Liker 1
  6.  

    Trengte en sesong for å få mine endringer og lag inn, men sesong 2 ble litt av en crushfest

    Har du en link for den editen du bruker for lavere divisjoner? :)

     

     

    Sorry så ikke den. Fant den på FM Norge, måtte legge inn Halsøy selv da (de er i FM databasen, bare ikke i noen div)

     

    Klarte endelig å komme meg opp fra 3dje div. Mange år her nå med 2,3 og 5 plass tror jeg. Bruker nesten bare ungfolk fra mitt eget lag siden de er oftes bedre enn spillerene i divisjonen her.

     

    Mange tippeligaklubber betaler ubulupriser for folk som spiller bra for meg så finansene holder enda, får se om jeg klarer å holde meg oppe siden jeg selger de beste spillerne mine hvert år xD

    post-262771-0-63532200-1454099937_thumb.jpg

  7. Kjøpte dette endlig i går, seneste jeg har kjøpt et FM spill, men har vært veldig opptatt i det siste.

     

    Men hver gang jeg skifter på instillingene har jeg infinate loading screens... Må slette instillingene i appdata hver gang og begynner å bli temmelig irriterende. Kjørte først med kit og facepacks men slettet dem for å se om det var problemet...

     

    Noen som har noe aning?

  8.  

     

     

    Ugh hvordan bytter jeg til melee uten å unequippe våpen i pip boy. Har moddet power armor med ekstra melee attacks så hadde vært fint å kunne bytte til det kjapt.

    Som jeg forstår det går det ikke å unequip våpen per i dag så du bare blir stående med "fists". Du må i menyen for unequiped / unarmed combat. Mulig jeg har oversett noe(?).
    Man kan holster weapon ved å holde inne R iallfall (på pc).
    holster ja, men i det man trykker venstre mus kommer våpnet opp igjen. Full unequip, slik at man kan slåss med bare nevene i power armor uten å måtte gå inn i pipboy hver gang for å huke av våpen

     

    Det er problemet og har enda ikke funnet noe svar, Ganske så irriterende bruker fists for å drepe molerats etc etc

×
×
  • Opprett ny...