Gå til innhold

Beyercüst

Medlemmer
  • Innlegg

    156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Beyercüst

  1. men byggekvalitet og batteri er elendig.
    Hva er det med byggekvaliteten som er elendig på Galaxy S II?

     

    SII bruker en annen type plastikk enn One X, derfor sier han at byggekvaliteten er elendig. Har forresten igjen å så en SII med skadet skall. At lakken på HTCs telefoner flakker av gjør telefonene svært lite attraktive etter kort stund. Fint å se at de har fikset på dette.

    • Liker 1
  2. Bare meg, eller har det vært nesten vært merkelig lite hype rundt denne lanseringen i forhold til f.eks Windows 7 betaen? Hvertfall i norsk media. Kanskje det har noe med stabiliteten til Windows 7 å gjøre, i forhold til Vista?

    De er vel mer Apple-freaks hele journalist-gjengen. Og for å være ærlig er det ikke mange som bryr seg om en uferdig Windows-versjon, eller et annet OS for den saks skyld. Windows er for den gjennomsnittlige bare... Windows.

     

    Men uansett, noen som vet om en liveblogg eller noe som jeg kan følge idag?

  3. Nå må Samsung slutte å lansere telefoner i hytt og pine. Dette fører bare til mer trøbbel når de så må oppdatere alle modellene sine.. De burde klare seg med 5-6 enheter til sammen. Til dags dato har de 19 på det norske markedet (inkl tablets).

     

    Tror ikke de som kjøper slike mobiler (de i den billigere prisklassen) er like opptatt av oppdateringer som de som kjøper de aller dyreste modellene, men at de burde ha færre modeller, som da hadde (forhåpentligvis) resultert i en bedre gjennomført mobil er jeg enig i.

×
×
  • Opprett ny...