Gå til innhold

Coastkey

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Coastkey

  1. hmm. Lurer på om jeg må kjøpe dette spillet. Er det noen som synes det er bra eller er det så ræva som folk vil ha det til?

     

    Kjøpte spillet når det kom ut men det var mange problemer så jeg la det bort. Tok det frem for et par uker siden og det er stor forskjell. Alt virker bra for meg og har ikke spilt mye annet siste par ukene. Så om du liker Fallout serien tror jeg du vil like dette.

     

    Litt annerledes siden du må drikke og spise regelmessig, men coop er bra selvom du fint kan spille alene og med denne utvidelsen så tror jeg det blir veldig bra.

    • Liker 1
  2. Jeg elsker open world spill som har mange små historier. Som Fallout New Vegas der du kan snuble over en bygning og ved å lese terminaler og notater i bygningen oppdager en historie om folkene som bodde i bygningen før verden gikk til helvete. Eller alle historiene man finner i bunkerene man finner rundt omkring.

     

    Har Fallout som favorittspill selv og synes RDR 2 er et av de tregeste, lineære spill som kom ut i 2018. Alle sa det var så bra, men så fant jeg ut at de har brukt nesten 2 milliarder!!! på markedsføring, og det forklarer hvorfor så mange ga dette toppscore.

     

    Ideen er forsåvidt god, men etter 25 timer så hadde jeg ikke brukt hodet en eneste gang. Du får beskjed om hvor du skal stå, gå og hvilke våpen du skal bruke og du skal alltid følge etter noen. Ulidelig tregt og kjedelig og for meg så er dette et kroneksempel på hvordan tonnevis med penger på reklame påvirker folk.....

    Som Falloutfan vil jeg anbefale deg å spare pengene til nesten hvilket som helst annet spill. AC Odessey f.eks med smoothe bevegelser, kjempekart, masse å gjøre, ekte HDR(i motsetnng til RDR 2 selvom de førsøkte lure folk til å tro det) og underholdning på et helt annet nivå enn RDR 2.

  3.  

    Spillet er laget tregit, så folk skal bli irriterte og desperate så du kjøper ting med ekte penger.

    Så ene og alene laget for å dra penger ut av lommeboka til folk.

    Spillet er beskrevet som rett og slett treigt og kjipt pga hvor treigt du du låser opp ting. 

    Det er som at man skulle innføre 20km farts grense på E18 med mindre du betalter 10 000kr i månden da kan du få kjøre i 110.

     

    Oppfatter dette som pur syting.

     

    Du kan jo fint grinde deg til det. Tenk om du var gitt alle våpnene pladask fra starten av, så gørr kjedelig ting da måtte ha blitt. Du svarte ikke på spørsmålet mitt heller. Har de innført betalt opplåsning av ting enda?

    He-he-he, du ser ut til å være en fanboy uten evne til å forstå at det faktisk er mye dårlig i spillet. Flott at du liker spillet, men slapp av litt da.

     

    Spillet er det tregeste og kjedeligste spillet som er laget iår, og sammenlignet med de aller fleste spill de siste 2-3 år, så er det som å gå 10 år tilbake i tid.

     

    Til dere som vurderer å kjøpe så er det nok det at de brukte vanvittige 2 milliarder kroner på markedsføringen som gjør at folk er blitt litt sveiseblinde på kvaliteten på spillet og gir det 10/10, men spillet er overhypet og ingen av mine venner som kjøpte spillet gidder spille det noen uker etter utgivelse.

  4. "Det at man faktisk må dra tilbake hammeren på revolveren mellom hvert eneste skudd, gjør skytingen grundig og upresis på en måte som vi ikke er vant med, men som muligens støtter opp under våpenteknologien som fantes på slutten av 1800-tallet. At hesten din begynner å klage fordi den er sulten, skitten og skremt over en eller annen rotte i veien slik at man må klatre ned for å tilfredsstille dens mange behov, er nesten like involverende som å ha et ekte kjæledyr."

     

    Disse tingene er helt fint. Det som ødelegger for meg og de jeg spiller med er at dette er en historie og ikke et spill.

    Ikke noe galt med historien heller, men man er aldri med i spillet. Man tar ingen egne valg og hele historien så følger man bare et script. Det gjelder også for bevegelser hvor Rockstar bestemmer hastigheten de fleste steder.

    He-he-he, hvem er det som raner en bank og går i sneglehastighet bort fra åstedet...

     

    Istedetfor å analysere dette ihjel så det tilslutt blir "korrekt" av dere å gi en 10/10, så tror jeg dette er så enkelt som at det er en vanvittig treghet i hele spillet i tillegg til at man hverken bruker skills eller hodet og det rett og slett er kjedelig for majoriteten av spillere i lengden

  5. Du formelerte deg til at det fortjente 8/10 maks pga mangel av klær og våpen i går. Hvis du hadde eller kommer med bedre argumenter for hvorfor det fortjener lavere karakter enn det de gir så hadde jeg respektert meningen din selvfølgelig.

     

    Jeg tror anmeldere har blitt påvirket av den vanvittige markedsføringen på dette produktet. Mellom 1,5 - 2 milliarder!!!! kroner har gått med å markedsføre. Folk blir lett litt halvblinde da... Skal man gi 10/10 så skal det være perfekt og det er langt ifra perfekt.

     

    Det har ikke HDR som lovet. Grafikken er superoverhypet.

    Det er bugs hvor NPC forsvinner som selvsagt er noe å trekke for

    Det er store problemer med hakkete bilde.

    Det har samme klossete bevegelser som GTA, mens Destiny, Fallout, Farcry og ikke minst AC Odyssey har smooth og spillervennlige bevegelser. Synes det burde trekkes 1 eller 2 poeng fordi Rockstar ikke har utviklet seg særlig på dette feltet mens de fleste andre har jevn og behagelig bevegelser.

    Det er svært dårlige løsninger på meny og på fast travel.

    Terrenget er laget slik at freeroaming/sandbox ikke er mulig i den grad det er i de fleste andre lignende spill og man blir ridende i verdens tregeste tempo att og fram på de samme veiene hele tiden. 

     

    Selve spillet kan nesten ikke kalles et spill fordi du ikke gjør noe som helst. Du følger etter noen i et etterhvert idiotisk tullete tregt tempo og du kan som i kjent Nord Koreansk stil ikke gjøre annet enn å følge kommandoer om hvor du skal gå, hvilke våpen du skal bruke, hvor du skal stå. Mer enn 80% av spillet er å følge etter noen og ikke en eneste gang bruker du skills eller hodet. Siden alt man skal gjøre er bestemt av utviklerne, så faller interessen min som liker å spille et spill og ikke bare se på et spill.

     

    Jeg gledet meg til dette, men tror ikke jeg har spilt et spill noensinne som er like langdrygt og kjedelig som dette og synes 4/10 er en riktig beskivelse av dette som et spill.

  6.  

     

    Er det norn som har tips til hvordan man kan tjene caps? Er det bare å gå rundt og håpe man finner det?

    Hva skal du med caps? Bortsett fra de 2k man trenger for hus i diamond city har jeg ikke kjøpt noe siden jeg dasset rundt i startområdet. 

     

     

    Har stilt spørsmålet før i tråden, jeg klarer meg fint uten caps, og kjøper aldri noe.

     

    Det er en achievement som heter benevolent leader, og om du vil ha denne må du helst ha mer enn 10-12 000 caps.

  7.  

    60fps er så undervurdert.

    (lol, jeg leste overvurdert) så fjernet kommentaren.

     

    anyways, noen andre som sliter litt med forza 6?ikke på en negativ måte altså. Men hadde utwllige timer og wins inne i forza 4 og syntes det var kjempelett med alt på det vanskeligste. plutselig når forza 5 kom slet jeg med å kontrollere bilen osv, men sluttet å spille det siden det sugde. Og nå ser det samme igjen, lite fornøyd med å måtte sloss og kjempe med bilen for å komme på førsteplass mot average drivatars, tror det er at jeg ikke har antispin som gjør det, men jsr noen andre merket at de sliter mer med skrens?

     

     

    Du må være mer følsom på fingeren i Forza 6. Bruk tunede biler eller tune selv er nødvendig i noen tilfeller for å vinne. Også er det jo litt moro at det er et par Drivatars som er vanskelige å slå. Dessuten må du jo ikke vinne, holder med topp 3

     

    Dersom du sliter med skrensing er det antageligvis kjørestilen din. Ikke meningen å være stygg, men lite tvil om F6 er beste i serien til nå. Veldig god feedback på bilen og lettere for uerfarne å tune bilen. Dersom du ikke liker/har tid til å tune er det hundrevis av gode tunes for de fleste biler. Ellers hjelper jeg deg gjerne med tuningtips eller tunede biler.

  8. Det er en achievement som er å starte på siste plass(24) og vinne online. Det ser veldig vanskelig ut siden det er random plassering på startlinja, men om vi klarer samle 24 stykker og kjøre noen løp online kanskje noen av oss får det til med litt hjelp. Ingen som har klart denne på Trueachievements enda.

     

    Noe interesse?

    • Liker 1
  9. Hvordan føles det ellers da, om du ser bort ifra drifting? 

     

    Og hva er RWD (ja, jeg er nabb)?

     

    Rear Wheel Drive 

     

    Kan faktisk ikke legge merke til at jeg spiller Forza 6, det virker som Forza 5. Enig at regn er superkult, men "alt" annet er likt. Kjøring, oppgradering og tuning er det samme, men det er litt "flatere". Burde vært noe poengsystem eller noe i career. Ikke noe incentiv til å vinne fordi det er ingen gevinst ved seier og ingen poeng eller lignende så career blir fort kjedelig.

     

    Noe info er fjernet for de som liker å tune(displacement og launch er borte) og etter å ha spilt ProjectCars en stund, kjenner man at det er litt mer arcadish enn jeg hadde trodd før jeg spilte Project Cars.

     

    Alt i alt; man vet hva man får om man kjenner Forza 5, og med mye biler og mye baner så er det moro i ganske lang tid fremover. Liker du ikke Forza 5 vil du antageligvis ikke like dette.

  10. Vel, Ian Bell er en stor feit grådig gris, som behandler kundene som spedalske, og det at han skal hente mer penger på denne måten 1 time etter at han sier PCars vil bli utviklet og jobbet med i mange år sier en del. Gå på forumet til SMS og se på svarene til grisen Bell. Direkte frekk, nedlatende og rett og slett ekkel.

     

    PCars hadde en god del bugs som har blitt til andre bugs etter patch. Folk kan ikke spille karrieredelen og mange småfeil. Det å sette ansatte på et nytt spill når det er finansiert på denne måten, når det første spillet er uferdig, er forhåpentlig såpass frekt at folk reagerer og ikke gir penger.

     

    Spill er jo det eneste produktet i verden det er lov å selge halvferdig, og om spillere skal betale på forskudd for halvferdige spill som aldri vil fullføres, begynner det ligne på svindel.

  11. Hehe. Ja, å spille bilspill med kontroll blir ikke bra nok for meg heller. (og for å være ærlig så er jeg ubrukelig dårlig uten ratt) Jeg synes et hvilket som helst ratt er bedre enn kontroll, men et strikkbasert ratt vil gi enda mindre "feel" enn et slik adapter..

    Vanskelig valg, det spørs hvor mye penger man vil investere..

     

    For meg ville det bli slik: kontroll<strikkratt<adapter<kompatibelt ratt.

     

    Jeg har brukt kontroller i mange år og kjøpte 458 rattet til PCars, og jeg synes det er en drøm å spille dette spillet med det rattet. Har 40-50 venner som spiller Forza og PCars, og på leaderboarden på Forza er jeg som regel nummer 4-6 av disse vennene. Nå, med ratt er jeg sist av alle. Regner med at det er litt tilvenning som skal til, men for å være på linje med de andre må jeg bruke kontroller, så jeg er antageligvis ubrukelig dårlig med ratt :ohmy: . Sitter du laidback eller som en racingsjåfør når du spiller?

  12. Dette blir bare off topic anyway. Poenget mitt er at dette spillet kan fint komme på Wii u

     

    Vel, poenget ditt er feil. I hovedsak er det dekkene(simuleringen) som hindrer Wii u og ifølge Ian Bell som leder hele operasjonen rundt PCars kjører spillet i dag på max 23fps(kraftig maskin ja...) og de vil se på E3 om det kommer info om ny konsoll fra Nintendo før de gjør noe mer. Han sier det også er økonomi inne i bildet, så det vil uansett ikke bli gjort noe før slutten av juni etter E3

  13. Helt greit å måtte innse at spillet ikke lar seg gjøre på WiiU. Men, all den tid de "lovet" å lansere spillet på WiiU, så er det passelig udugelig å komme med dette nå.

    http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?27717-Information-on-Nintendo-versions-of-pCARS-(some-wailing)&highlight=Nintendo

     

    Hvem har lovet? Ifølge Ian Bell var det PC som var utgangspunktet og så utvidet de til Xbone og PS 4. Ikke ment å lage dette til Nintendo ifølge WMD.

  14.  

     

     

     

    Helt greit å måtte innse at spillet ikke lar seg gjøre på WiiU. Men, all den tid de "lovet" å lansere spillet på WiiU, så er det passelig udugelig å komme med dette nå.

    Tja, burde jo luktet lunta for lenge siden når det aldri ble diskutert noe om utgaven.

     

    Poenget er jo ikke om jeg greier å lukte lunta eller ikke - eller hele "gamingmiljøet" for den saks skyld. Poenget er jo at en mer eller mindre offisiell uttalelse som dette burde burde kommet for lenge siden, ikke først nå. Det fremstår jo litt udugelig å først nå finne ut at "nei pokker, vi greier nok ikke få dette til WiiU likevel", når de i begynnelsen proklamerte at spillet skulle komme til WiiU. Jeg er riktignok litt snurt fordi jeg er en av få i den antakeligvis svært marginale gruppen som hadde tenkt å anskaffe dette spillet til WiiU, men det overskygger ikke det faktum at dette fremstår litt klønete (med forbehold om at jeg ikke har noe innsikt i utviklingen av spillet forøvrig). 

    http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?27717-Information-on-Nintendo-versions-of-pCARS-(some-wailing)&highlight=Nintendo

    Ifølge WMD har det aldri vært meningen å lage dette spillet til Nintendo.

  15. Jeg har også lyst på Project Cars, men har lest at xbone versjonen er en del dårligere enn til PS4 og PC. Mangler lobby og at den sliter litt med frame rate på noen baner... Noen som kan bekrefte/avkrefte? Fungerer det greit? 

    Gikk fint for meg å kjøre online med Xbox. Rask og enkel meny online.

     

    Glemte si i forrige post at det ikke er en "vennedel" så man må lete på leaderboard etter venners tider :huh: . Dette er et stort savn for meg, men her også kommer en patch.

  16.  

     

    Er det noen som har testet Project Cars på XBO?

    Hva slags type spill er det? Simulator, arcade?

     

    Mer simulator enn arcade. Forza er tingen om du er ute etter noe som er balansert mellom disse.

     

    Jeg har Forza og trenger noe nytt =)

     

    Project Cars er, om du har ratt, langt bedre kjøreopplevelse enn Forza. Det er litt problemer med kontrolleren på Xbox, men det kommer patch for det snart. 

     

    Som vanlig er det noen småbugs, og på et par baner dropper FPS en del. Det skal visst forbedres.

     

    Utover det å tune bilen, er det lite du kan gjøre med farger/liverys. Ingen paintshop og ingen kjøp av biler. Alle bilene er åpne fra første stund. Mange forskjellige "views" og de har gjort en god jobb med at du kan velge under forskjerm, på panser, midt i cockpit, bak rattet, på taket og Chase view. Et par ekstra muligheter i forhold til Forza og det er en helt annen følelse å kjøre dette med helmetview enn det Forza var. 

     

    I tillegg til billøp, er det karting i 125cc og 250cc klassen, med kartingbaner, og det synes jeg var bra. Morsomme å kjøre.

     

    Kan begynne karriere hvor du vil, og det er mulig å begynne i kart og gå helt opp til LMP1.

     

    For meg er dette et av de bedre spillene til Xbox One.

  17. Her var det mange sinte sjeler som ikke likte det jeg sa nei.

    "Ulovlig" å laste ned musikk og filmer fra piratbay også. Folk gjør det for det. Aldri hørt om noen her i Norge som har blitt straffet for det heller. Det er så 30+ holdninger på enkelte her inne.

    Popcorntime er ikke noe anderledes enn fks hva andre nettsider tilbyr av filmer/serier som har eksistert i flere år uten å blitt tatt ned. Du laster ned innholdet på netflix på samme måte som du laster med innholdet på popcorntime. Altså streaming. Nå er såklart ikke det synlig fordi serverne hos netflix sørger for at det ikke er synlig eller såkalte "ventetid" er et par hundremillioner forskjell på disse to.

     

     

    Popcorn time har aldri vært på Xbox Tommx. Innholdet finnes på andre "ulovlige" nettsider, det er bare at isteden for at det er noe uoversiktlig på nettsidene så har alt blitt samlet på et program alla netflix. Bare at det selvfølgelig er ulovlig. Men jeg gidder ikke å støtte netflix fks som tjener grådig fett allerede men allikevel har omtrent like ræva innhold det hadde første året. Er forsatt ikke i nærheten av å være like rask, ha mye innhold og legge ut nye episoder så fort de har vært på tven. :)

     

    Men som sagt. Hadde enkelte ikke vært oppvokst på 70 tallet så hadde kanskje tonen vært anderledes. Lever tross alt i 2015 hvor slike ting ikke blir straffet for..

    Men får så være, jeg forventet ikke så mange svar, var bare et svar til alle som brukte netflix at jeg ikke skjønner hvorfor folk gidder å betale for noe så dårlig når man kan få noe så mye bedre gratis.

     

    Regner med at du stjeler det meste du eier da, siden argumentet ditt er at Netflix tjener mye penger. Jotun tjener enormt, så helt greit å stjele maling ikke sant? Porsche da. De tjener også enormt med penger. Greit å stjele da selvsagt....

     

    Folk som drar argumentet, "de tjener så mye penger at det er greit å stjele", har fint liten verdi i samfunnet..... Selvsentrerte, snyltende griser. 

  18. Fatter ikke at folk bruker netflix eller andre betalings tjenester. Innholdet er latterlig dårlig, nesten aldri oppdatering, nesten aldri fulle serier som regel halvparten. Som oftest blir ting også fjernet etter en stund. Ikke spør meg hvorfor.

    Var glad jeg fikk sett ferdig det meste som faktisk var verdt å se med de 2 gratis månende jeg hadde.

    Jeg bruker popcorntime nå. Nye filmer og serier(episoder) blir lagt ut nærmest med en gang. 720-1080 kvalitet på alle, til og med norsk teksting på de aller fleste. Om det er noen serier/filmer som mangler så bruker jeg bare putlocker.. Selvfølgelig ikke apper for dette som jeg vet. Så blir jo bare titting på laptop men kobler den lett til tven om det skulle være et problem.

     

    Har ingenting med at jeg er fattig, men det faktumet at det er smarter og samtidig bedre(med mindre du kanskje har en familie og et par barn da kan jeg forstå det mer), samtidig som det er andre ting jeg heller vil bruke pengene på.

     

    Ulovlig eller ei. Hvem i all verden bryr seg.

     

    Ha-ha-ha, ja, du er rene geniet og det med lover og sånn er jo bare dumt.....Ganske morsomt at du ikke ser hvor uendelig selvsentrert egoist du fremstår med et slikt innlegg. Forstår du egentlig selv hva du skriver??

    • Liker 1
  19. De nye GTA-spillene er ikke helt min smak... Vet ikke hvorfor egentlig, men de fenger meg ikke. Har forza horizon 2(?)-demoen, fenget heller ikke... Tror jeg begynner å bli gammel, og har vanskelig for å nyte spill på samme måte som før i tiden.

    Vel, GTA må nesten spilles med andre fordi singleplayer/career er ulidelig kjedelig. Vi snakker om å kjøre i rushtrafikk i 10 minutter, for deretter å følge etter noen i 10 minutter også trykke på en knapp. Når man da har biler som ligger like godt på veien som en kano, og kamera som snur seg rundt og forvirrer, i tillegg til at bevegelsene er alt annet enn smooth på toppen av det å bevege karakteren er utrolig slitsomt. Online derimot er det ganske morsomt om du venner deg til bevegelsene.

     

    Når du nevner at du er gammel kan jo jeg som er rundt 50 og spiller mye med litt eldre, gi noe tips. Child of Light er litt annerledes og kanskje noe for deg som har blitt gammel som du sier. Trials er noe vi gamle liker godt(har 40 venner som spiller det og vi er fra 25 til 50 år gamle). Farcry som noen nevnte er enkel moro. Screamride er enkelt men morsomt. Rory McIlroy PGA kommer snart og kan bli noe vi gamlinger kan like.

  20. Fikk akkurat melding fra xbox live med velkommen til preview programmet!

     

    Er ganske gira! opplever man mye problemer om man joiner?

     

    Eller er det bare fryd og gammen : )

     

    Har vært med siden begynnelsen og har ikke opplevd et eneste problem.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...