Gå til innhold

Thomasen

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thomasen

  1. Kommer ann på hvor serven står da.Står den hjemme hos en blir den ikke så bra for de har jo sikkert ikke mer en 128kb eller 256kb upload da lagger det.Men hvis den står på eks et bra senter som jobber med data har jo di sikkert 100 mb upload så da får de som spiller bra ping.du kan jo self ha en 100mb upload hjemme å men blir ikke det litt dyrt da?

  2. Sry men måtte jo inn på et annent team når n00ben endre ting etter andre har skrevet.Jeg måtte ikke drite mg ut.Det handlet jo egentlig ikke om yndligngs mat føsrt det handlet om hvem som skulle på tg i 2004.Men sry skal tilbake til tema,men jeg har jo skrvet min yndlings mat.

  3. En kammerat av mg testa om pentium 4 funket.For pentium 4 sier a før cpun når 100 grader skal datan slå seg av.Han tok av vifta på possesoren.Til slutt begynte hele datan å ule i 5-10 sek.Hva var graderen på da?..............................................................................................................................................................80 grader da slåknet datan.

    Så vi har alså testet ut om pentium 4 er som den skal.Er den det? JA

    Noen andre som hvet noe mer om pentium 4?

    hmm...Hadde dere tatt risken på det han gjorde?

  4. Kim du er så stygg du skulle hvert død han skrv ikke det.Han endra posten etter jeg hadde skrivd noen det stod egentlig skal non på TG til i 2004??? :D  :D  :D  

    Det skal jeg  :D  :D  :D  

     

     

    Slik stod det han er lame! Han tør ikke si det han står for. Når han plutselig får noen nytt inn i hue at det var kanskje litt lame av han.

    Han bruker 6 smiles på 2 setniger.Det er lame.  

    Synes ikke det er feigt når det egentlig stod Tg greia der så endrer han?

     

    Thomasen bare for og si det STFU IDIOT!

    ¨

    Faen du er så feig du må jo skjønne at du ikke kan endre etter at noen har komentert det.Du er n00b, skulle hvert banna fra hele hw! Har du sett alle meldingene du har levert inn.Over 70% er bare spam. Med hundretusen smilies.Det er LAME.Tenker noen er enig med mg der.Eller?

  5. Sikkert bra den,men ikke pynt opp datan din som et juletre.Hvis du ikke har noe du har gjort før på data.Jeg sier samma hvordan datan ser ut bare den er bra og funker.Jeg skjønner jo selv at det er litt kult å ha et tøft kabinet men ikke tenk så mye på utsende før du har nok penger til det og at datan er bra. Holt meg litt utenfor det vi skulle snakke om men jeg gir deg bare noen tips. Men hvis viften er bra å,så burde du kjøpe den for det er jo litt festelig med noe kult på datan å da :smile:

  6. Tror noen av det samme har jeg kjedd før her.Vi slet med å finne ut av hva det var men jeg tror det kan være noe med hovedkorte eller at det er noe galt med din strømforyning.Tror hovedkorte har fått en skramme.

     

    Bygde du pcen selv?

    Hvor kjøpe du datan?

  7. Kim du er så stygg du skulle hvert død han skrv ikke det.Han endra posten etter jeg hadde skrivd noen det stod egentlig skal non på TG til i 2004??? :D:D:D

    Det skal jeg :D:D:D

     

     

    Slik stod det han er lame! Han tør ikke si det han står for. Når han plutselig får noen nytt inn i hue at det var kanskje litt lame av han.

    Han bruker 6 smiles på 2 setniger.Det er lame.

    Synes ikke det er feigt når det egentlig stod Tg greia der så endrer han?

  8. Fondus teite regler når du bruker di selv. Se i reglene dine

    -Bruk ikke mer enn et utropstegn/spørsmålstegn.

    -Bruk emnefelt fornufdig.Ikke bare skriv hjelp!!!

     

     

    Hmm...Bruker ikke du 3 utropstegn der?????? :lol:

×
×
  • Opprett ny...