Gå til innhold

krest

Medlemmer
 • Innlegg

  527
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krest

 1. Prøver på manuell fokus uten resultat, men jeg klarer å oppnå fokus når jeg i instillingene på kameraet setter det til f/22 (max). Eneste er at jeg må sette opp iso og eksponeringstid betraktelig.

   

  Nå er jeg helt grønn på hvordan kameraet opererer med objektiver, men er der en fysisk mekanisme i objektivet som snevrer inn lysåpningen? Ser det er slik i de gamle minolta-objektivene mine. Dette kan jo forklare hvorfor jeg fikk fokus, at lyset som du sier går rett fram og ikke i vinkel inn på sensoren.

 2. Hei, har et Canon 450D som jeg har fjernet IR-cut filteret på, dette for astronomiske grunner :D Filteret er fjernet og ikke erstattet med et nytt et.

   

  Problemet er at jeg ikke når fokus ved lave brennvidder. Har et tokina 11-16 som ikke vil i fokus samt et 35mm og et 50mm som nesten kommer i fokus. Derimot med et 135mm kommer jeg lett i mål.

  Til å begynne med hadde jeg ingen objektiver til kameraet, men satte dette direkte på teleskopet. Så jeg vet rett og slett ikke om jeg kunne oppnå fokus før jeg fjernet filteret... :S Så lurer jeg på om det er noen der ute som har vært borti noe slikt før?

   

   

  Christian

 3. Hei, har et Canon 450D som jeg har fjernet IR-cut filteret på, dette for astronomiske grunner :D Filteret er fjernet og ikke erstattet med et nytt et.

   

  Problemet er at jeg ikke når fokus ved lave brennvidder. Har et tokina 11-16 som ikke vil i fokus samt et 35mm og et 50mm som nesten kommer i fokus. Derimot med et 135mm kommer jeg lett i mål.

  Til å begynne med hadde jeg ingen objektiver til kameraet med satte dette direkte på teleskopet. Så jeg vet rett og slett ikke om jeg kunne oppnå fokus før jeg fikk objektivene... :S Så lurer jeg på om det er noen der ute som har vært borti noe slikt før?

   

   

  Christian

 4. Hei, har fått brudd på lydkabelen til mitt Sennheiser HD650, andre gangen nå :0.

  Sist jeg fikk brudd kjøpte jeg en kabel som gikk direkte til 3.5 minijack. Hadde vert greiest med en slik en. Det er blitt en stund siden nå og har problemer med å finne steder som selger dette (i norge). Noen som vet om en forhandler?

   

  Christian

 5. Hei fikk nett opp en ny hdd til min acer ferrari 3200, orginalt hadde denne en 80 gb disk. Denne er nå skiftet ut med en wd 250 gb. Det jeg har gjort til nå er å flashe bios til verjon 3a27. (denne lå på acer sine sider). men problemet er enda ikke løst. Når jeg partisjonerer disken er det kun 131 gb tilgjengelig. Noen som har vært borti noe slikt tidligere?

 6. Hei, har skaffet meg to av disse aspire one :D en som faren min skal ha ombord på båten for å spille kabal, sjakk osv.. du vet ;D. Den som jeg har har er orginalt en den linux verjonen med 8 gb ssd, som jeg har satt inn en ekstra gig ram i. Så nå har jeg 1.5 gb minne. I tillegg har jeg lagt inn en strippet windows verjon. Men så skal jeg inn i bios for å stille opp videominne. Noe som ikke gikk bra. Kan rett og slett ikke velge noe her, muligheten for å stille opp videominne er "frøset". Noen som vet hvordan jeg kan gjøre noe med dette?

×
×
 • Opprett ny...