Gå til innhold

Rikoll

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rikoll

  1. Hmm.. volum rullehjul er kjekt.

     

    Cherry MX Blue klikker høyt... mange (inkl meg) synes det blir plagsomt.

     

    Forøvrig skuffa over kvaliteten på razer tidligere. Hadde et "Blackwidow".Det var tull både med drivere og elektonikken (brytere sluttet til slutt helt å registrere).

    Bytta til cmstorm (cooler master) tastaturer. Har ikke hatt problemer med dem.

     

    Jeg har hatt samme dårlige erfaringer med Razer før selv, både keyboard og mus. Overpriset plastikkræl etter min mening. Spiller liten rolle om det lyser i alle regnbuens farger eller ikke.

  2. Ble ekstremt skuffet av dette spillet. Har ikke spilt lenge (8-10 timer), men tror faktisk ikke jeg orker å spille det ferdig. Dialogene og troverdigheten til karakterene du møter på er helt på bunn, valg for karakterutvikling du har vel levelup er svært simplifisert og begrenset, og kampsystemet føles knotete og tungvint.

     

    Hvordan i alle dager det er mulig å gi dette spillet 9/10 er helt utenfor min fatteevne, men mulig spillet kommer seg voldsomt hvis man tvinger seg gjennom de første 10-20 timene.

    • Liker 1
  3. Kult. Morsomt å mimre litt sammen med dere! Quake (QuakeWorld, multiplayer mod'en) spilles fortsatt. EQL er en pågående 4on4 turnering, samt to duel turneringer. En på DM4 (The Bad Place), og en kun på Aerowalk. Blir også en endags rookie turnering nå på søndag, kun for ferske spillere.

     

    Har selv prøvd en drøss med nye FPS spill, men det alle har til felles er at selv 17 år etter, føles de seige, treige og kjedelige i forhold til Quake 1.

     

    Om noen skulle være interessert i å følge med på kamper, eller tilogmed spille igjen selv og slikt, står det meste av aktuelt på http://www.quakeworld.nu

     

    Andre linker:

    EQL19: http://eql.quakeworld.nu/eql19/

    DM4 tourney: http://quakeworld.challonge.com/thebadplace

    Aerowalk tourney: http://quakeworld.challonge.com/aerowalk

    Rookie tourney: http://refragged.com/news/index/tournamentID/5

    QuakeWorld pakke (gratis): http://nquake.com

    QuakeTV: http://qtv.quakeworld.nu

  4. Inspirert av laddersystemet til spill som Quake Live og Starcraft II, har den svenske QuakeWorld-spilleren Willgurht begynt å utvikle et laddersystem som skal gjøre det enkelt å finne og spille mot passende motstandere i QuakeWorld og Quake 2.

     

    Foreløpig er dette laddersystemet i betastadiet, og han håper så mange som mulig er villig til å prøve.

     

    Vanligvis er det nok å (beta, bugs kan forekomme):

    1. Signe opp på hjemmesiden.
    2. Installere plugin. (Java)
    3. Klikke på <Play Ladder> knappen/knapper.

     

    Linker: Hjemmeside || QuakeWorld.nu || EsReality

     

    PS. Brukergruppen er forholds lav for øyeblikket, og skillnivået høyt. Men med flere testere og flere runder som blir spilt, vil dette utjevne seg rimelig raskt.

  5. Hei folkens,

     

    Dere leste riktig. Quakeworld, multiplayer mod'en til IDs klassiker fra 1996, blir fortsatt spilt aktivt blandt en dedikert spillerbase. Vi blir riktig nok færre og færre og eldre og eldre etterhvert som tiden går, men sånn er det nå en gang :blush:.

     

    I den forbindelse er det nå startet opp en rookie / newbie duel turnering for å prøve å få litt friskt blod inn i miljøet. Ingen er for dårlige til å signe opp, og spillet er HELT GRATIS! å laste ned for denne turneringen (noen maps krever pak1.pak som fulgte med quake1 CD'en, men disse er luket ut for denne turneringen. Google pak1.pak hvis du lurer på hva denne er). Liker du FPS spill, samt har et snev av konkuranseinstinkt i deg, finnes det ingen grunn til å ikke prøve dette!

     

    Kort fortalt er QuakeWorld kanskje tidenes raskeste FPS spill, og våpnene og fysikken er drøy, for å si det mildt. Det gjør at det er stor forskjell på skillnivå blandt spillere, men desto mer givende når du lærer å beherske teknikkene. Selv om spillet i utgangspunktet er nådeløst, vil det være streng "rookie-kontroll" på spillerne i denne turneringen, for å sikre at flest mulig får en ålreit opplevelse av å delta. Kan også nevne at det er masser av konfigureringsmuligheter på grafikkfronten for dem som liker å styre med sånt, både med custom texturer og HUD.

     

    Litt av gameplayen kan sees i diverse videoer, som f.ex Dag Def Extreme 3:

     

    evt litt diverse som her:

    div qw videos

     

    Såh! Hvis du synes dette ser interessant ut, børst støv av rakettkastern (evt ta den frem for første gang) og meld deg på! Mer info står på siden.

     

    Ignition rookie QuakeWorld tourney

     

    Andre linker av interesse:

    Quakeworld.nu

    EQL - QW 4on4 turnering

    Duelmania pt2 - Duel turnering

    nQuake - Last ned Quake gratis!

    QuakeWorld LAN i Stockholm 3. - 6. November

    Custom grafikk (HUD elementer, skins, textures etc)

     

    QuakeNet @ IRC kan også nevnes, med kanaler som #qwrookie, #ezquake og #qw.no .

    post-262457-0-12714700-1319538441_thumb.png

×
×
  • Opprett ny...