Gå til innhold

Madone69

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Madone69

  1. Takk for alle svar! Hehe - det ble nesten vanskeligere nå siden det finnes så mye valg! :-)

     

    Jeg må innrømme at fiber er mest fristende;

     

    MEDIAKONVERTER:

    http://www.netshop.no/Avdelinger/Datautstyr/Nettverk/Mediakonvertere/TP-Link/TP-Link-MC100CM-100Mbps-Media-converter-Kobber-Fiber,-Multimodus,-2km,-SC-kontak-50187-p0000177910.aspx

     

    Vil denne gjøre jobben i endene? Det finnes en annen variant

     

    Noen som vet hvor man finner "bulk" fiber for denne type bruk? Det finnes så mange varianter, både med antall kjerner og vinkler osv.

     

    Det henvises til 150m terminert fiber 150$ på E-bay? Klarer man å få tak i noe tilsvarende på norske webshop?

  2. Er det noen som vet om noen gode servere der folk faktisk spiller som et lag? Er helt sinnsykt lei av idioter som kjorer av gaarde med den siste kjoretoyet naar det fremdeles er folk igjen, naar fienden armerer bomben springer alle paa laget mitt rundt som noen idioter, og jeg maa gaa aa desarmere den selvom jeg er lengst unna, og ingen spotter!! Blir saa sur :@

     

    Tror desverre de fleste konsentrerer seg mest om å drepe så og så mange med det våpenet for unlocks osv enn å gjøre mest for å vinne, som ikke gir nok kills etc.

     

     

    Ja, det er skrevet mye om dette temaet. Senest i går ledet vi med nesten 300 tickets - før vårt team går fullstendig av hengslene og fokuserer mere på kapre kjøretøyer enn å holde flaggene. Jeg ble selv kjørt ned to ganger i egen base, fordi en fyr var ute etter helikopteret. I samme runde kommer jeg inn i helikopter som gunner, men får beskjed om å pelle meg ut fordi vedkommende trenger engineer. Noe motvillig gjør jeg det, fordi jeg kan lett kan score bedre i tanks. Noen minutter senere kommer jeg inn i samme helikopteren igjen, samme fyr; Denne gangen sier jeg han må ta til takke med meg som gunner. Vedkommende flyr helikopteret opp i luften og hopper deretter ut, så det kræsjer i bakken før jeg rekker å komme ut.

     

    Det finnes uttalige slike tilfeller, og dette vil jeg si er en av de største trusselene mot en langvarig interesse for spillet. Så lenge idioter kan være idioter uten konsekvens, så blir det vanskelig å motivere seg til å bidra med noen ting som helst.

  3. Nå er jeg usikker på hvem som konkret laget den første touchskjermen for mobiltelefoner, men jeg tror vi kan være enige om at det var Apple som fikk dette ut til massene. Og ikke minst med et brukergrensesnitt som tilfredsstilte den gjennomsnittlige bruker. Om selve teknologien var best eller nyest er egentlig irrelevant - det tok verden med storm, og konkurrentene fullstendig på senga.

     

    Og å tildele denne æren kun til Apples markedsføringsavdeling er fullstendig undervurdering av brukerne.

     

    Kanskje er det nettopp derfor de aller fleste leverandørene feiler? Fordi man faktisk IKKE prøver å lage et produkt som brukerne ønsker, men snarere å lage en kopi av det man ser andre lykkes med? Apple er forbannet god til å polere eksisterende teknologi, og gjøre den til allemannseie. Så må man jo gjerne hyle i kor om hvor mye oppmerksomhet dette får, ufortjent eller ikke.

     

    At telefonene skuffet nerdene er uvesentlig både for meg, og garantert Apple. Og at det i dag allerede finnes spennende avarter av TV teknologi for spesielt interesserte, er også uvesentlig. Den er ikke i utbredt i stor grad, og det er ikke før en stor aktør lanserer et BREDDEPRODUKT at ting skjer.

     

    Om det blir Apple som lykkes med denne satsningen i TV verdenen er usikkert. Men de har alle forutsetninger med et velsmurt og velfungerende økosystem.

    • Liker 3
  4. Jeg blir like overrasket hver gang jeg går inn på et forum som omhandler Apple produkter, at fokus ente er «for» eller «imot». Man kan si hva man vil om Apple’s «onde» strategi – men standarder etablerer seg ikke selv, og i noen tilfeller er kanskje diktatur beste metode for å komme frem til noe som gagner flest mulig, inkludert Apple selv.

     

    Apples produkter er populær kanskje nettopp av den grunn – at noen har tatt valgene for deg lenge før du får produktene i hendene. Så vil det alltids være noen som bare ser det negative i at man ikke fikk flere valg utlevert som standard. Selv ser jeg bare fordelene av at noen gjør disse vurderingene for meg i større skala. Det betyr at vi får flere brukere som har den samme forståelsen og opplevelsen av produktet, med de fordeler det innebærer.

     

    Jeg var i fotobransjen når digitalkamera kom for fullt og erstattet tradisjonell film. Overgangen var vanskelig for mange, mest fordi man plutselig hadde fått en hel haug med valg/innstillinger å forholde seg til. Gjerne valg som ikke var vesentlig for den funksjonen kameraet opprinnelig hadde; nemlig det å ta et bilde. Nei, nå skulle man plutselig endre oppløsning, jpg-kompresjon, bildekvalitet, hvitbalanse, lyder og alskens hikkmikk som stort sett bare forvirret den gjennomsnittlige bruker.

     

    Når du setter deg i en bil har vi en del udefinerte, men viktige standarder på tvers av bilbransjen. Clutch inn, nøkkel vris osv. Knapper og oppsett er noenlunde likt. Tenk om vi hadde hatt fri flyt av smarte løsninger, der alle bilprodusentene hadde egne menyer og oppsett på hvordan bilen skulle oppføre seg? Jeg setter meg inn i bilen til naboen, men oppdager at han har konfigurert bilen selv, og brems er clutch og clutch er gass. Nødblink er nå håndbrems, og brekket slår på parklysene. Hendelen for vindusviskerne justerer speilet, og takluken åpnes med knappene på radioen. Sære valg, men det var nå sånn naboen ville ha det.

     

    Dette er et eksempel på frihet som dessverre ikke gagner noen, men gjør ting mer komplisert og forvirrende for de fleste av oss. Og det er her Apple har gjort noen av de beste strategiske valgene for sin vekst og eksistens; Færre valg er ikke alltid negativt så lenge disse er gjennomtenkt for å dekke majoriteten av brukerne.

     

    Jeg ser derfor frem til Apples eventuelle inntog på tv-markedet. Fordi jeg vet at noen har tenkt helhet, og at produktene jeg har snakker sammen. At jeg må innrette meg etter Apples økosystem er for meg en fordel, IKKE en ulempe.

    • Liker 2
  5. Vi er to naboer som trenger å dele internett. Rent teknisk er det bare jeg som ser Wimax senderen, og jeg må derfor finne en annen måte å dytte signalet videre til naboen på.

     

    Husene ligger ca. 150 meter fra hverandre i åpent lende - ingenting av hindringer i mellom. Heller ikke noe betong.

     

    Er det noen enkel måte å få distribuert et noenlunde brukbart signal dit?

     

    Ser det finnes diverse repeatere - er det en god løsning?

     

    Hvor lang kan i praksis en nettverkskabel være??

  6. Jeg var midt i en god runde med Tanks på Caspian i gårkveld - lå som nr. 1 eller 2 på lista. Plutselig blir jeg kicket fra serveren, og når jeg prøver å rejoine så får jeg beskjed om at jeg har blitt bannet fra serveren.

     

    Wtf??? Er det virkelig sånn at man man bli kicket uten noen som helst grunn? Finnes det noen kontaktinfo på slike servere så man kan få en forklaring? Ikke bruker jeg noen hacks/aimbots - og jeg er voksen nok til å ikke spamme chat vinduet med dritt.

     

    Jeg tenker jo naturligvis at det finnes masse andre servere å velge i, men samtidig blir jeg pisse sur fordi noen bare kicker/banner meg uten noen som helst grunn? Og så mista jeg 14.000 poeng!! Ergelig!

  7. Noen refleksjoner:

     

    Jeg synes i utgangspunktet at BF3 er brilliant på de fleste områder! Men noen detaljer ødelegger det som ellers kunne vært en helt perfekt spillopplevelse - og ikke minst langvarig interesse;

     

    1) Teamwork funker i beste fall bare delvis. I de fleste tilfeller så er folk bare ego, og kjører eget løp for hurtige poeng. Svært sjelden opplever jeg at vi er 32 spillere som faktisk samarbeider og som har total oversikt over hvordan vi må jobbe for å vinne. Her synes jeg DICE har en jobb å gjøre for å øke lagfølelsen/spillstrukturen. Jeg har vært teamleader gang på gang, men ordrer blir oversett og nå bruker jeg ikke tid på å forsøke engang. Kanskje burde man innføre en sett med rigide regler som må følges i et eget "teamwork-mode", gjerne tilsvarende hardcore mode. På den måten slipper man i vertfall å spille med folk som åpenbart gir f. i samarbeid.

     

    2) Tanks og andre kjøretøyer oppfører seg til tider litt merkelig. Spesielt ut av basen opplever man "jam" fordi en idiot kjører på deg bakfra eller fra siden. Et liggende tre kan f.eks være en uoverkommelig hindring for en T90 tanks, og det er litt fjernt. En liten stein kan få en tanks til å snu seg 360 grader om du er så uheldig å touche borti.

     

    3) Face to face mener jeg at personen som får inn det første skuddet på motstanderen, burde få en fordel. Enten i form av at motstanderen får en tiendel eller to med stunn-effekt som gir meg et overtak. Men gang på gang skyter jeg 6-7 skudd i kroppen på motstanderen, for å få et hodetreff tilbake. Merkelig mekanikk spør du meg. Kred til spilleren som treffer meg i hodet, men det føles bare urettferdig. Mulig jeg bare skal hoppe over på hardcore servere.

     

    4) Kartstørrelse synes jeg er altfor liten. Skulle gjerne bli flydd inn til et område, påkalle opphenting og resupply fra luftstøtten. Fly fikk større område og boltre seg på og et helikopter kunne sakte heve seg over en bakketopp, merke targets og gjemme seg bak åskammen igjen for å fyre rakettene mot målet. Det burde være bunkers under hvert flagg - som kunne gi bakkestyrkene beskyttelse mot luft og tanks. Så må gjerne fly/heli med bunkerbusters bistå for å få has på den idioten som okkuperer bunkersen og hindrer overtakelse av flagget. Nok en gang økt samarbeid mellom styrkene.

     

    5) Field commander burde være obligatorisk på et sånt spill. Tenk så vanvittig gøy om noen hadde totalt oversikt over kampbildet, og kunne gi ordrer til spillerne? Ikke bare internt i en Squad, men på hvordan hele teamet skulle bevege seg? Hva som skulle angripes, med prioritering av mål? At man fikk opp en pil i huden med directions for de ordrene som er gitt? Mange muligheter her som DICE ikke engang har luktet på.

     

    6) Fordelingen av kjøretøy burde også skje på en annen måte. Nå opplever man at folk står og venter i basen halve runden på at "sitt" favoritt-kjøretøy skal bli ledig. Når det står 10 stk i basen og venter til enhver tid, er det noe som ikke funker. Det hjelper meg ikke hvor dust disse spillerne er - jeg får ikke gjort noe med det og det ødelegger mitt spill. Camping burde også få en konsekvens. Gjerne i form av minuspoeng om du står/ligger i ro på et område. -10 poeng for hvert 20. sekund du står i ro på et gitt område.

     

     

    God helg! :)

    • Liker 2
  8. Merker jeg dør litt inni meg noen ganger når jeg spiller dette.

     

    Nå nettopp på Caspian Border, var det to stykker som kjørte tanks ved Forest. Tanksen ble skutt på, så begge to hoppet ut og løp sin vei. Jeg tok så å reparerte hele tanksen (uten å få noen poeng, siden det ikke satt noen i), og satte meg i gunner seat for å lettere ta infanteri i nærheten. Da kommer plutselig de to første som hadde tanksen tilbake. Den forrige sjåføren setter seg inn, og han andre hopper opp og ned på toppen av tanksen som en apekatt. Ender opp med at han som satte seg inn nekter å gjøre noe som helst før jeg kommer meg til helvete vekk. Kan si jeg slengte ut en del mindre pene gloser.

    Håper du ikke ga dem den gleden. :)

     

    Noen tips til ting en kan si da:

    - "Går en tur på do"

    - "Går og legger meg, og sover noen timer"

    - "Stikker ut og tar meg en fest"

    - "Jeg kan sitte her hele dagen, og har ingen planer før mandag morgen"

    - "Mora di er feit"

    etc..

     

    Har opplevd tilsvarende selv, men dette skjedde i i basen ved spillets start. Løp mot tanksen, siden jeg har alle unlocks og kan bidra med mye. Dessverre fikk jeg bare gunner seat, og fyren i førersetet kjørte derfor tanksen ut i ødemarka på kanten av kartet og sto og skjøt etter jagerfly med hovedkanonen. En annen fyr kom opp og jukka på tanksen som ei ape, og skulle ha meg ut. For meg var det ikke et tema, både av prinsipp - men også fordi jeg måtte bruke evigheter på å løpe meg tilbake til et fornuftig sted.

     

    Greit nok at noen ønsker å jobbe sammen, men i dette spillet er det viktigere å komme seg raskt ut av basen og ta flagg. Anbefaler folk å filme sånt og legge ut på Youtube + publisere brukernavnet på den idioten som oppfører seg sånn.

  9. Er det noen som vet hvordan man får valgt stealth på tanks? Jeg har unlocka alle upgrades, men så vidt jeg kan se er det ikke stealth på noen av disse. (Bilde av to piler opp eller ned - husker ikke)

     

    Jeg ble drept gjentatte ganger i går av en annen tanks, der vedkommende hadde stealth symboler i upgrade feltene.

  10. På heli syns jeg mus er helt overlegent, men ikke på jets.

     

    Helt enig der :)

     

    Men er det noen som vet hvordan man går ned i høyde med MAV'en?

     

    Space er for å stige i høyde, men finner ikke knappen for å gå ned.. :/ har sjekket i keybindings...

     

    Du bruker venstre CTRL for å gå ned i høyde.

  11. Har kjørt Battlefield 3, både beta og fullversjon problemfritt på maskinen med et singelt Asus Gtx 570 kort.

     

    Men for å få litt bedre ytelse kjøpte jeg et nytt 570 kort og kjører nå SLI. Etter at kort nr. 2 ble installert begynte spillet å krasje - og i hovedsak på samme sted hver gang; Etter fulført multiplayerrunde når poengene og ribbons deles ut.

     

    (I praksis på "your team won/lost" skjermen) Bakrunnen med røyk kommer opp, men teksten om seier/tap kommer ikke opp og heller ikke scores og ribbons.

     

    Noen som har opplevd tilsvarende? Det virker som om ting fungerer igjen når jeg deaktiverer SLI, så det må ha noe med grafikkdriveren å gjøre. Noen som har et fungerende oppsett/formula?

  12. Jobbet litt med guided shells i går, og med en god spotter med Sofram så funker det bra! Kan skyte shells mot annen tank som står utenfor ordinær rekkevidde. I tillegg disabler man kjøretøyet på første treff, og destroys på treff nr. 2. Med vanlige shell kan det fort gå et par ekstra runder for å gjøre samme skade.

     

    Men uten en dedikert spotter, så er det useless.

  13. I den virkelige verden så har du IKKE noe system som sier ifra om noen har sneket seg bak deg med kniv. I den virkelige verden så kan du kanskje, men da veldig kanskje (pga det ikke er stille i en krigssone) høre noen. Men akkurat som i virkeligheten så kan du også høre når noen nærmer seg deg. Med mindre det ikke druknes i lyden av eksploskonet etc.

    Dette er det eneste riktige og det mest realistiske.

     

    Hm..til tross for støy vil jeg tro at vi merket at en person var nærmere enn et par meter i det virkelige liv. Og det er her jeg som nybegynner føler at både dette og andre FPS spill feiler. Jeg mister sansene mine, og har ingen naturlig erstatning i spillmotoren som gir meg denne oversikten på en fair og logisk måte. At hardcore gamers har akseptert og tilpasset seg er i mine øyne ikke et tegn på at problemet ikke er der. Å løpe rundt som koko er ikke en pen/god løsning - selv om det fungerer.

    Det er i såfall bare i din virkelighet at du hadde hørt det. I en krigssituasjon så dunker hjertet ditt så høyt at bare det overdøver skrittene til en fiende som sniker seg inn på deg.

     

    1. Skudd og eksplosjoner er lager veldig mye lyd.

     

    2. Når du er såpass konsentrert og skjerpet som du er mens du sniper, så kan jeg love deg at du ikke hører om noen kommer bak deg.

     

     

    Dette sier jeg fordi jeg VET og har opplevd dette flere ganger. Enten det er på militærøvelse, eller på paintballbanen. Hørselen min er god og funnet i orden.

     

    Jeg vil påstå at du hører det mye lettere i spillet, ettersom du ikke er like skjerpet, nervøs og anspent som du ville i en virkelig situasjon. Har da flere ganger avverget at noen kommer bak meg fordi jeg hører dem. Det er i såfall du som ikke har konfigurert surround'en i nødvendig grad, eller bare har for dårlig oppsett.

     

    Men hadde det vært slik at du hadde fått deg et system som sa fra om folk nærmet seg, så hadde ikke det hjulpet deg et gram med så dårlig spillestil. Da ville folk bare skudd deg i ryggen uansett...

     

     

    Joda, jeg har vært i Natos innsatsstyrke og må si jeg har helt motsatt oppfatning enn deg. Ute under press har man både instinkt, intuisjon og andre sanser som gjør at du FØLER fare, selv om du ikke ser det. Og det jeg prøver å formidle er at jeg ser en svaket i at spillmotoren ikke klarer å gi en rettferdig følelse av dette.

     

    At motstanderen din kan sitte på deg og løpe bak deg rundt hele brettet er et tegn på at noe ikke fungerer fordi det aldri kunne skjedd in real life. Så kan man jo sitte å diskutere at min spillestil er dårlig, amatørmessig osv. fordi jeg ikke har tilpasset meg spillet.

     

    Jeg kan jo naturligvis bare forholde meg til at en gjøk kanskje løper 2 meter bak meg - det er enkelt. Men desto tilsvarende kjedelig å bruke tid på sjekke, siden det er lite sansynlig scenario. DET er mitt poeng.

  14. Kjapt spørsmål:

     

    Sitter med en ny maskin, men grunnet leveringsproblemer på skjermkortene måtte jeg ta til takke med et GTX 570 kort, og ikke 590 som opprinnelig planlagt.

     

    Spiller nå Battlefield på auto, som gir high på det meste, samt ultra high på textures.

     

    Om jeg kjøper et ekstra 570 kort og kjører SLI, duger det til å maxe eller må jeg bare vente til 590 kommer på lager igjen? 570 skalerer jo godt, men er usikker på om det er nok.

  15. I den virkelige verden så har du IKKE noe system som sier ifra om noen har sneket seg bak deg med kniv. I den virkelige verden så kan du kanskje, men da veldig kanskje (pga det ikke er stille i en krigssone) høre noen. Men akkurat som i virkeligheten så kan du også høre når noen nærmer seg deg. Med mindre det ikke druknes i lyden av eksploskonet etc.

    Dette er det eneste riktige og det mest realistiske.

     

    Hm..til tross for støy vil jeg tro at vi merket at en person var nærmere enn et par meter i det virkelige liv. Og det er her jeg som nybegynner føler at både dette og andre FPS spill feiler. Jeg mister sansene mine, og har ingen naturlig erstatning i spillmotoren som gir meg denne oversikten på en fair og logisk måte. At hardcore gamers har akseptert og tilpasset seg er i mine øyne ikke et tegn på at problemet ikke er der. Å løpe rundt som koko er ikke en pen/god løsning - selv om det fungerer.

  16.  

    Hvor mange ganger har jeg ikke blitt knivdrept når jeg ligger med i ly med sniperrifla og scouter? Hvorfor får jeg ikke opp en warning som gir meg sjangse til å "registrere" at denne fienden nærmer seg før han sitter oppå meg?

    Å holde konstant oppsyn med en 2 mm rød pil på minimap'en er nesten umulig om man prøver å fokusere på det som skjer i kikkertsiktet.

     

    Argh! :)

     

    Haha. Dummeste jeg har hørt. Om man skal ligge å bare plukke kills på et fjell milevis unda, må man da tåle å bli knivstukket hvis noen har funnet ut hvor man sitter ??

     

     

    I såfall tenker du bare poeng og kills! Og det handler ikke om at jeg ikke tåler å bli drept, men at logikken i det hele har en betydelig brist. Om vedkommende har oppdaget meg og ønsker å ta meg, så gjerne det. Men da skulle systemet gitt meg mulighet til å oppdage vedkommende.

     

     

    Hahahahaha, DU ligger å plukker folk fra et fjell milevis unna, også er det de som blir irritert og går etter deg som kun er ute etter poeng og kills? :rofl:

     

    La meg stille det motsatte til deg da, synes du det er riktig at vi som spiller spillet normalt ikke skal få noe varsel på at vi blir skutt på fra en busk/fjellkant uten å måtte se seg rundt hele tiden?

     

    Vel, nå er vel fakta at du faktisk kan se kikkertsiktet til sniperen fra lang vei og at du får et forvarsel.....Jeg konstaterer at den del folk ikke skjønner poenget mitt. Jeg er ingen tilhenger av camping, men at systemet skal være realistisk. At jeg skal kunne oppdage en person før han kutter strupen min, det være seg i sniping eller assault mode for den saks skyld.

  17.  

    Hvor mange ganger har jeg ikke blitt knivdrept når jeg ligger med i ly med sniperrifla og scouter? Hvorfor får jeg ikke opp en warning som gir meg sjangse til å "registrere" at denne fienden nærmer seg før han sitter oppå meg?

    Å holde konstant oppsyn med en 2 mm rød pil på minimap'en er nesten umulig om man prøver å fokusere på det som skjer i kikkertsiktet.

     

    Argh! :)

     

    Haha. Dummeste jeg har hørt. Om man skal ligge å bare plukke kills på et fjell milevis unda, må man da tåle å bli knivstukket hvis noen har funnet ut hvor man sitter ??

     

     

    I såfall tenker du bare poeng og kills! Og det handler ikke om at jeg ikke tåler å bli drept, men at logikken i det hele har en betydelig brist. Om vedkommende har oppdaget meg og ønsker å ta meg, så gjerne det. Men da skulle systemet gitt meg mulighet til å oppdage vedkommende.

  18. Tenkte jeg skulle dele noen erfaringer, til tross for at jeg er komplett NOOB i forhold til slike skytespill. Ta derfor innlegget for det det er; frustrasjon fra en som IKKE tenker som dere drevne spillere.

     

    Er det ren udyktighet som gjør at jeg blir slaktet gjentatte ganger? Til tross for at jeg har gode strategiske egenskaper, føler jeg ikke at spillet gir meg mulighet til å bruke dem. Det er ikke sånn at du til tross for kloke valg blir belønnet med å overleve.

     

    Så jeg spør; Hvilke egenskaper trengs det for å bli god i dette spillet? At man er flink til å trykke høyre/venstre opp/ned og bevege spilleren som en idiot så man ikke blir et lett mål? At man holder inne venstre museknapp konstant for å klemme ut mest mulig kuler i tilfelle fienden dukker opp?

     

    Misforstå meg rett, jeg føler bare at det er vanskelig å ikke bli et offer for en spillmekanikk som favoriserer den typen spillere som har lært seg noen "sære" rutiner for å score høyt. Rask på keyboard overvinner i de aller fleste tilfeller sunn fornuft og intelligens føler jeg.

     

    Hvor mange ganger har jeg ikke blitt knivdrept når jeg ligger med i ly med sniperrifla og scouter? Hvorfor får jeg ikke opp en warning som gir meg sjangse til å "registrere" at denne fienden nærmer seg før han sitter oppå meg?

    Å holde konstant oppsyn med en 2 mm rød pil på minimap'en er nesten umulig om man prøver å fokusere på det som skjer i kikkertsiktet.

     

    Hvorfor blir jeg gjentatte ganger den som dør først, når jeg nærmest tømmer et halvt magasin i kroppen på en person før han rekker å skyte meg én dødelig gang? Har det med hvor jeg sikter eller ping? Hvorfor er ikke mekanikken slik at den som skyter først får en fordel? Enten i form av at vedkommende som blir truffet får noen tiendeler i et slags "stunn mode" der kontrollene responderer tregere? Er det naturlig at en soldat som blir pepret med bly, i et siste magadrag setter en dødelig kule i meg og løper videre i seiersrus? Frustrerende og drepende for motivasjonen.

     

    Jeg er naturligvis klar over at man tilnærmerer seg bedre gevær og armour etterhvert. Men en kule er en kule, og om jeg setter den først så burde det gi meg en klar fordel, uavhengig om du er på level 1 eller 100.

     

    Argh! :)

    • Liker 1
  19. Wirrumsen: Nå er faktisk verden kommet så langt at tekniske spesifikasjoner ikke lengre er det viktigste for om et produkt lykkes eller ikke. Faktisk er Apple et av de første, om ikke det eneste selskapet som pr. i dag har klart å lykkes uten å bruke siste skrik av dyr teknologi i sine produkter.

     

    Med et økosystem som er så velfungerende som Apple's, vil produktets bruksverdi uansett være høy, til tross for at det ikke har siste skrik av hardware. En Iphone 3gs går i dag for 2900,- kroner, kjører IOS5 og har mange år igjen å leve..DET sier meg at hardware ikke betyr alt.

     

    Et fjernsyn fra Apple kommer til å ta verden med storm. Ikke nødvendigvis for at bildet er så brilliant - men fordi det garantert samhandler med Apple's økosystem og bidrar til at våre tekniske gjenstander snakker samme språk. Og var det noe Jobs skjønte, så var det at DET var viktigere enn antal pixler og ghz.....

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...