Gå til innhold

Zalm0n

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zalm0n

  1. Mitt nye Sølv BBVA lag som jeg har forelsket meg i :

     

    http://www.futhead.com/12/squad/549884

     

    Kudos til deg hvis du klarer å henge med i svingene med det forsvaret. Min tregeste forsvarer er Lotiès med 71, og det er litt på grensen av hva som er forsvarlig.

     

    Da har jeg også Tiendalli og Mangala som er raske nok når han blir fraløpt. Men du hadde noen gode spillere.

     

    Frister med et lag rundt Vela, men tror det blir vanskelig.

     

    Har ikke tapt en kamp enda selv om jeg har møtt kjappe spisser. Klarer meg helt fint foreløpig, men det frister å kjøpe et kjappere forsvar. Desverre må jeg da gi opp keeperen som jeg har nå, han er helt fantastisk.

     

    Vela er ufattelig god. Ganske kjapp, 4* skills og en god venstrefot. En av de beste sølvspissene jeg har spilt med.

  2. Hvis du har litt peiling på trading. Hvor mye burde jeg prøve å selge Ibrahimovic for, og i hvilken formasjon, jeg har ikke råd til 4-1-2-1-2?

     

    Jeg har aldri kjøpt en annen formasjon til spillere jeg selger, tjener ikke noe på det uansett.

     

    På xbox hadde jeg lagt han ut for 72k over natta viss han er i en formasjon med 4 forsvarere. Med en annen formasjon hadde jeg lagt han ut for 70k, muligens litt mindre. Kommer an på formasjonen. På PS3 har jeg ikke peiling.

  3. Har lyst å bygge et BPL lag for rundt 100K i 4-1-2-1-2 formasjon, men er usikker på hvordan jeg vil sette opp laget. Sliter veldig med hvilke spisser jeg vil ha i og med at overall prisen skal holdes rundt 100 000.

     

    Her er et eksempel: http://www.futhead.com/12/squad/135829

     

    Har egentlig veldig lyst på upgraded Nani, men han koster like mye som det laget jeg har satt opp til sammen ifølge Futhead. I tillegg må jeg ha innbyttere også. Helvete, UT altfor dyrt og tidskrevende! x) Jævla heldige gullpølser som trekker Ronaldo, Messi, Xavi osv i pakker. FUCK THEM! ;(

     

     

    Ville vertfall ha byttet ut De Gea, han slipper inn alt mulig. Anbefaler Hart eller Cech.

  4. Noen som har erfaring med et sølvlag basert på Mexicanske spillere eller den mxicanske ligaen? Ser maange spennende spillere der, men si gjerne ifra om du har noen tips :)

     

    Hvilken formasjon? Jeg hadde et mexicansk sølvlag og spilte 4-4-1-1. Funket ganske bra, med store Moreno på topp. Bravo bak han, og så vil jeg vertfall anbefale Bermudez som SM eller SOM og Danilinho som HM. Bermudez er en meget god spiller, selv om han bare er 160 cm høy. :)

     

    Det finnes ikke så mange gode stoppere i den ligaen, et tips kan være å bruke en HB som heter Perez. Han funker bra som stopper. :)

     

    Takker for svar, tenker kanskje 4-3-2-1 evt 4-3-3 eller noe liknende, hørt mye bra om Moreno, men er ikke han litt treg? Danilinho ser beastly ut men er nok litt dyr i første omgang :/

     

    Har du fortsatt laget? En link til det hadde i såfall vært fint :)

     

    Har dessverre ikke laget lenger.

     

    Jeg synes ikke Moreno blir for treg, spesielt i de formasjonene som du nevner. I disse fungerer han som et oppspillspunkt. I tillegg har han 5* skillmoves så han kommer seg nok forbi folk :)

     

    Når jeg hadde laget, så var det bare Danilinho som funket som HM for meg, de andre HM`ene var ikke spesielt gode. Du bør nok prøve å skaffe deg nok coins til han ;)

  5. Noen som vet hvor mye jeg kan selge Nani (87) for uten å måtte vente i flere dager for å få solgt?

     

    Er det inform Nani eller upgradet Nani?

     

    http://www.futhead.com/12/search/?filters-0-type=lastname&filters-0-comparator=gt&filters-0-value=nani&submit%09=Search&filters-TOTAL_FORMS=1&filters-INITIAL_FORMS=0&filters-MAX_NUM_FORMS=

     

    Sjekk denne, så kan du legge ut for litt under denne prisen.

    Jeg har da en "upgraded" Nani i 4-1-2-1-2 som jeg kjøpte for 75,000. For meg høres 102.000 litt urealistisk ut.

     

     

     

     

    Ifølge siden så ligger han på 92k. Har ikke sjekket på selve UT , så jeg vet ikke.

  6. Noen som har erfaring med et sølvlag basert på Mexicanske spillere eller den mxicanske ligaen? Ser maange spennende spillere der, men si gjerne ifra om du har noen tips :)

     

    Hvilken formasjon? Jeg hadde et mexicansk sølvlag og spilte 4-4-1-1. Funket ganske bra, med store Moreno på topp. Bravo bak han, og så vil jeg vertfall anbefale Bermudez som SM eller SOM og Danilinho som HM. Bermudez er en meget god spiller, selv om han bare er 160 cm høy. :)

     

    Det finnes ikke så mange gode stoppere i den ligaen, et tips kan være å bruke en HB som heter Perez. Han funker bra som stopper. :)

  7. Hvilken formasjon spiller du? Har du en formasjon med vinger er f. eks. Bale et godt kjøp. På midtbane har du Modric, Van der Vaart eller David Silva men Silva koster ca. 39k så du mangler litt. Det samme med Tevez, han koster også ca. 39k. Merk at alle disse prisene er på xbox. Kan variere for PS3.

×
×
  • Opprett ny...