Gå til innhold

Stheens

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stheens

  1. En 4'er?!

    Hvordan kan du si at oppskaleringen på skjermen, som ligger i softwaren, kan gi minus på maskinen? Når dere tester W7 pc'er, så går ikke softwaren i Windows utover maskinen. Det er jo også grenser på hvor smått ting skal være også.

     

    SSD'en kan oppgraderes, men ikke RAM.

     

    Synes denne maskinen fortjener en 5'er. Den er banebrytende når det gjelder design og tynnheten, den er det samme når det gjelder skjermen. Den skarpeste skjermen som finnes for en 15" laptop. Dette hadde vært en ultrabook hadde det ikke vært for den kraftige innmaten.

     

    MacBook Pro Retina setter listen for kommende generasjoner datamaskiner. Det er en vakker maskin, tynn, lett og skarp skjerm. Bygge kvaliteten er den beste du får.

     

    Syntes det blir tåpelig å gi såpass dårlig til en nærmest revolusjonerende maskin. Andre som har testet den har vært mye mer positiv og ikke trukket så ekstremt på de stedene. Det blir flisespikkeri.

    • Liker 2
  2. Veldig lei Retina-maset. Greit nok at det er flott for skrivebordet eller visning av høyoppløselige bilder, men lykke til med å få kraftig nok maskinvare til å kjøre noe spill eller program i den oppløsningen. Selv bærbare til 40k har nok med å rendre 1080p i 60 FPS. Trenden nå er desverre å prøve å kjøre høyest mulig oppløsning på dårligst mulig maskinvare. Prøv igjen om 5-10 år når maskinvaren står i stil til oppløsningen. MacBook kneler på 720p. Er det meningen at man skal kjøre programmene i 720p vindu og forstørre dette med en gigantisk lupe?Slike oppløsninger eksisterte for 15 år siden også og da trengte man maskinvare til en kvart million USD for å rendre 17 FPS.Jeg vurderer å lansere en SuperBling® PlonkTurbo MKIIi®-skjerm med 15360x8640 @ 240 Hz. Synd det ikke er tilstrekkelig maskinvare for å kjøre denne oppløsningen før i 2025, men det gjør da ikke noe. :tease:Jeg venter på QFHD-skjerm i størrelse 21-32" og prisområde 10-20k, men det er utelukkende for å kjøre 4 vinduer med 1920x1080p side om side.

     

    Den kjører spill som Diablo 3 helt fint på full oppløsning i 30 fps. Du kan gå ned til omtrent Full HD for å kjøre i 60 fps.

     

    MacBook Pro har vel egentlig aldri vært noen gaming datamaskin, så det er ikke gamere som kjøper denne sikkert, men for de som liker å spille litt av og til, greier seg absolutt helt fint med denne maskinen, og de som spiller heftigere spill som Battlefield 3, kan minske oppløsningen og få bedre ytelse.

     

    Mulighetene er der uansett! :)

    • Liker 1
  3. Hadde Apple lansert en iPhone 5, med oppdatert design i Juli, ville Apple ha solgt mange flere telefoner enn Samsung solgte!

     

    Det er bare 2 uker siden iPhone 4S kom, og før der så var jo iPhone 4 ute i

    1 1/2 år, og da kan man ikke forvente den vil selge like bra på slutten, rett før en ny lansering!

     

    Detter er grunnen hvorfor Samsung har solgt mer. + at mange av smarttelefonene deres er mye mye billigere, men også dårligere.

  4. Hadde Apple lansert en iPhone 5, med oppdatert design i Juli, ville Apple ha solgt mange flere telefoner enn Samsung solgte!

     

    Det er bare 2 uker siden iPhone 4S kom, og før der så var jo iPhone 4 ute i

    1 1/2 år, og da kan man ikke forvente den vil selge like bra på slutten, rett før en ny lansering!

     

    Detter er grunnen hvorfor Samsung har solgt mer. + at mange av smarttelefonene deres er mye mye billigere, men også dårligere.

×
×
  • Opprett ny...