Gå til innhold

ProjectA

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ProjectA

  1. Sliter å besøke enkelte nettsider der hvor det er nødvendig å bruke Flash. Har forsøkt å laste ned flere ganger med det seneste versjonen som er ute av Adobe Flash player men det fungerer fremdeles ikke. Har lastet det ned 3 ganger men for gjeves. Kan f.eks bruke VG og Dagbladet og se på video der. Når det gjelder NRK og f.eks omegle (når man virkelig kjeder så er det OK å bruke dette haha) så sier nettsiden at jeg har en gammel versjon av Flash. Har ikke hatt problemer med dette for en stund siden. Jeg har oppdatert iOS til seneste versjon, og ser at det er ingen anbefalinger som dukker opp på Store at jeg trenger å oppdatere flash. Da bør det vel gå automatisk at Flash oppdaterer av seg selv? Er fremdeles ny til Mac...

     

    Har dere noen tips/løsninger til meg?

  2. Hei

     

    Min iPhone 6 ble stjålet da jeg var ute i byen. Har aktivert "Finn iPhone" fra dag en da jeg fikk den som en gave (iphone altså). Jeg dro til politiet dagen etter at den ble stjålet og lagde rapport om tyveriet. Da meldte jeg i fra at iphonen min ble stjålet og at skrev en rapport om å gjøre mobilen ubrukelig. Har skrudd på "Finn iPhone" på instillingene på iCloud men det står at mobilen er frakoblet. Derfor får jeg ikke noen signal på hvor den kan befinne seg. Har endret passord på Icloud, facebook og snapchat. Er det andre viktige steder hvor jeg bør skifte passord? (bruker ikke spotify btw)

     

    Politibetjenten sa til meg at det er liten sjanse for meg å få tilbake iphonen min. Derfor lurer jeg på om det finnes noen muligheter for meg og politiet for å øke denne sjansen. Har lest for en stund siden på nettet at man kan spore opp tlf sin selv om den er skrudd av. Det kan gjøres ved å finne ut hvilket nærmeste basestasjon som mobilen er koblet til, uansett hvor man befinner seg eller at mobilen er skrudd av. Må allikevel kontakte operatøren om dette. Men dette gjør vel politiet uansett? tar jeg feil nå eller trenger jeg å gjøre det selv?

     

    Jeg er ganske sikker på at den ble stjålet av en fremmed da jeg var i byen. Ønsker ikke gå  inn  på hvordan det foregikk ettersom det er en sak for politiet. Har dere noen tips for hvordan jeg kan spore opp mobilens lokasjon/posisjon og muligens fange tyven (politiet skal fange tyven altså)? Er ikke så veldig bekymret for å få tilbake selve mobilen, men ønsker virkelig å få tilbake dokumentene og filene jeg hadde på mobilen. Tok ikke backup av filene/dokumentene ettersom jeg fikk ikke ordnet problemet med å koble iphone til min PC/Mac.

     

     

  3. Hei

     

    Min iPhone ble stjålet i helgen og er nødt til å kjøpe en midlertidig tlf. Kommer sikkert til å bruke den i halvt år eller mer, spørs hvor fort jeg klarer å samle penger til en ny iPhone... Jeg har en budsjett på 1500kr men det er mulig å strekke seg til 2000kr (litt smerter i toppen av prishøyden haha)

     

    Ønsker å ha en tlf som har den beste spesifikasjoner i forhold til prisen. Altså mye mobiltlf for pengene. Har ikke akkurat spesielle ønsker for mobiltlf siden budsjettet er litt lavt. Forventer i allefall at mobilen skal ha to kamera (en foran og en bak). Hvor mye megapixel den skal ha vet jeg ikke. Så lenge kvlaiteten på bildet er grei. Skjermen på tlf bør ha minst HD-kvalitet (720p). Ønsker i tillegg at mobiltelefonen skal være rask. Eller ha i allefall en grei hastighet på å reagere. Skal forresten ha smart mobil og ikke taste telefon. har ikke blitt oppdatert av mobilteknologi siden jeg fikk min iPhone (før den ble stjålet...) så da har jeg gått glipp av mye utvikling av mobilteknologi. Så da tenker jeg at det er mulig å fylle opp disse kravene for den budsjettet jeg har satt av.

     

    Jeg skal bruke den midlertidige mobiltlf til jobb, fritid og litt app (ikke spill-app men sånne sosiale app og litt enkle verktøy app).

  4. Her er oppgaven

     

    Oppmøteprotokollen ved skolen viser for hver elev hvor mange dager han/hun var borte i løpet av året. Det er 15 elever. Fraværsdagene for hver elev er: 0 2 3 4 2 3 4 6 7 2 3 4 6 9 8

    Lag et punkt diagram (dot plot) over fraværsdagene ved skolen.

     

    Hvordan løser man oppgaven? Skal man bruke JMP eller skal dette skrives/tegnes på papir? Og hvordan regner man ut dette?

  5. Takk for alle svarene som har kommet. Etter å ha tatt nøye avgjørelse så falt valget på macbook pro. Har dårlig erfaring med PC da mange ikke har sterk kvalitet på materiale. Tok derfor Mac som en sikker valg for holdbarhet, kvalitet og god batteritid. Ellers takker jeg igjen for svarene som kom på denne tråden :)

  6. Takk for svaret LMH1!

     

    Glemte å nevne nødvendige behov for PC. Må ha minst 256GB (SSD), 8GB RAM, 13" skjerm og lang batteritid. Er vel ikke så mye å kreve om for budsjettet vel hehe? Mulig for at noen kunne hjelpe å finne en PC som er tilpasset til behvoet mitt?

     

    Bør jeg vente til det kommer en bedre versjon av Macbook Pro eller bør den seneste versjonen (den billigste med 128gb)  fungere fint? Ønsker gjerne å ha minst 256GB SSD men ønsker ikke å sprenge budsjettet hvis jeg skulle gå for Macbook Pro.

  7. God dag folkens!

     

    Søker etter en bærbar pc jeg kan bruke til studie. Skal hovedsakelig bruke den til å skrive dokumenter/stiler, excel, enkle programmer og litt film. Budsjettet mitt vil være rundt 6000kr men kan strekke meg helt opp til 8000kr. Sitter fast mellom Macbook Pro/Air og vanlig PC. Noen som kunne fortelle meg forskjellen mellom ytelse til Macbook Pro/Air og vanlige PC som dere har funnet (gjerne i prosent, slik at jeg får en enklere bildet over hvor stor forskjellene er). F.eks. En Asus [seriemodell] pc til 7000kr har ca 50% mer harddisk, 30% høyere ytelse, samme/0% bedre skjerm enn Macbook Pro. Dere skjønner vel nå hva jeg mener hehe. 

     

    Takker på forhånd for alle svarene jeg får :)

  8. Hei

     

    Jeg ser etter en pc som jeg kan bruke til studie. Synes at mac vil være et supert valg til dette. Jeg lurer bare på om jeg burde vente med å kjøpe macbook pro fram til den nye versjonene synker litt i pris (isåfall hvor lang tid vil det ta?).Er det små forskjeller mellom den nye og gamle versjonen av macbook pro?

     

     

  9. Lurer på om man må betale skatt dersom man selger brukte gjenstander i stor volum?

     

    F.eks, jeg kjøper inn brukte TV'er og selger dem videre til høyere pris. I løpet av en uke så har jeg solgt 4-5 TV og tjent rundt en tusen lapp.  Er jeg nødt til å betale skatt dersom jeg skal begynne å drive med dette i en periode?

×
×
  • Opprett ny...