Gå til innhold

madmats

Medlemmer
  • Innlegg

    776
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. madmats's innlegg in Hvilken pris brukes ved salg til Bitcoin? ble markert som svaret   
    Prisen på bitcoins og altcoins er jo forskjellig ifra marked til marked, så da er det jo logisk at du bruker priser fra Kraken siden det var der du handlet/vekslet. 
  2. madmats's innlegg in Android og synkronisering ble markert som svaret   
    Ja alt det du nevner der, (bortsett fra sms), fungerer sømløst 
     
    synes google sin synkronisering er like bra eller bedre enn apple/icloud.
     
    bruk chrome på pc/mac så synces det med mobilen din, bruk google keep til notater, og google photoes sin synkronisering av bilder er overlegent alle andre konkurrenter imo
     
    Det eneste som er dårligere er at google overlater appdata synkronisering til utviklerne, og det er ikke alle utviklere som implementerer dette, så hvis du skal bytte android telefon og setter opp med backup fra din gamle android telefon så er det ikke sikkert at all data følger med alle apper, og hangouts tar ikke kopi av sms, kun hangoutsmeldinger. men dette løser du lett med å bruke en sms backup app.
     
    Learn what data and settings are restored Google Calendar settings Wi-Fi networks & passwords Home screen wallpapers Gmail settings Apps installed through Google Play (backed up on the Play Store app) Display settings (Brightness & Sleep) Language & Input settings Date & Time Third-party app settings & data (varies by app)
×
×
  • Opprett ny...