Gå til innhold

Jmvars

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jmvars

  1. Syns det er trist at HBONordic har en forferdelig trasig spiller. Når jeg prøvde å se på den nye episoden i går hadde jeg framerate-problemer av alle ting når jeg brukte Chrome, så jeg ble nødt til å bytte nettleser for en minimal forbedring. Ganske utrolig når man spiller av videoen på en stasjonær PC med ganske god maskinvare.

     

    Å endre undertekst restarter videostrømmen, kan ikke forstå hvorfor det skal være nødvendig når flashspillere som feks Netflix og Youtube lar deg både bytte tekst og språk mens videoen kjører.

     

    Fikk ikke installert Widevine engang, så jeg måtte bruke Firefox for å kunne se den. Hadde bare framerate problemer i begynnelsen av videoen, men den varte bare i 2 - 3 sekunder.

     

    For meg restartet ikke videoen når jeg byttet undertekst, så det må være noe fra din side.

  2. Jeg var idle, hadde akkurat blitt ferdig med en BF3 runde, og ca 5 minutter etter at jeg slo av spillet døde PC'en plutselig, og jeg hørte en "pop" lyd inni PC'en, så kom elektronikk lukta.

     

    Hørte fra broren min at det kan være VRM's som har poppa. Dette kan være sant, fordi mitt kort var ganske tungt overklokket.

     

    Specs:

    Asus P8Z68 V-Pro GEN-3 mobo.

    Silver Power 500W PSU.

    Intel Core i5 2500K @3.3Ghz

    Gigabyte GeForce GTX460 768Mbit versjon @860Mhz og minne var 1720 Mhz tror jeg.

    Windows 7 HP 64-bit

     

    EDIT: Vet ikke om det er riktig forum. Fant ikke noe annet som passer bedre.

     

    EDIT 2: Har sett inni PC'en. Ingen visuell skade på noen av delene eller kablene, men lukta er enda der.

  3. Det er altså ikke fra bad eller kjøkken, og det er ingen sluk her. Vanligvis er det jo fra badet det kommer fra, men lukten er sterkest i rommet mitt, som ligger rett ved siden av badet.

     

    Vi har vært under huset og sjekka røran, og i mørkeloftet (hvis det er det det kalles) og sjekka røran der også, vi fant ingen feil. Lukten ser ikke ut til å gå vekk, selv ikke med vinduet åpent. Nå vet vi ikke lenger, så jeg må spørre her.

     

    Vi har sjekka alle slukene uansett, og fylt på med vann hvor det var nødvendig, fortsatt ingen effekt.

     

    EDIT: Det var mugg på platene når vi var og sjekka under huset, men det har jo ikke kloakklukt?

×
×
  • Opprett ny...