Gå til innhold

Snooo

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snooo

  1. Hei jeg ville anbefalt deg å ta en titt på multicom sine laptoper :) Alle her kommer til å enten anbefale deg å bygge en stasjonær eller kjøpe en fra komplett. Om du bryr deg virkelig om ytelse så ville jeg gått for en an multicom sine bærbare pcer:)
    Jeg vil anta at alle laptoper blir varme når du kjører spill i max details...
    Etter hva jeg har hørt så har asus en god kjølingssystem men da bør du gå for g750 serien.
    Msi og acer sies til å lide av varmeproblemer.

  2. Clevo (som er multicom Xishan) og MSI (Som er multicom sansa/arya) gir generelt mye ytelse for pengene. På den negative siden: HØYT støynivå, midt på treet tastatur/touchpad, dårlige høyttalere (clevo modellene) og noe høyt varmenivå/throttling (gjelder ikke Clevo "P" modellene som har god kjøling, kun W modellene og MSI sine modeller).

     

    Har ikke hatt G550JK selv, men den er helt ok ut fra hva jeg leser, god skjerm, litt throttling og ikke allverdens høyttalere, synd skjermkortet bare har DDR3 minne som gjør det en del tregere.

    Største problemet med denne multicom pcen er ikke disse overnevnte probleme. Har lest på erfaringer av multicom kundene de sier at kundeservice og support er helt elendig virker det som. Det som er veldig chill med denne multicom pcen er at den her 13 tommer på skjermen noe jeg synes er utrolig deilig. Jeg studerer og synes at denne størrelsen vil passe perfekt til forelesninger og arbeid som skal gjøres på skolen. Virker som det kan bli litt for stort å frakte en 15,6 pc. Har lest litt på andre forumer og de sier at støyet er helt ok samme med varmen. Har du noen egne erfaringer med det?

    Det eneste som hindrer meg fra å kjøpe denne modellen er egentlig multicom service som virker som et lotteri, om problemer oppstår enten blir det ok, eller får jeg et sykt problem.

  3.  

    Nå har jeg fått en del hjelp, en del sier at jeg bør gå for ASUS siden det er den eneste laptopten som ikke lider av dårlig kjøling og utrolig mye støy. Nå leste jeg også om den ASUSen G550jk, det står at den lider av throttling. Det er også noen som fraråder meg Asusen siden de klager på dårlig trackpad og sier at de kjenner noen som fikk sin versjon defekt når de kjøpte det. Er det noen her ute som har peiling på laptoper og kan hjelpe meg? :)

     

    Acer nitro fås jo også med 256Gb SSD + 1TB HDD. Meget fin maskin og relativt gode tilbakemeldinger. ok skjerm, lite throttling, gode specs og ytelse. Får også ok på tastatur og touchpad, men tastaturet har litt flex. På den negative siden nevnes middels batteritider og middels høyttalere.

     

    Lenovo Y50 gir mye ytelse for pengene (denne: http://www.netonnet.no/art/data/laptop/skjermstorrelse/laptop-15---16-tom/lenovo-y50-70/206894.3003/ ). Har testet den selv og bortsett fra DÅRLIG skjerm er det ikke så mye negativt å si, men kan jo nevne at CPU throttler alltid (turbo boost slått av) og at tastaturet blir noe varmt under lang tids spilling. Ellers suverent gode høyttalere, bra tastatur og ok touchpad, fin maskin, men ganske gamer preget. Du må evt bytte HDD til SSD selv, en god 512Gb SSD koster ikke allverden og burde ha plass til det meste: http://www.prisjakt.no/product.php?p=2683849

     

    Jeg finner ikke den acern nitro med hdd og ssd ser ut til både komplett og andre steder begynte å selge denne med kun en liten ssd på 128 gb. (står i den bobla) Tror ikke jeg kommer til å gå for lenovo. Vet du noe mer om denne asusen g550jk er denne til å anbefeles? Har forresten også funnet at man får kjøpt veldig sterke laptoper til god pris på multicom. Er det noen som har erfaringer med disse? Tenker spesielt på denne http://www.multicom.no/Xishan-W230S-13e3-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-4710MQe-8GBe-240GB-SSD-1TB-HDD-7200rpme-GeForce-GTX-860Me-Uten-operativsystem--2e15-kg-Multicom/cat-p/c/p10629283.

    Hvordan er det med støy, throttling, varmen osv på denne?

  4. Nå har jeg fått en del hjelp, en del sier at jeg bør gå for ASUS siden det er den eneste laptopten som ikke lider av dårlig kjøling og utrolig mye støy. Nå leste jeg også om den ASUSen G550jk, det står at den lider av throttling. Det er også noen som fraråder meg Asusen siden de klager på dårlig trackpad og sier at de kjenner noen som fikk sin versjon defekt når de kjøpte det. Er det noen her ute som har peiling på laptoper og kan hjelpe meg?:)

  5. Hei, jeg har nå lenge lettet etter en bra "gaming" laptop der man får mest mulig for pengene. Jeg kan gå litt over budsjettet dersom det er store forskjeller på prossesoren eller grafikk kortet.


    Jeg er opptatt spesielt av tre ting, første er at laptopen skal være så tynn som mulig (jeg vet at det er vanskelig når det gjelder gaming) ganske fin design, og ha best mulig spesifikasjoner.


    Skjermen skal være på 15.6 (FullHD) eller mindre (tror ikke man finner så mye mindre enn det egentlig) og batteriet skal holde ut en god økt med skrivning. Har helst lyst til å ha med en dvd rom også.


    Etter at jeg har googla og lettet litt så vet jeg ca. hva av specsa kan jeg få i denne prisklassen, jeg har helst lyst på intel i7 prossesor 4. generasjon, Nvidia GeForce GTX 850M eller bedre. Standard på rammen er 8, tingen er at jeg vil helst også ha en SSD og en HDD. (Er villig til å gå opp for å få det) Størrelsen på de skal gjerne være 1000GB totalt. Tenker en SSD for raskere oppstart og en HDD for spill, programmer og data.


    Jeg har funnet noen modeller jeg kunne ha tenkt meg, jeg vil at noen som har "peiling" kan uttale seg om hva er best og hvorfor:)

    En veldig fin designet asus model:


    En acer med utrolig fin design, men leveres dessverre med bare en 128 SSD (mulig å få den andre steder med mer?)


    En helt ok MSI når det gjelder design(den har både ssd og hdd-stor fordel for meg):


    Har også tenkt en del på multicom pcer, det virker som man får veldig mye for prisen der, greia er bare at de ikke er så veldig fine, også veldig tykke.

    Noen eksempler er:





    Denne her er veldig fin med igjen bare med hhd:




    Er åpen for alle slags anbefalinger så håper at folk som vet noe om bærbare pcer og har litt erfaringer kan komme med litt hjelp. :)


  6. Jeg hadde selv eksamen i psykologi 2 her om dagen. Jeg må si du fikk et utrolig bredt tema. Jeg trakk ledelse og gruppeprosesser i forbindelse med ledelse. Det var likevel enormt mange kompetansemål som var knyttet til dette (ifølge oppgaven), både innenfor sosialpsykologien og kommunikasjon.

     

    Jeg ville ikke ha diskutert noe som helst i presentasjonen da den ikke teller noe som helst. Det eneste jeg gjorde i min presentasjon var å definere ulike begreper og kun liste opp noen teorier og gruppeprosesser jeg mente var relevant for oppgaven min uten å forklare det videre.

     

    Du står altså helt fritt til å utforme din egen oppgave med egen problemstilling? Oppgaven virker helt grei. Hva satser du forresten?

    Eksamen er 10 min presentasjon og 20 min samtale, antar at selve presentasjon har litt å si i forhold til førsteinntrykket osv. Ja, jeg står helt fritt til å lage en problemstilling og oppgaven (eneste kravet er at det skal dekke læreplanmål, minst 1) Satser på å få 5. Føler du at samtalen etter presentasjonen hadde betydelig mer å si? Ble du spurt om alt fra hele pensumet eller ting knyttet til presentasjonen din? Hva fikk du om jeg kan spørre? :)

  7. Hei,

    Jeg skal ha eksamen i psykologi 2 imorgen, lurer på om det finnes folk som kan gi meg noen tips. Temaet mitt er sosialpsykologi, det sies i oppgaven at jeg skal ta utgangspunktet i et eller flere læreplanmål. Om det er noen som har gode erfaringer kunne ha svart på to spørsmål.

    Om jeg kombinerer individets roller med gruppepress, vil det være god utgangspunkt for en 10 min presentasjon? Jeg vurderer å diskutere rollene et individ får i sosiale sammenhenger som preger til å velge konformitet framfor egne observasjoner. (Da vil jeg også nevne grupper og hvordan betydning de har for endring av vår atferd)
    Høres dette ut som en god plan for en 10 min presentasjon?

  8. Hei,

    jeg har et problem når det gjelder Htc one mobilen min.

    Når jeg bruker youtube appen er det bilde lagg hver 5 sekund ca. Det varer i 0,1 s og lyden fortsetter å gå uten noen problemer. Det er kun skjermen som fryser, har ingen problemer med nett og buffringen er helt ok. Det skjer kun med youtube appen så det er litt spesielt.
    Jeg legger til at jeg har prøvd alle mulige løsninger jeg kom på, dvs tilbakestille til fabrikk innstillinger , fjerne/reinstalle oppdateringen (det funker ikke å slette youtube appen)
    Er det noen av dere som har hatt lignende problemer og har noen ideer om hvordan jeg kan fikse det?

  9. Jeg bruker både adblock og ghostery på Tek nettverket , minsker det mulighetene mine for å vinne denne konkuransen?

     

    Kjære Fuggelbeist, dette må du huske på...

    Adblock og ghostery minsker sjansene dine brutalt til kunne vinne en flott Bluray spiller. Alle lignende software er bare ødeleggende for slike nettaviser, og eliminerer alt slags inntekt iform av reklame. Hvordan kan du da ha like sjanser til å vinne som oss lovlydige web-brukere?

  10.  

     

    Ser ikke lenger behovet etter så tynne mobiler. Få inn bedre batteri!

    Enig. Før skulle de ha sykt små mobiler og når skal de være tynne. Batteri er viktigst!Finnes unntak. Jeg kjøpte nettopp Samsung Note. Den holder minst 3 dager. Holdt 6 dager før lading sist.

     

    Hvis du mener at Galaxy Note varer i 3 dager så kan du umulig bruke den mye. Maks 1 dag med mye bruk

     

    OrignalOne, dette stemmer nok bra. :dremel:

  11. Hei, jeg har oppdatert drivere og alt bør funke fint men noen ganger når jeg går på youtube kommer det grønt skjerm i spilleren på youtube også krasjer grafikk korte så det blir black screen i 1 sekund. Det skjer ikke lenger når jeg rebooter pcn. Det kommer også en melding at driveren han slutta å virke. Hva er det jeg kan gjøre for å fikse problemet?

  12. De fleste registrerte trossamfunn i Norge får statstøtte. Inkludert Åsatrufellesskapet Bifrost og Jehovas Vitner.

    Så det er snakk om mer enn bare statskirken.

    Selv mener jeg religion ikke har noe i staten å gjøre.

     

    Men betyr det da at f.eks prester får lønn fra staten? Hvordan kan det være en rettferdig ? Blir preste jobb sett på som en vanlig jobb da, det syns jeg ikke er helt riktig.

  13. Det får da være opp til de som er kristne å sørge for at det går bra med kirken, ikke staten. Om kirken begynner å koste penger får da kirken ordne med det selv, uavhengig av oss andre.

     

    Ja, det er jeg ening i men syns dere ikke at det er litt tradisjonelt å ha statskirke? har dere noen gode argumenter/grunner for a det skal bli privatisert siden dere er for det, det virker sånn.

  14. Hei, hva syns dere om at vi har forsatt statskirker i Norge? Tror dere at det kan skape litt dårlige forhold til de andre religionene eller er det greit at vi har det som det er? Jeg synes at det burde endres siden det er litt gammeldags og verden fortsetter. Hvis dere kan komme med noen argumenter for eller imot privatisering av kirken hadde vært veldig fint, da kunne vi begynne en diskusjon om dette :)

  15. Er det virkelig ingen som lager noe musikk idag? Det finnes flere programvarer som hjelper å lage musikk på pcn, men har er det bare snakk om FL Studio. Her kan du si litt om hva du syns om programet eller spørre hvis du har et problem. Jeg skal prøve så godt jeg kan å hjelpe deg med det. Fl studio er en ganske bra pogram til å lage rap beats og det er det jeg bruker det til, men såklart er det mye mer man kan bruke det fantastiske programet til. Selv så syns jeg at det er en av de beste programmene jeg har prøvd , kanskje litt for mye design i steden for at er alt bare på svart og hvitt, men man vender seg til det etterhvert.

×
×
  • Opprett ny...