Gå til innhold

uggenauf

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av uggenauf

  1. Som flere har sagt, noen småbugs så jeg ser for meg 2-3 patcher så er mye av disse bugsene borte. Det som gjør det så sjarmere er at hver eneste gang du går ut av en by eller "village" er at du har vet ingen verdens ting av hva som vil skje også som flere har sagt du skal bare et stykke vestover for å prate med en kar men kan ende opp men veldig mye annet.

     

    Vil gjerne også trekke frem detaljene i spillet og det er på ingen måte for mye av verken det ene eller det andre ei heller for lite landskapet og tydelig preget av nordisk natur noe som gjør at det faller enda bedre inn hos oss. Ble så oppslukt av å queste at jeg fullstendig glemte noe av det beste med dette, nemlig drager. Jeg løper langs en elv for å komme meg nordover hvor jeg møter på en krabbe som jeg enkelt slår ihjel, i det han går i bakken rister skjermen og jeg hører et stor brak og tenkte "jøss som han smalt i bakken" da jeg snur meg og ser en "over-middels stor" drage som nettop har landet ved housecarlen min og spyr flammer som aldri før, lite jeg rekker å gjøre før dragen snur hvor det ser ut som den skal gripe tak i meg men letter opp fra bakken og flyr bort til kjempen og de 2 pelsdottene sine for å brenne litt hår.

     

    Måten spille griper tak i deg fra en litt sliten gamingstolen fra ikea er helt vanvittig, så langt i spillet har jeg oppdaget at det ikke finnes noe "standard" som fienden gjør (som om en drage alltid lander foran deg og bare slår til noen av oss er døde og ferdig med det)

     

     

    Siden jeg elsket Oblivion visste fra tidlig 2011 at dette måtte bli et bra spill, muligens en outsider til årets spill med tanke på alt annet som kom ut i år men uten å trekke for tidlig konklusjoner seiler muligens skyrim opp som årets spill.

  2. Ok. Har ikke mye og gå på men skal prøve...

    Sang fra ca midten av 90tallet.

    En dame som synger

    Rock/pop låt som jeg tror var en stor hit da den kom

    Det jeg husker av tektsten er at slutten av refrenget slutter med hey hey yeah, dudupa dudupa.

    Et av utdrag av verset tror jeg går... but i miss you baby so muuuuuch, there is why I aaaaiieeeee hey hey

    Hanson - MMMBop

    nei, nei ikke den! Går i et roligere tempo

     

     

    Kan det være?

     

  3. Hei, trenge hjelp å finne en sang. den spilles ihvertfall av slutten av Plague Town. Husker ikke så mye av teksten. Men hun ene jenta i svart (minste) jenta hører på den midt ti filmen.

    Takker for svar.

     

    litt av teksten: I know why you should follow every where we go and its so sweet, no you sweeti little boy i know, the boy i know

     

    ^sikkert fullt med feil, men som sagt takker for svat. btw en dame som synger sangen.

     

     

    Nå har jeg verken sett Plague town eller hørt en sang som kan inneholde noe av dette, men kan det være denne?

     

×
×
  • Opprett ny...